• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Μπράβο Βαγγέλη για τις φωτογραφίες! Δύο σε ένα!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Τέλειες οι φωτο! μπράβο!
για τη βασιλόπιτα...γυρνώ 04.01.2010 από Βερολίνο :-( Αμάν κι εγώ με τα ταξιδια μου :p

Kamarado

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελβετία σου έρχομαι......
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Καλημερα και απο εμενα, ειμαι καινουργιο μελος της παρεας εδω αλλα θα ηθελα να ευχηθω περαστικα στην Tita και χρονια πολλα στον Fourkas!!!
Να ειστε ολοι καλα και να συνεχισετε να μας "ταξιδευετε" με ολα αυτα που γραφετε.
Ευχομαι στην επομενη συναντηση σας να μπορεσω να ερθω κι εγω να σας γνωρισω!!!!
Πολλα φιλια σε ολους!!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Βαγγέλη... τό'σωσες! :haha: Στη συνάντηση της Τετάρτης με... κάλυψε η πληθωρική παρουσία του Elgeo2 αλλά με το ... blending που έκανες (ηθελημμένο; κατά λάθος; ) να βάλεις 3 φωτογραφίες εκείνης της μέρας σ' αυτήν της Κυριακής, αποκάλυψες τον... "μύθο" σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια! :haha::haha::haha:

Άντε και σ'ανώτερα τον νέο χρόνο! :clap::clap::clap:
Λάζαρε ,έγινε και το ξεκαθάρισμα Τετάρτης και Σαββάτου (συγνώμη αλλά η ζάλη από την ρακή ακόμα δεν λέει να φύγει:D:D:D)

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Vagantos, θα χρειαστώ τη σύμφωνη γνώμη και συνδρομή της famek γι' αυτό! :haha:
δεν ξερω γιατι προκειται αλλα δεν δινω αδεια για τιποτα....
ετσι να βαζουμε τα ορια μας...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες της συνάντησης καθώς και την απονομή του επάθλου:):4α γενέθλια Travelstories Θεσσαλονίκης - a set on Flickr
Καλή και γρήγορη δουλειά έκανες συνονόματε...
Αλλά για τη ζάλη απ τη ρακή ούτε κουβέντα.
Η τσικουδιά ήταν άψογη και δεν ευθύνεται για ζαλάδες. Λες να σου ΄φταιξε η πολυκοσμία;

RTW

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Mπράβο παιδιά , κ του χρόνου! Ωραίες οι φωτογραφίες...μπορέσαμε κ οι απόντες να αντιστοιχίσουμε ονόματα με πρόσωπα επιτέλους ( κ ως συνήθως η πραγματικότητα καμιά σχέση με την φαντασία !!!):p
Καλές γιορτές σε όλους σε όποιο μήκος κ πλάτος της υφηλίου τις περάσετε!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μπραβο σας παιδια !!!!:clap: τελειες οι φωτο....και ολη η παρεα...το σουδιανο που τον κρυψατε ????:cool::cool:
Mariath χαρηκα που σε ειδα εστω και απο φωτο....δεν καταφεραμε να βρεθουμε στη Περγαμο και στο Αιβαλί....ελπιζω στο νησι μου !!!!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
πολύ ωραίο να ταυτίζεις nicknames με πρόσωπα! Χάρηκα πιο πολύ που είδα την Έρση στις φωτό, ήθελα πολύ να τη γνωρίσω! όχι, να μην υπάρχουν ζήλειες:bleh:, όλους ήθελα, αλλά τι να κάνουμε, αδυναμίες είναι αυτές :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom