• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αντώνη...(έτσι για να το ελαφρύνουμε:haha: γιατί γλυκομελαγχολίσαμε),δε φαντάζομαι να τα λες αυτά για όλες τις γυναίκες σε όσες συναντήσεις πάς:rolleyes:,να σε δώ τι θα πείς αν βρεθείς με τις Αθηναίες...Πατρινές που απ΄ότι βλέπω επίκειται η συνάντηση...κλπ,αχ κακομοίρη μου τι σε περιμένει άμα πείς κι εκεί τα ίδια:haha::haha:
εγώ δε βλέπω λόγους μελαγχολίας, ίσα-ίσα κομπλιμέντα, και... χιούμορ

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναι ναι soudiane μου άψογος,ποιητικός,gentleman:clap:(το γλυκομελαγχολικό πήγαινε στο ότι ...τελείωσε για τη συνάντηση λέω..)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:xmas_lol:καλά μιλάμε φοβερός!!!:xmas_lol::xmas_lol:,΄έχω πέσει κάτω από τα γέλια ...όσον αφορά το μπλάνκο!χαχαχαχα,νομίζω τελικά ότι η επιτυχία και των δύο συναντήσεων κατά μεγάλο μέρος οφειλόταν στην παρουσία σου!
ορίστε και σήμερα με τις φωτο σου..μας έστειλες κανονικά:xmas_lol::xmas_lol:

(μα γιατί κάναν όλες τις φατσούλες αγιοβασιλιάτικες)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
:xmas_lol:καλά μιλάμε φοβερός!!!:xmas_lol::xmas_lol:,΄έχω πέσει κάτω από τα γέλια ...όσον αφορά το μπλάνκο!χαχαχαχα,νομίζω τελικά ότι η επιτυχία και των δύο συναντήσεων κατά μεγάλο μέρος οφειλόταν στην παρουσία σου!
ορίστε και σήμερα με τις φωτο σου..μας έστειλες κανονικά:xmas_lol::xmas_lol:

(μα γιατί κάναν όλες τις φατσούλες αγιοβασιλιάτικες)

γι΄αυτό τους έστεινα όλους να παίρνουν πόζες. αλλά ο μπαγάσας ο φωτογράφος όταν έκοβε το φίλμ για να τις εμφανίσει (ήταν λίγες) του μπήκε
φως, και η δεξιά πλευρά του τραπεζιού βγήκε θολή. δεν βγήκε και το "μπιζέλι".
είδες και τη καλλιτεχνικιά; σαν Τζοκόντα!!!!!!!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλά σουδιανέ..σήμερα ξανά έγραψες ιστορία:xmas_smile:αυτή τη φορά ως καλλιτέχνης,...αν την είδα λέει,η φωτο της Ερσης πάει για πορτρέτο!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.746
Μέλη
39.485
Νεότερο μέλος
Stavros_G

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom