Γιώτα Κρήτη
Member
Γεια σου, η βάση μας θα είναι το Αϊντοχόβεν και θα μείνουμε 5 μέρες.Γεια και καλώς ήρθες. Δεν μας λες που θα μένετε και που θέλετε να πάτε. Επίσης πόσες μέρες θα μείνετε Ολλανδία;
Γεια σου, η βάση μας θα είναι το Αϊντοχόβεν και θα μείνουμε 5 μέρες.Γεια και καλώς ήρθες. Δεν μας λες που θα μένετε και που θέλετε να πάτε. Επίσης πόσες μέρες θα μείνετε Ολλανδία;
Μην περιμένεις πληθώρα καρτών. Ελάχιστα πράγματα. Δυο δρόμοι υπάρχουν:Γεια σου, η βάση μας θα είναι το Αϊντοχόβεν και θα μείνουμε 5 μέρες.
Και πως υπολογίζεις να δεις την Ολλανδία από το Eindhoven; Θέλεις 2 ώρες μόνο για το Άμστερνταμ!!Γεια σου, η βάση μας θα είναι το Αϊντοχόβεν και θα μείνουμε 5 μέρες.
Ναι, έχεις δίκιο, είναι λίγο δύσκολο να δούμε τα βασικότερα μέρη, τουλάχιστον στα Βόρεια. Γι΄αυτό και ζήτησα τη βοήθειά σας.Και πως υπολογίζεις να δεις την Ολλανδία από το Eindhoven; Θέλεις 2 ώρες μόνο για το Άμστερνταμ!!
Μήπως να βάλεις καμιά διαμονή και προς τα βόρεια της χώρας; Εκτός και εαν σκοπεύεις να κινηθείς νότια μόνο...
Ευχαριστώ, να'σαι καλά.Άντε πω κ εγω την άποψή μου. Το Ρόττερνταμ έχει ένα πολύ όμορφο μικρό παλιό λιμανάκι με ωραία μαγαζάκια για μπύρα και μερικά μοντέρνα κτίρια με ενδιαφέρουσα αρχιτεχτονική. Αυτά. Για μισή μέρα μια χαρά είναι!
Αυτο το εχω σε πλανο για αλλη μερα. Ειναι κοντα και δεν χρειζεται να πιεστω να το βγαλω με το εκπτωτικο εισιτηριο, εχει και μουσεια που με ενδιαφερουν και θελω χρονο.Delft να πας