ΕΡΣΗ
Member
Πραγματι ακουγεται περιεργο οταν κανεις δεν εχει καλυψει ουτε κατ' ελαχιστο το πλανο των ταξιδιων του, πως μπορει να επαναλαβει ταξιδι στο ιδιο μερος.Για αυτό μας έχει αρρωστήσει το travelstories.Άκου λέει 2η,3η,4η,....φορά στο ίδιο μέρος.Εδώ δεν έχουμε γυρίσει τα βασικά ακόμα.Χρόνου θέλοντος,ευρώ επιτρέποντος...όταν αξιωθώ να το κάνω θα μπορώ να εκφέρω κ άποψη.
Καταραμένο forum
Πολλες φορες νιωθω ετσι! Ουτε το ενα δεκατο των οσων θελω να δω δεν εχω καλυψει και θελω να επαναλαβω την επισκεψη μου σε καποιον τοπο η πολη; Ακουγεται (και ενδεχομενως και να ειναι) εξωφρενικο.
Μονο που επισης μου φαινεται πολυ θλιβερο, καποιος τοπος που μου αρεσε πολυ και με συνεπηρε να μην μπορεσω να τον επισκεφθω ξανα, γιατι δε θα εχω καλυψει το ταξιδιωτικο πλανο μου εγκαιρως (στα πλαισια μιας και μονης ζωης το πλανο μου δεν μπορει να καλυφθει, ουτε απο αποψη κοστους, αλλα κυριως απο αποψη χρονου).
Δηλαδη μου φαινεται πολυ σκληρο να περασει η ζωη μου χωρις να ξαναπαω εκει που ενιωσα στο παρελθον ενα ειδος ψυχικης ανατασης. Αυτο, συν τω χρονω, με βαραινει πολυ.