madman
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδρος{ΠΣΚ}
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Ο τουρισμός αναμφίβολα αποτελεί ενα απο τα πιο σημαντικά όπλα της ελληνικής οικονομίας.Εκατομμύρια επισκέπτες μας τιμούν κάθε χρόνο.Ωστόσο παρότι τη κρισιμότητα αυτού του κλάδου οι πολιτικοί φορείς αλλά και ενα μεγάλο κομμάτι των επιχειρηματιων και των εργαζομενων που σχετίζονται εμμεσα ή άμεσα με το κλάδο δεν δίνουν την πρέπουσα σοβαρότητα.Εχω την βεβαιότητα αν υπήρχε κάποιος πολιτικός με όραμα και συνάμα οργάνωση,προγαμματισμός και πειθαρχεία απο όσους σχετίζονται με το χώρο θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τις ομορφιές και την ιστορία της πατρίδας μας και έτσι να βελτιώσουμε και το βιοτικό μας επίπεδο.
Βέβαια κατά εμε παράλληλα με την βελτίωση των υπηρεσιών του τουριστισμού σημαντικό είναι να υπάρξει και σεβασμός στο περιβάλλον.Παρότι πολλοί μπορούν να διαφωνήσουν και να παραθέσουν πολλά παραδείγματα εγώ πιστευω οτι η οικολογία και τουρισμός μπορούν να συμβαδίσουν.
Συνεχίζεται....
Βέβαια κατά εμε παράλληλα με την βελτίωση των υπηρεσιών του τουριστισμού σημαντικό είναι να υπάρξει και σεβασμός στο περιβάλλον.Παρότι πολλοί μπορούν να διαφωνήσουν και να παραθέσουν πολλά παραδείγματα εγώ πιστευω οτι η οικολογία και τουρισμός μπορούν να συμβαδίσουν.
Συνεχίζεται....