romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
κρίμαΣτην συνέχεια του τσίπουρου δεν ακολούθησες όμως Έφη (πιστεύω το έργο να άξιζε τον κόπο),μεγάλωσε και η παρέα μας με τους Dimpanayio και Mariath.
κρίμαΣτην συνέχεια του τσίπουρου δεν ακολούθησες όμως Έφη (πιστεύω το έργο να άξιζε τον κόπο),μεγάλωσε και η παρέα μας με τους Dimpanayio και Mariath.
ευχαριστούμε Pandora μας. θάταν ωραία να ήσουν κι εσύMράβο για τη χαρούμενη παρέα, ωραίες οι φωτο !
Πάντα τέτοια, παιδιά
@Καπετάνιε μου, έχεις κλέψει την παράσταση !![]()
Καπετάνιε μου, είσαι γλυκός και τρυφερόςευχαριστούμε Pandora μας. θάταν ωραία να ήσουν κι εσύ
Μπραβο σας παιδια !!!!τελειες οι φωτο....και ολη η παρεα...το σουδιανο που τον κρυψατε ????
ακόμα δεν το είδες ή κάνεις πως δε τον βλέπεις;
για πήγαινε από δίπλα![]()
Καπετάνιε μου, είσαι γλυκός και τρυφερός
λοιπόν.....ξέρεις πόσες αιτήσεις φιλίας πήρα μετά απ΄αυτό που έγραψες;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλίας, μόνο;λοιπόν.....ξέρεις πόσες αιτήσεις φιλίας πήρα μετά απ΄αυτό που έγραψες;;;;;;;;;;;;;;;;
...Καπετάνιε μου, είσαι γλυκός και τρυφερός
λοιπόν.....ξέρεις πόσες αιτήσεις φιλίας πήρα μετά απ΄αυτό που έγραψες;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
Να γράψω κι εγώ τα δικά μου.
έκανα τισ βόλτες μου στην άλλη άκρη που ήταν η Ελένη70 με την αδελφή της και τα άλλα κορίτσια όπου τους έλυσα τις απορίες των μαθηματικών της κρουαζιέρας (Ελένη για το ενδιαφέρον που έδειξες και με ρώτησες, στην επομένη θα ναυτολογηθής δόκιμος καπετάνιος)
στις διαταγές σου καπετάνιε μου... τώρα που μαθα να μετράω και τις αποστάσεις...![]()
Φιλίας, μόνο;
Πέστα όλα κάπταιν.
Αφού η Θεσσαλονίκη είναι Η ερωτική πόλη![]()