maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Αποκτήσαμε κι εδώ,το δικό μας show αν δεν το πρόσεξες.
Ας επιχείρήσω να απαντήσω σοβαρά....Στην προσπάθεια ορισμένων για το ποιος θα γράψει την μεγαλύτερη εξυπνάδα-σαχλαμάρα και για το ποιος θα εισπράξει τα περισσότερα μπράβο από τους υπόλοιπους χειροκροτητές παραβλέπεται το γεγονός ότι η ένσταση μου δεν ήταν για αν σας αρέσουν ή όχι τα βιβλία του λιακοπουλου,και για το αν συμφωνείτε ή όχι με αυτά που γράφει ,αυτό με αφήνει παντελώς αδιάφορο, αλλά ότι στο ¨βωμό¨ του δήθεν χιούμορ με μεγάλη ευκολία υβρίζουμε και χλευάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.
Άραγε στα μάτια ενός λογικού ανθρώπου ποιος είναι ο μπαγλαμάς της υπόθεσης ,αυτός που γράφει τις μπούρδες ή αυτός που παρότι διαλαλεί ότι δεν τον γνωρίζει και ότι ποτέ στην ζωή του δεν έχει πιάσει βιβλίο του στα χέρια τον χαρακτηρίζει μπουρδολογο.
Παράκληση το θέμα να λήξει εδώ, γιατί με ανθρώπους της σχολής των ξυπνητζηδων που βλέπουν το χιούμορ σαν ειρωνεία και χλευασμό δεν μπορώ να τα βάλω ,βαριέμαι αφόρητα .Είστε και πολλοί παναθεμα σας.
Στον προφέσορα της σχολής θα του πρότεινα να πάρει ένα βιβλίο και να μάθει πώς να σέβεται τους συνανθρώπους του και την διαφορετικότητα τους
Είσαι άσχετος...όλα τα βιβλία, όλα τα κιλά ρεεεεεεεε...δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε το χρήμα που απαιτείται για την αγορά του.
Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα υπερασπιστώ τον λιακοπουλο και τον κάθε λιακοπουλο.Ας επιχείρήσω να απαντήσω σοβαρά....
Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς ένα βιβλίο, για να είναι σε θέση να κριτικάρει (θετικά η αρνητικά) την παρουσίασή του από μια τηλεοπτική εκπομπή. Κατά τον ίδιο τρόπο που δε χρειάζεται να φοράει σερβιέτες για είναι σε θέση να κριτικάρει τη διαφήμισή τους στην τηλεόραση. Είναι άλλο πράγμα η κριτική στην τηλεοπτική εκπομπή, και στον τρόπο που από αυτή παρουσιάζεται ένα προϊόν, και άλλο η κριτική στο προϊόν.
Προσωπικά, κριτική στο συγκεκριμένο προϊόν δε με ενδιαφέρει να κάνω, γιατί η διαφήμισή του από την TV με έχει πείσει ότι δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε το χρήμα που απαιτείται για την αγορά του.
Έχεις δίκιο,μη γράφεις άλλες σαχλαμάρες λοιπόν.Η ένσταση μου είναι αλλού αλλά ορισμένοι δεν εννοούν να το καταλάβουν και καλά κάνουν μιας και κάποιοι τους έχουν δώσει το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν .Δυστυχώς όμως η σαχλαμάρα δεν έχει όρια.
Μοιράσου σε παρακαλώ αυτή τη τεράστια γνώση και εμπειρία μαζί μας. Ναι, μπορείς!!Τον άνθρωπο τον έχω συναντήσει δυο τρεις φορές και έχω διαβάσει 2-3 του βιβλια