• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπόν πλάκα πλάκα, έχω πετύχει το Λιακό κάποια φορά σε ένα Lounge.... Φαίνεται απολύτως νορμάλ άτομο, σε βαθμό που γενά σοβαρές υποψίες ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει στο γυαλί....
Αντε πες μας κι εσυ ποσο ειχες πιει... που σου φανηκε νορμαλ ο Λιακο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λοιπόν πλάκα πλάκα, έχω πετύχει το Λιακό κάποια φορά σε ένα Lounge.... Φαίνεται απολύτως νορμάλ άτομο, σε βαθμό που γενά σοβαρές υποψίες ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει στο γυαλί....
Για τι "τίποτε" δεν ξέρω, αλλά έχει πει επανειλημμένως πως "ως φυσικός" δεν αποδέχεται πολλά από αυτά τα οποία ισχυρίζονται τα βιβλία του (π.χ. περί εξωγήινων).

chrisbd

Member
Ωρα είναι τώρα να μας πείτε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι... Επιτέλους σοβαρευτείτε ....μέχρι και τον Μώλντερ είχαν απαγάγει ...Τι άλλο πια να δει κανείς για να πειστεί......:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για τι "τίποτε" δεν ξέρω, αλλά έχει πει επανειλημμένως πως "ως φυσικός" δεν αποδέχεται πολλά από αυτά τα οποία ισχυρίζονται τα βιβλία του (π.χ. περί εξωγήινων).
Σε βλέπω καταρτισμένο με το ζήτημα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μιας και που βαρέθηκα το pro, τους μπάφους μου πια τους συνοδεύω με Λιακό.

varioAthens

Member
Μετά από τα πολλαπλά πρόσφατα κρούσματα (σοφοί της Σιών,ψεκασμοί συνειδήσεων,δεν πατήσαμε στο φεγγάρι,η Ελλάδα είναι ζάμπλουτη,με την Ρώμη άκρη δεν βγάλαμε ποτέ,και πάαααρα πολλά άλλα που απλώς μου διαφεύγουν τώρα) έχω αρχίσει πραγματικά να αναρωτιέμαι για το τι γίνεται γύρω μου και αναφωνώ:

ΜΑ ΚΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

Παρακαλώ τα βρισίδια να παραμείνουν σε ανεκτό επίπεδο πριν κλειδωθεί το θέμα.
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο στο Cavo ψεκάζουν κοκό για να ανάβει το κέφι!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μήπως και τον Κάστρο τον ψέκαζαν οι Αμερικάνοι γι' αυτό έλεγε αυτές τις ατέλειωτες μπούρδες στις ομιλίες του?

Αν ορίζεις ως αξιόλογο ένα βιβλίο που αναφέρει ότι εξωγήινοι έφεραν τον πολιτισμό στη Γη, τότε πάω πάσο...
Ναι εγώ θεωρώ αξιόλογο οποιοδήποτε βιβλίο απαντά σε ερωτήματα που έχω... αν εσύ έχεις λύσει μέσα σου όλα τα ερωτήματα του ποιοι είμαστε και από πού ερχόμαστε, μπορείς να προσπερνάς τέτοια αναγνώσματα.

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Καλα, παιζει να ειναι το πιο καλτ θεμα που εχει ανοιχτει εδω μεσα.

Ενας φιλος μου τον ειχε βρει στην Θεσσαολονικη και του ειπε ο ιδιος ο Λιακο οτι δεν πιστευει πολλα απο αυτα που λεει...
Εγω παλι νομιζω πως καθε φορα που ακουει τον αριθμο των παραγγελιων για τα βιβλια του, κραταει την κοιλια του απο τα γελια.

ΥΓ maltakia, πες την αληθεια- δεν καταφερες να τσακωσεις καμια προσφορα της LH κι ειπες να δοκιμασεις την επαφη με τα "θεια"..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλα, παιζει να ειναι το πιο καλτ θεμα που εχει ανοιχτει εδω μεσα.
Αυτός ήταν ο αρχικός στόχος αλλά περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή.Δεν το στηρίξανε ανάλογα οι άνθρωποι που περίμενα.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
7 σελίδες σε μια μέρα; κάτσε ρε maltakia περίμενε, θένε δεν θένε θα εμφανιστούν κι εκείνοι... άλλωστε το όλο θέμα μπορεί να υποθάλπεται από κάποια νεφελίν (τα γράφω σωστά?) καθώς πολύ τα περιπαίξαμε κι ενοχληθήκανε...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ΝΕΦΕΛΙΜ ανίδεε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ