Nikos86
Member
Πλάκα κάνεις? Από την παρέα μου δουλεύαμε σχεδόν οι μισοί και δεν είμαστε 50 χρόνων.
Και δουλεύετε ακόμα; Τι στο διάολο δεν βαρεθήκατε;
Πλάκα κάνεις? Από την παρέα μου δουλεύαμε σχεδόν οι μισοί και δεν είμαστε 50 χρόνων.
Ε τι να κάνουμε, για να ταξιδεύουμε 6 μήνες το χρόνο αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους δούλους τους άλλους 6. Άπονη ζωή.Και δουλεύετε ακόμα; Τι στο διάολο δεν βαρεθήκατε;
Το 1996, σε ηλικία 16 ετών, μεταξύ Β' και Γ' Λυκείου, είχα δουλέψει μετά από προκήρυξη, κανονικά και με το νόμο, σε κατασκήνωση (του υπουργείου Πρόνοιας ή Παιδείας, δεν θυμάμαι καλά) στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για μία κατασκηνωτική περίοδο ως ομαδάρχισσα. Με τις περίπου 26.000 δραχμές που είχα πάρει είχα αγοράσει παπούτσια, τα Air Max, στις εκπτώσεις. Το ευχάριστο τότε ήταν, όπως ανέφερες παραπάνω, ότι παίρναμε, απρόσμενα για μας τότε, κάποια χρήματα ως δώρο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Και το επόμενο καλοκαίρι, μετά από τις Πανελλαδικές, δούλεψα ως σερβιτόρα στην Κέρκυρα και καπάκι μετά θυμάμαι έκανα το πρώτο μου διεθνές ταξίδι με καράβι Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι. Μόνη μου κι ανήλικη ακόμα, στην οικογένεια της Ιταλίδας φίλης μου που ζούσε στο Λέτσε, με την οποία είχαμε γνωριστεί στην κατασκήνωση του Δήμου Αθηναίων το 1990 κι από τότε αλληλογραφούσαμε.Σε κατασκηνωση απαγορευονται ανηλικοι γιατι εχουν ευθυνη ανηλικων. Λογικο. Ολες οι προκηρυξεις θεσης σε κατασκηνωση λενε 18 ως...
Ας μου πει κάποιος ότι αυτό το ανεκδιήγητο καρακιτσαριό είναι photoshop....View attachment 437200
Μου θέλετε και κίνημα πετσέτας.!
υγ.
Που είναι αυτός ο μπάτλερ μου όταν τον χρειάζομαι;
Ειχες πολλες ελευθεριες για παιδι της εποχης. Οι γονεις μου εβλεπαν παντου κινδυνους και δε με αφηναν να παω πουθενα.Το 1996, σε ηλικία 16 ετών, μεταξύ Β' και Γ' Λυκείου, είχα δουλέψει μετά από προκήρυξη, κανονικά και με το νόμο, σε κατασκήνωση (του υπουργείου Πρόνοιας ή Παιδείας, δεν θυμάμαι καλά) στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για μία κατασκηνωτική περίοδο ως ομαδάρχισσα. Με τις περίπου 26.000 δραχμές που είχα πάρει είχα αγοράσει παπούτσια, τα Air Max, στις εκπτώσεις. Το ευχάριστο τότε ήταν, όπως ανέφερες παραπάνω, ότι παίρναμε, απρόσμενα για μας τότε, κάποια χρήματα ως δώρο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Και το επόμενο καλοκαίρι, μετά από τις Πανελλαδικές, δούλεψα ως σερβιτόρα στην Κέρκυρα και καπάκι μετά θυμάμαι έκανα το πρώτο μου διεθνές ταξίδι με καράβι Ηγουμενίτσα-Μπρίντιζι. Μόνη μου κι ανήλικη ακόμα, στην οικογένεια της Ιταλίδας φίλης μου που ζούσε στο Λέτσε, με την οποία είχαμε γνωριστεί στην κατασκήνωση του Δήμου Αθηναίων το 1990 κι από τότε αλληλογραφούσαμε.
Δυστυχως οχι ... ειναι στην Κουρουτα ΗλειαςΑς μου πει κάποιος ότι αυτό το ανεκδιήγητο καρακιτσαριό είναι photoshop....
Προχτές βρέθηκα εκεί ακριβώς μετά από καιρό, καμιά σχέση η πρόσβαση τώρα στην ακρούλα με το μπάνιο τότε κι ας υπήρχε beach bar. Προσωπικά βρήκα τη σύγκριση απλά θλιβερή.Υ.Γ. Στο δεύτερο πόδι πλέον, σχεδόν κάθε κολπάκι έχει "prive" beach bar (Manasu, Ροδιά, Ακτή Ονείρου κλπ) είτε χτίζονται ξενοδοχεία πάνω στην ακτή μετά από παραχώρηση παραλιών από το ΤΑΙΠΕΔ (βλεπε ακτή Αγιάννη - Σιθωνία).