• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αποκτήσαμε κι εδώ,το δικό μας show αν δεν το πρόσεξες.

Traveller

Member
Ρε kosvik δεν ξησιέσαι σπαθί... δείχνεις ότι το κατέχεις το θέμα και αντί να μας δώσεις τα καλά μας αφήνεις και πλακωνόμαστε τσάμπα... πες μας μην γίνει χαμός με τον ξυπνητζή τον maltakias, ποιό είναι καλύτερο, το ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ τόμος 16 ή το ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ τόμος 450...έλα ρε γίγαντα δικαίωσε με και στείλε τον άλλο για ύπνο...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Άντε από δω ρε παλιοξυπνητζή.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στην προσπάθεια ορισμένων για το ποιος θα γράψει την μεγαλύτερη εξυπνάδα-σαχλαμάρα και για το ποιος θα εισπράξει τα περισσότερα μπράβο από τους υπόλοιπους χειροκροτητές παραβλέπεται το γεγονός ότι η ένσταση μου δεν ήταν για αν σας αρέσουν ή όχι τα βιβλία του λιακοπουλου,και για το αν συμφωνείτε ή όχι με αυτά που γράφει ,αυτό με αφήνει παντελώς αδιάφορο, αλλά ότι στο ¨βωμό¨ του δήθεν χιούμορ με μεγάλη ευκολία υβρίζουμε και χλευάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.
Άραγε στα μάτια ενός λογικού ανθρώπου ποιος είναι ο μπαγλαμάς της υπόθεσης ,αυτός που γράφει τις μπούρδες ή αυτός που παρότι διαλαλεί ότι δεν τον γνωρίζει και ότι ποτέ στην ζωή του δεν έχει πιάσει βιβλίο του στα χέρια τον χαρακτηρίζει μπουρδολογο.
Παράκληση το θέμα να λήξει εδώ, γιατί με ανθρώπους της σχολής των ξυπνητζηδων που βλέπουν το χιούμορ σαν ειρωνεία και χλευασμό δεν μπορώ να τα βάλω ,βαριέμαι αφόρητα .Είστε και πολλοί παναθεμα σας.
Στον προφέσορα της σχολής θα του πρότεινα να πάρει ένα βιβλίο και να μάθει πώς να σέβεται τους συνανθρώπους του και την διαφορετικότητα τους
Ας επιχείρήσω να απαντήσω σοβαρά....

Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς ένα βιβλίο, για να είναι σε θέση να κριτικάρει (θετικά η αρνητικά) την παρουσίασή του από μια τηλεοπτική εκπομπή. Κατά τον ίδιο τρόπο που δε χρειάζεται να φοράει σερβιέτες για είναι σε θέση να κριτικάρει τη διαφήμισή τους στην τηλεόραση. Είναι άλλο πράγμα η κριτική στην τηλεοπτική εκπομπή, και στον τρόπο που από αυτή παρουσιάζεται ένα προϊόν, και άλλο η κριτική στο προϊόν.

Προσωπικά, κριτική στο συγκεκριμένο προϊόν δε με ενδιαφέρει να κάνω, γιατί η διαφήμισή του από την TV με έχει πείσει ότι δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε το χρήμα που απαιτείται για την αγορά του.

GTS

Member
Σσσσσσ....θα πέσει φωτιά να σας κάψει...τα έχει προβλέψει όλα ο γέροντας Παϊσιος...

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Ας επιχείρήσω να απαντήσω σοβαρά....

Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς ένα βιβλίο, για να είναι σε θέση να κριτικάρει (θετικά η αρνητικά) την παρουσίασή του από μια τηλεοπτική εκπομπή. Κατά τον ίδιο τρόπο που δε χρειάζεται να φοράει σερβιέτες για είναι σε θέση να κριτικάρει τη διαφήμισή τους στην τηλεόραση. Είναι άλλο πράγμα η κριτική στην τηλεοπτική εκπομπή, και στον τρόπο που από αυτή παρουσιάζεται ένα προϊόν, και άλλο η κριτική στο προϊόν.

Προσωπικά, κριτική στο συγκεκριμένο προϊόν δε με ενδιαφέρει να κάνω, γιατί η διαφήμισή του από την TV με έχει πείσει ότι δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε το χρήμα που απαιτείται για την αγορά του.
Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα υπερασπιστώ τον λιακοπουλο και τον κάθε λιακοπουλο.
Τον άνθρωπο τον έχω συναντήσει δυο τρεις φορές και έχω διαβάσει 2-3 του βιβλια.Εχω μια θετική γνώμη για το πρόσωπο του σαν άνθρωπο και όχι τόσο σαν έμπορο και μια αδιάφορη στάση για τα βιβλία του μιας και η θεματολογία τους με ενδιαφέρει απο ελάχιστα έως καθόλου.
Η ένσταση μου είναι αλλού αλλά ορισμένοι δεν εννοούν να το καταλάβουν και καλά κάνουν μιας και κάποιοι τους έχουν δώσει το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν .Δυστυχώς όμως η σαχλαμάρα δεν έχει όρια.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η ένσταση μου είναι αλλού αλλά ορισμένοι δεν εννοούν να το καταλάβουν και καλά κάνουν μιας και κάποιοι τους έχουν δώσει το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν .Δυστυχώς όμως η σαχλαμάρα δεν έχει όρια.
Έχεις δίκιο,μη γράφεις άλλες σαχλαμάρες λοιπόν.

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Εγω μετα απο μια μερα που αντεξα να σε διαβαζω θα σου προτεινα το εξης,να σβησεις το malta απο το nickname σου και να βαλεις το sahlamara ετσι θα γινεις ενας σαχλαμαρακιας με ονομα και χαρη.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φαντάσου να είχες διαβάσει και περισσότερο Λιακόπουλο τι θα είχες πάθει.
Αυτόγραφο του πήρες όταν τον συνάντησες ή άφησες έτσι τέτοια ευκαιρία;

GTS

Member
Τον άνθρωπο τον έχω συναντήσει δυο τρεις φορές και έχω διαβάσει 2-3 του βιβλια
Μοιράσου σε παρακαλώ αυτή τη τεράστια γνώση και εμπειρία μαζί μας. Ναι, μπορείς!!

Άσε το μαλτάκια να λέει, το μαλ*** είναι από το μαλ*κας, μην τον ακούς. Τα έχει πει ο γέροντας και για τη γούνα του.

panpan

Member
Φιλε Kosvik εχω διαβασει πανω απο 20-25 βιβλια του Λιακο ειτe απο αυτα που εμπορευετε,ειτε απο αυτα που εχει γραψει (εχω κανει πολλες λ@λ@κιες στην
ζωη μου)
Δεν τον συναντησα ποτε,αλλα ουτε και τον ξερω προσωπικα.
Σου ορκιζομαι δεν εχω διαβασει ποτε μεγαλυτερες μπαρουφες
και πιστεψε με εχω διαβασει εκατονταδες βιβλια για να μην πω χιλιαδες.
Μπορεις να εχεις την αποψη σου η οποια εναι σεβαστη αλλα εκανες λαθος
να επιτεθεις προσωπικα στον μαλτακια που εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα.
Ειναι αναφερετο δικαιωμα του καθενος να συμπαθει η οχι εναν συγραφεα.
Αλλα δεν ειναι σωστο να αποκαλουμε τους συμφορουμιτες σαχλαμαρακιας
οσο σαχλαμαρακιας κι αν ειναι :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie