• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αντώνη...(έτσι για να το ελαφρύνουμε:haha: γιατί γλυκομελαγχολίσαμε),δε φαντάζομαι να τα λες αυτά για όλες τις γυναίκες σε όσες συναντήσεις πάς:rolleyes:,να σε δώ τι θα πείς αν βρεθείς με τις Αθηναίες...Πατρινές που απ΄ότι βλέπω επίκειται η συνάντηση...κλπ,αχ κακομοίρη μου τι σε περιμένει άμα πείς κι εκεί τα ίδια:haha::haha:
εγώ δε βλέπω λόγους μελαγχολίας, ίσα-ίσα κομπλιμέντα, και... χιούμορ

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναι ναι soudiane μου άψογος,ποιητικός,gentleman:clap:(το γλυκομελαγχολικό πήγαινε στο ότι ...τελείωσε για τη συνάντηση λέω..)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:xmas_lol:καλά μιλάμε φοβερός!!!:xmas_lol::xmas_lol:,΄έχω πέσει κάτω από τα γέλια ...όσον αφορά το μπλάνκο!χαχαχαχα,νομίζω τελικά ότι η επιτυχία και των δύο συναντήσεων κατά μεγάλο μέρος οφειλόταν στην παρουσία σου!
ορίστε και σήμερα με τις φωτο σου..μας έστειλες κανονικά:xmas_lol::xmas_lol:

(μα γιατί κάναν όλες τις φατσούλες αγιοβασιλιάτικες)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
:xmas_lol:καλά μιλάμε φοβερός!!!:xmas_lol::xmas_lol:,΄έχω πέσει κάτω από τα γέλια ...όσον αφορά το μπλάνκο!χαχαχαχα,νομίζω τελικά ότι η επιτυχία και των δύο συναντήσεων κατά μεγάλο μέρος οφειλόταν στην παρουσία σου!
ορίστε και σήμερα με τις φωτο σου..μας έστειλες κανονικά:xmas_lol::xmas_lol:

(μα γιατί κάναν όλες τις φατσούλες αγιοβασιλιάτικες)

γι΄αυτό τους έστεινα όλους να παίρνουν πόζες. αλλά ο μπαγάσας ο φωτογράφος όταν έκοβε το φίλμ για να τις εμφανίσει (ήταν λίγες) του μπήκε
φως, και η δεξιά πλευρά του τραπεζιού βγήκε θολή. δεν βγήκε και το "μπιζέλι".
είδες και τη καλλιτεχνικιά; σαν Τζοκόντα!!!!!!!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλά σουδιανέ..σήμερα ξανά έγραψες ιστορία:xmas_smile:αυτή τη φορά ως καλλιτέχνης,...αν την είδα λέει,η φωτο της Ερσης πάει για πορτρέτο!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom