• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν πείθομαι από καμιά τηλεοπτική παρουσίαση... ότι θέλω να διαβάσω το ψάχνω μόνος μου, απλά κάποια βιβλία που έχει τύχει να δω στην εκπομπή του είναι γραμμένα από άλλους συγγραφείς και είναι αξιόλογα πχ το Κομψό Σύμπαν του Brian Greene ή ο Άγνωστος Σείριος του Robert Temple (δοξασίες Ντόγκον).
Αν ορίζεις ως αξιόλογο ένα βιβλίο που αναφέρει ότι εξωγήινοι έφεραν τον πολιτισμό στη Γη, τότε πάω πάσο...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το οποίο έχει καταπέσει ως θεωρία από τον 19ο αιώνα.Στον κοίλο πλανήτη αναφέρομαι.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eδώ οι γεωλόγοι ακόμα συζητάνε αν ο πυρήνας της Γης είναι υγρός ή στερεός, ενώ οι σεισμολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν με επιστημονικό τρόπο το μηχανισμό πρόκλησης σεισμών σε τόσο μεγάλα βάθη (κάτω από 300-400 χλμ) που κανονικά η ύλη δε βρίσκεται πια σε στερεά μορφή, άρα δεν μπορεί να συμβαίνει σπάσιμο πλακών... είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και τα πειραματικά δεδομένα (πέρα απ΄τη μελέτη των σεισμικών κυμάτων) είναι ελάχιστα τη στιγμή που δεν έχουμε καταφέρει να γεωτρήσουμε κάτω από μερικά χιλιόμετρα... όλα τα άλλα είναι υποθέσεις.

Για τη θεωρία του Κοίλου Πλανήτη, θα σου πρότεινα το άρθρο του Ray Palmer.

Earth's "Center of Gravity—Up or down?"

Y.Γ. Υπάρχει και θεωρία ότι ζούμε μεν σε Κοίλο Πλανήτη, αλλά στην από μέσα μεριά.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι δεν είναι υποθέσεις.Αυτά που αναφέρεις εσύ είναι υποθέσεις και εξαιρέσεις.
Το αν είναι ρευστός ο πυρήνας ή κούφια η γη το έχει λύσει εδώ και δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα εκτός από κάτι πυροβολημένους που εμφανίζονται στον Αθέατο Κόσμο.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όχι δεν είναι υποθέσεις.Αυτά που αναφέρεις εσύ είναι υποθέσεις και εξαιρέσεις.
Το αν είναι ρευστός ο πυρήνας ή κούφια η γη το έχει λύσει εδώ και δεκαετίες η επιστημονική κοινότητα εκτός από κάτι πυροβολημένους που εμφανίζονται στον Αθέατο Κόσμο.
Μίλα με κάποιο γεωλόγο ή σεισμολόγο να σε ενημερώσει σχετικά με τις απόψεις για τη σύσταση του πυρήνα (αν είχε ίδια σύσταση παντού, τα σεισμικά κύματα δε θα περνούσαν με διαφορετικές ταχύτητες από μέσα του), αλλιώς μη γράφεις ότι σου κατέβει.
Ακόμα δημοσιεύονται περιοδικά για αυτό το θέμα, άρα δεν έχει λύσει τίποτα ακόμα η επιστημονική κοινότητα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εντάξει ρε παιδί μου,άσε με να γράφω που και που ότι μου κατέβει.
Εξάλλου την αλήθεια την μαθαίνουμε από εσένα και ξεμπροστιάζομαι εγώ.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Μίλα με κάποιο γεωλόγο ή σεισμολόγο να σε ενημερώσει
Πάντα πρέπει να μιλάς με έναν ειδικό για να σε ενημερώνει σωστά, συμφωνώ.
Για τον Σείριο με ποιον μίλησες, βρε Νορθ; Με τον Έριχ Φον Νταίνικεν;

GTS

Member
Eδώ οι γεωλόγοι ακόμα συζητάνε αν ο πυρήνας της Γης είναι υγρός ή στερεός, ενώ οι σεισμολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν με επιστημονικό τρόπο το μηχανισμό πρόκλησης σεισμών σε τόσο μεγάλα βάθη (κάτω από 300-400 χλμ) που κανονικά η ύλη δε βρίσκεται πια σε στερεά μορφή, άρα δεν μπορεί να συμβαίνει σπάσιμο πλακών...
Επομένως, το λογικό συμπέρασμα που έρχεται φυσικότατα στο νου, είναι η θεωρία της κούφιας γης. Μα, τι πιο φυσικό...

Κούφια είναι η ώρα όπως λένε στα χωριά και κάποιοι εγκέφαλοι βεβαίως, αυτό αποδεδειγμένο και όχι απλά θεωρία.

Εγώ θέλω να μιλήσω για κάτι υπαρκτό....τι ξέρετε για τους ΕΛ?? Διότι εδώ είναι το ζουμί....

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Και επίσης να συμπληρώσω: Δεν ζουν αυτοί ανάμεσά μας... Εμείς ζούμε ανάμεσά τους!
Θα εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε πόσος κόσμος πιστεύει τις θεωρίες του Λ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom