Viaggi
Member
Θυμίζει τα τρικ που έκανε κάποτε η μάνα μου για να φάω φακές!
ε ναι, ολα τα οσπρια με κοφτη παστα. παρομοια φασολια, ρεβυθια. τα κανουν οπως ειπα σε ολη τη χωρα.δεν το ξερα....μονο με κοφτο το κανουνε?
PS δεν νομιζω να ειπα οτι οι γερμανοι κανουνε καλα ζυμαρικα
Το κράτος πρόνοιας όμως είχε προβλέψει για αυτές τις καταστάσεις και μας είχε προστατέψει με το μοναδικό "εμβόλιο στρατού"!Εμένα μου θύμισε στο στρατό μια μέρα που ο σεφ είχε έμπνευση και χρησιμοποίησε ότι περίσσεψε από την μεσημεριανή φασολάδα για σάλτσα σε μακαρόνια το βράδυ. Προφανώς δεν προλάβαινες να γυρίσεις στο θάλαμο....
Δεν σε πιάνω αλλά δεν πειράζει...Στο βουνό εγώ το έκοψα το φαγητό...αντε κάνα Strudel κλπ....ε ναι, ολα τα οσπρια με κοφτη παστα. παρομοια φασολια, ρεβυθια. τα κανουν οπως ειπα σε ολη τη χωρα.
ps. εγω δεν ειπα οτι κανουν καν ζυμαρικα αλλα τι να λενε..πλην καποιας αηδιας που τρωγαμε (υποχρεωτικα) στα αυστριακα huts.
Εγώ πάντως όταν το είδα σκεφτηκ ότι Κάποιος ξερασε στο πιάτο μου κ βάλανε κ ένα λουκάνικο από πάνω.. παρεμπιπτόντως είναι το αγαπημένο πιάτο για πολλούς schwaben...το αν αυτοί είναι Γερμανοί συζητιέται...εγώ λέω όχι...Εμένα μου θύμισε στο στρατό μια μέρα που ο σεφ είχε έμπνευση και χρησιμοποίησε ότι περίσσεψε από την μεσημεριανή φασολάδα για σάλτσα σε μακαρόνια το βράδυ. Προφανώς δεν προλάβαινες να γυρίσεις στο θάλαμο....
ΑνατρίχιασαView attachment 393016
δεν το ξερα....μονο με κοφτο το κανουνε?
ενδιαφερων αλλα αν βρεθω τοσκανη θα προτιμησω κατι αλλο.....
κοτσι το εκοψα...πολυ λιπος.... ασε μας παει βεντουζα ο γιατρος....
εννοουσα οτι οι γερμανοι δεν εχουν ιδεα απο παστα, αυτο ειναι γνωστο τοις πασι..Δεν σε πιάνω αλλά δεν πειράζει...Στο βουνό εγώ το έκοψα το φαγητό...αντε κάνα Strudel κλπ....
Pizzocheri δοκίμασες?
Μα κ εσύ...για σκι πάμε πλέον μόνο Δολομίτες αντε βαριά τιποτα Λομβαρδία για κάνα pizzocheri
Αυστρία είναι ωραία για σκι (αν κ αυτό παίζεται λόγω κοσμου) αλλά να βρεις καλο φαγητό στο βουνό (πλεον) είναι πολύ δύσκολο...
ψάχνουν οι καημένοι κάτι να το νοστιμήσει, αλλά μπααααα... αν δεν βάλεις σάλτσα και μπαχαρικά... (φτου κακά... μπαχαρικά; μα σκουπίδια θα φάνε και θέλουν να τα νοστιμήσουν; )View attachment 393016
δεν το ξερα....μονο με κοφτο το κανουνε?
ενδιαφερων αλλα αν βρεθω τοσκανη θα προτιμησω κατι αλλο.....
κοτσι το εκοψα...πολυ λιπος.... ασε μας παει βεντουζα ο γιατρος....