• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
o taver εν' ώρα εργασίας πάνω από το Galati στην Ρουμανία

Εντάξει ρε παιδιά, μεγάλος μπαγλαμάς ο Λ. αλλά αλήθεια, τι στο καλό είναι αυτές οι γραμμές; δείτε στο βάθος κοντά στον ήλιο πόσες πολλές είναι... δεν μπορώ να ξέρω τι αεροδιάδρομοι περνάνε πάνω από την περιοχή αλλά είναι δυνατόν να είναι τόσοι πολλοί, διασταυρωμένοι και τόσο πυκνοί; μήπως για οτιδήποτε δεν έχετε απάντηση, γελοιοποιήστε αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο (τον Λ.) μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε επιχειρήματα να υποστηρίξετε το αντίθετο; για την πυραμίδα του Ταΰγετου τί έχετε να πείτε;;; έ;;; για την μετάβαση του Κρόνου στον Υδροχόο;;;

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Πες τα ρε Σπύρο! Και για τα Νεφελίμ τι έχετε να πείτε ε; ε;:bleh:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
για την μετάβαση του Κρόνου στον Υδροχόο;;;
Τα άστρα της Υδροχόου είναι τόσα έτη φωτός μακριά απ' τον Κρόνο που η μετάβαση συμβαίνει μόνο στο μυαλό των αστρολόγων!:D

Ενημερωτικά τα βιβλία του Λιακόπουλου δεν είναι καθόλου όλα βιβλία του Λιακόπουλου, μεταξύ αυτών υπάρχουν και έργα καταξιωμένων συγγραφέων, όπως το Ο Σείριος Ανέτειλε και η Σφίγγα Χαμογέλασε της Ηρούς Γιαννοπούλου:clap:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εμενα μου αρεσε πολυ η αναλυση για το Λ που και καλα υπαρχει σε ολα τα αρχαια κτισματα και ειναι σημαδι των ελληνων....Τη θεωρια μου ανεπτυξε οπαδος του Λιακο..

τη θεωρια δε τη βρηκα, μιλουσε ομως για το παρακατω απλο κατασκευαστικο θεμα
ανακουφιστικό τρίγωνο - Αναζήτηση Google

μου ρθε να πεταξω τα βιβλια της σχολης, κατα προτιμηση πανω του

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
εμενα μου αρεσε πολυ η αναλυση για το Λ που και καλα υπαρχει σε ολα τα αρχαια κτισματα και ειναι σημαδι των ελληνων....Τη θεωρια μου ανεπτυξε οπαδος του Λιακο..
Για τους μαιάνδρους που βρέθηκαν στις πυραμίδες του Νέου Κόσμου τι έχεις να πεις?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τώρα είμαι βέβαιος ότι περισσότεροι ψάχνουν για τη νοσοκόμα παρά για το αρχιτεκτονικό τέχνασμα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Στο ποδάρ

Last edited by a moderator:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Για τους μαιάνδρους που βρέθηκαν στις πυραμίδες του Νέου Κόσμου τι έχεις να πεις?
α δε μπορω να σου πω αμα δε παω απο κει....

προς το παρον θα ανεβω το αλλο σαββατο στη "πυραμιδα" του ταυγετου , που ξερεις μπορει ν απετυχω καμια μουμια η ακομα καλυτερα οπαδος του Λιακο μου εκμυστηριευτηκε οτι....

Εκει υπάρχουν ΠΥΛΕΣ ενεργοποίησης κοσμικών διαύλων.. μη το πεις πουθενα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα