katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μικρές διαφορές έχουν, αλλά όχι.Οι παχύσαρκοι είναι περισσότεροι οι Ιταλοί από τους Γάλλους.
Μικρές διαφορές έχουν, αλλά όχι.Οι παχύσαρκοι είναι περισσότεροι οι Ιταλοί από τους Γάλλους.
βρε ποιος μίλησε για ασθένεια και ποιος δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό. πας καλά; σύνελθε λιγάκι.Χαίρομαι που γύρισε ο Τριπάκιας μετά από 2 χρόνια.
Ψήφισα την Ελληνική κουζίνα για την απλότητα αλλά και την ποικιλία της.
Από το απλό ψωμοτύρι, χωριάτικη, έως τους γίγαντες, λαχανοντολμάδες, γεμιστά και θαλασσινά.
Παχυσαρκία στα κράτη του ΟΟΣΑ
Οι παχύσαρκοι είναι περισσότεροι οι Ιταλοί από τους Γάλλους. Άρα με την δική σου λογική η Ιταλική κουζίνα είναι χειρότερη από την Σουηδική και την Γαλλική.
Η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Φροντίστε να δείξετε τον απαιτούμενο σεβασμό στους ασθενείς.
θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά και πάλι να πω πως δεν αναφέρθηκα στοχευμένα σε αυτή την ομάδα.Η παχυσαρκία δεν είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά κακής ποιότητας φαγητού αλλά κυρίως ποσότητας. Επισης μπορεί να συντελούν και άλλοι παράγοντες όπως έλλειψη άσκησης, γονιδιακοι παράγοντες, κάποια ασθένεια, λήψη φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών και φυσικά το σώμα που έχτισε ο καθένας μέχρι την ηλικία των 5-6 ετών.
Από την άλλη μια χαμηλή σε θερμίδες κακή διατροφή μπορεί να οδηγήσει και αυτή σε ασθένειες κι ας μην οδηγήσει σε παχυσαρκία.
Θα συμφωνησω. Δεν έχω μεγαλη εμπειρία από γαλλική κουζίνα, αν εξαιρεσουμε οτι τα περισσοτερα φαγητα τα βρίσκω πολύ ανθυγιεινά για τα γούστα μου, πολύ νόστιμα όμως, οι τιμές είναιΈνα ορεκτικο κι ένα κυρίως 25 με 30ε δεν είναι ακριβό; Με κουφανες! Και αν εννοείς το μεσημεριανό μενού καθημερινής που είναι σε προσφορά, στα ίδια εστιατόρια αν φας σκ η βράδυ θα θες πάνω από 40 για τα ίδια πιάτα. Εξαρτάται κι απ'τα πιάτα βέβαια αρκεί μόνο ένα steak au poivre για να περάσεις το 30αρι.
Πολύ ακριβή κουζίνα.
εγώ πάλι σαν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική στο φαγητό δεν έχω! κατ΄αρχάς οι άνθρωποι έχουν φαντασία! και επιχειρηματικό πνεύμα!Εδώ η δημαρχάρα μας , μας αναβάθμισε κ πλέον από φραπεδούπολη εξελιθήκαμε σε παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό με σφραγίδα Unesco παρακαλώ... ποια Γαλλία και Ιταλία.... γατάκια.! Σαλόνικα λέμε, παραγωγές Χόλιγουντ, φαγητό μέχρι σκασμού, φαντάσου να ανοίξει κ το μετρό τι έχει να γίνει
Θεσσαλονίκη: Η UNESCO την έχρισε γαστρονομική πρωτεύουσα -Πρωτιά για ελληνική πόλη - iefimerida.gr
Και μη ξεχναμε οτι ειναι και ερωτικη ποληΕδώ η δημαρχάρα μας , μας αναβάθμισε κ πλέον από φραπεδούπολη εξελιθήκαμε σε παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό με σφραγίδα Unesco παρακαλώ... ποια Γαλλία και Ιταλία.... γατάκια.! Σαλόνικα λέμε, παραγωγές Χόλιγουντ, φαγητό μέχρι σκασμού, φαντάσου να ανοίξει κ το μετρό τι έχει να γίνει
Βάλε και το "συμπρωτεύουσα"-παγκόσμια πρωτοτυπίαΚαι μη ξεχναμε οτι ειναι και ερωτικη πολη
Οπως ειχε πει ο Λινεκερ .... και στο τελος κερδιζουν οι γερμανοι !!!Ξεκίνησε η αντεπίθεση της γερμανικής κουζίνας...
Παει την χάσαμε την κουζίνα μας πατριώτες....Ξεκίνησε η αντεπίθεση της γερμανικής κουζίνας...