• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Στην συνέχεια του τσίπουρου δεν ακολούθησες όμως Έφη (πιστεύω το έργο να άξιζε τον κόπο),μεγάλωσε και η παρέα μας με τους Dimpanayio και Mariath.
κρίμα:(αλλά ...δεν πειράζει,άξιζε ναι ναι;)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ευχαριστούμε Pandora μας. θάταν ωραία να ήσουν κι εσύ
Καπετάνιε μου, είσαι γλυκός και τρυφερός :hug:

Κι εγώ ήθελα πολύ να σας γνωρίσω, αλλά...επιφυλάσσομαι, στο μέλλον θα τα πούμε σίγουρα :D

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
λοιπόν.....ξέρεις πόσες αιτήσεις φιλίας πήρα μετά απ΄αυτό που έγραψες;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλίας, μόνο;
Πέστα όλα κάπταιν.
Αφού η Θεσσαλονίκη είναι Η ερωτική πόλη :D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Να γράψω κι εγώ τα δικά μου.

Στέλιο σήμερα έμαθα το λόγο του κεράσματος σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις.
Vagantos σ΄ευχαριστώ ξανά για το δώρο σου.
Το χωροταξικό εδώ το βρήκα βολικό, έτσι όπως ήταν ένα μακρύ τραπέζι, φαινόντουσαν όλοι. είχαμε ελευθερία κινήσεων. στη μια άκρη ήμουν με τον kemcap και τη mariath, τη μικρή Liz (που θα μας φύγει απότι άκουσα) παραδίπλα ο Λάζαρος με το Βαγγέλη, έκανα τισ βόλτες μου στην άλλη άκρη που ήταν η Ελένη70 με την αδελφή της και τα άλλα κορίτσια όπου τους έλυσα τις απορίες των μαθηματικών της κρουαζιέρας (Ελένη για το ενδιαφέρον που έδειξες και με ρώτησες, στην επομένη θα ναυτολογηθής δόκιμος καπετάνιος):), η Black mamba με την εντυπωσιακή φωτό στο προφίλ, στο κέντρο να φωτογραφίζω τον Def με το βραβείο (Def ξέχασα να σου πω την ιστορία του μυλωνά από το Φόδελε, στη συνάντηση στο Σπήλι να μου την θυμήσεις, σαν κρητικός πρέπει να την ξέρεις), στο κέντρο του τραπεζιού επίσης να παίρνω πληροφορίες από την romantic για τη λίστα της παρέας και να τις κάνω ενημέρωση περί μέξικου που προρίζεται.
Romantic Εφη σήμερα μας εντυπωσίασες. Εξυπηρετική, διορατική, δραστήρια, πρόσχαρη, πάντα χαμογελαστή, ευχάριστη, διασκεδαστική, και.. ρομαντική.
Για να σ ευχαριστήσω θα σου αφιερώσω σύντομα μια ρομάντικη μεξικάνικη μπαλάντα στο "musica latina" (είσαι νομίζω κι εσύ μέλος εκεί), για να αρχίσεις να μπαίνεις στο πνεύμα του Μεξικού.
Επίσης το χοντρό μπιζέλι, που δέχτηκε και ήπιε μονοκοπανιάς μόλις ήρθε την πρώτη ρακί για να ζεσταθεί, όλοι και όλες κάναμε όμορφη παρέα και χάρηκα που σας γνώρισα. Σας εύχομαι και στην επόμενη

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Aντώνη(soudiane)δεν ξέρω τι να πω:),νάσαι καλά!!σ'ευχαριστώ(-ούμε)για τα γλυκά σου λόγια!με συγκίνησες καπετάνιε μου και ειδικά με το τραγούδι που σκέφτεσαι να μου αφιερώσεις(τελικά δεν είμαι μέλος του γκρούπ,αλλά δεν πειράζει),νάσαι πάντα καλά και όποτε ξαναβρεθείς στα μέρη μας να βρεθούμε και πάλι!
Η παρουσία σου πάντως ήταν...καταλυτική για όλους μας!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Να γράψω κι εγώ τα δικά μου.

έκανα τισ βόλτες μου στην άλλη άκρη που ήταν η Ελένη70 με την αδελφή της και τα άλλα κορίτσια όπου τους έλυσα τις απορίες των μαθηματικών της κρουαζιέρας (Ελένη για το ενδιαφέρον που έδειξες και με ρώτησες, στην επομένη θα ναυτολογηθής δόκιμος καπετάνιος):)

στις διαταγές σου καπετάνιε μου... τώρα που μαθα να μετράω και τις αποστάσεις...:clap::clap:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Φιλίας, μόνο;
Πέστα όλα κάπταιν.
Αφού η Θεσσαλονίκη είναι Η ερωτική πόλη :D

Ε.. να λοιπόν που μου δίνεις φίλε Βαγγέλη την ευκαιρία να το γράψω εδώ, γιατί και κάποια από το Νότο.. με ρώτησε πως είδα τις Σαλονικιές...λέω λοιπόν:

- Πανέμορφες, σαν τις νεράιδες των πηγών και των λιμνών, μοιραίες, και...
sofisticated women...

κι εδώ ταιριάζει τούτο:

"Ο λογισμός του παραλογισμού
που μου φέρνετε στο λογικό μου,
μου αδυνατίζει τόσο πολύ το λογικό,
ώστε όχι δίχως λόγο
παραπονιούμε που είστε τόσο όμορφη"

Μ. Θερβάντες "Δον Κιχώτης", μτφρ. Καθραίος

χαχα τέρμα και τελείωσα, :D:D:haha::clap:

Last edited by a moderator:
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αντώνη...(έτσι για να το ελαφρύνουμε:haha: γιατί γλυκομελαγχολίσαμε),δε φαντάζομαι να τα λες αυτά για όλες τις γυναίκες σε όσες συναντήσεις πάς:rolleyes:,να σε δώ τι θα πείς αν βρεθείς με τις Αθηναίες...Πατρινές που απ΄ότι βλέπω επίκειται η συνάντηση...κλπ,αχ κακομοίρη μου τι σε περιμένει άμα πείς κι εκεί τα ίδια:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom