tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ξέρω γω καμμία Breda τότε ή αν είναι Παρασκευή και δεν σου πέφτει μακριά Alkmaar
Καλά το πας.Πχ λεω μια μερα Ροτερνταμ και Ντορντρεχτη- ανεμομυλους. Την επομενη τι να δω? Γκουντα + Λαιντεν +τι αλλο?
Ζητω τα φωτα σου γιατι ο προγραμματισμος αυτου του ταξιδιου παει να με τρελανει.Καλά το πας.
Εάν εχεις 2-3 διανυκτερεύσεις στη Χάγη, τότε είναι προτιμότερο να δεις το Delft και το Rotterdam απο εκεί σε μια ημερήσια εκδρομή.Ζητω τα φωτα σου γιατι ο προγραμματισμος αυτου του ταξιδιου παει να με τρελανει.
Εχω κλεισει επιστροφη στις 8 το βραδυ απο Βρυξελλες αντι το πρωι απο Αμστερνταμ με σκοπο να εκμεταλλευτω την τελευταια μερα ως αργα το μεσημερι. Και το ερωτημα ειναι που να αφιερωσω την τελευταια μιση μερα.
1) Θα προτιμουσα Ντορντρεχτη και ανεμομυλους για να μην επιστρεφω πισω και να εξοικονομησω μετακινησεις τις προηγουμενες μερες. Σε 1,5 ωρα απο εκει θα ειμαι αεροδρομιο Ζαβεντεμ με το τρενο. Προβλημα το κουβαλημα αποσκευων. Ποση ωρα θελει να πας απο Ροτερνταμ με Waterbus σε ολα αυτα; Και ποση ωρα παιρνει η επισκεψη στους ανεμομυλους;
2) Ροτερνταμ με επισκεψη σε μουσειο, αλλα παλι με αποσκευες. Υπαρχει φοβος να χασω πολυ χρονο στις μετακινησεις μεσα στην πολη επειδη δεν ειναι μικρη , σε 1,5 ωρα απο εκει αεροδρομιο.
3) Ντελφτ με αποσκευες και αναχωρηση απο εκει σε παρομοιο χρονο περιπου.
4) Η πιο συντηρητικη επιλογη: Διαθετω για μουσειο Χαγης για το τελευταιο πρωι και χωρις αποσκευες, αναχωρηση απο εκει και αφιξη σε 2 ωρες στο αεροδρομιο.
Πασχα που η μερα δεν ειναι πολυ μικρη εκει στα βορεια. Καποιο απογευμα θα μπει κι αυτο, δεν νομιζω οτι θελει περισσοτερο απο μια ωρα εκει.Δε ξέρω ποια εποχή θα πας αλλά λέγοντας Scheveningen απόγευμα υποθέτω εννοείς πολύ νωρίς το απόγευμα. Εμείς δυστυχώς δεν προλάβαμε να πάμε!