• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Η Μηλιά ανθίζει χειμώνα-καλοκαίρι

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καθως ερχασαι περνα απο τη πολη του να τον παρακαλεσεις ...και που ξερεις μπορει στο τελος να πει το ΝΑΙ !!!!!
Ασε που αν τον πεισεις εχει τα μεσα να βρεθειται στα Χανια στο πιτσ-φιτιλι !!:haha::haha:
Θα σας περιμενουμε στο αεροδρομιο...ολοι μαζι....θα παμε και στη Μηλια....για ξανασκεψου το !!!:clap::clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Όσο για τον mio, δεν ξέρω...τάξτε του κι άλλα...τα θέλει όλα μάλλον :bleh:
Στο πιστό μου φιλαράκι τα τάζω όλα ή τίποτα!!
αν είμαι καλά απο τα αρθροιτικά και την σπονδυλαρθροπάθεια μου θα του ζυμώσω κιόλας ..αχ γαμώ το ακουστικό μου φυγε πάλι!!:D

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ρε φιλεναδες.....σταματηστε να με πειραζετε... γιατι θα σας στειλω για τιμωρια σε καμια ψυχολογα:bleh:
αφού σου έχομε αδυναμία βρέ κουτό!!!
mio επί τη ευκαιρία θα φτιάξει ο καιρός?? γιατί τα σκατοκόκκαλά μου πονάνε!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
οχι φτιαχνει μεχρι αυριο μεσημερι.το απογευμα ερχεται ενα καλο.....
τα κοκαλα σου φοβασαι...ή το μαλι μη χαλασει απο το κομωτηριο:D
νομιζεις δε σας ξερω???????/

ai45.tinypic.com_hv71wz.jpg

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
οχι φτιαχνει μεχρι αυριο μεσημερι.το απογευμα ερχεται ενα καλο.....
τα κοκαλα σου φοβασαι...ή το μαλι μη χαλασει απο το κομωτηριο:D
νομιζεις δε σας ξερω???????/

ai45.tinypic.com_hv71wz.jpg
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα σημερα ειδα κολυμβητες στη παραλιακη...ηταν 4-5 μαζοχες που κολυμπουσαν...ειχαμε κατακαλοκαιρο εξ αλλο φαινεται και απο το χαρτη......
ελα mio τωρα τι λες οτι σε πειραζουμε...κοιταμε με τη renata να σε πεισουμε να κατεβεις με τη Πανδωρα......εμεις φταιμε ετσι ???:D:D

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
βλεποντας το avatar της ευης(τριημερο στη Μεσσαρα),εχω να προτεινω την αγια γαληνη η οποια ειναι χτισμενη στην αποτομη πλαγια του βουνου με καταπληκτικη θεα στο πελαγος.
Μεταξυ μοιρων και τυμπακιου στο δρομο για φαιστο θα βρουμε τα ματαλα γνωστα απο την εποχη των χιπις και για καλο και φτηνο φαγητο στο χωριουδακι σιβα...θα με θυμηθειτε αν ποτε βρεθειτε στις ταβερνες της πλατειας του χωριου...(εχω βρεθει σε κατι "καζανια" ο θεος να μας φυλαει....
εσυ ευη που πηγες??

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
βλεποντας το avatar της ευης(τριημερο στη Μεσσαρα),εχω να προτεινω την αγια γαληνη η οποια ειναι χτισμενη στην αποτομη πλαγια του βουνου με καταπληκτικη θεα στο πελαγος.
Μεταξυ μοιρων και τυμπακιου στο δρομο για φαιστο θα βρουμε τα ματαλα γνωστα απο την εποχη των χιπις και για καλο και φτηνο φαγητο στο χωριουδακι σιβα...θα με θυμηθειτε αν ποτε βρεθειτε στις ταβερνες της πλατειας του χωριου...(εχω βρεθει σε κατι "καζανια" ο θεος να μας φυλαει....
εσυ ευη που πηγες??
Ειναι το χωριο μου εκει μεταξυ Αγιων Δεκα και Μοιρες....το δε τιτλο στο αβαταρ λιγο εταιροχρονισμενος ειναι απο το προηγουμενο σ/κ....
Πηγα Ζαρό στη λιμνη που εινα τελεια και παραπάνω στο δασος του Ρούβα..με φοβερο φαγητο..... στο χωριο Αλιθηνή για να δω φιλους και στο Κοκκινο Πυργο τη Κυριακη με αλλη παρεα για φαγητό κατω στη παραλια....
Τα Ματαλλα μην τα συστήνεις για κανενα λογο...ακρως τουριστικο μερος και η θαλασσα πολυ επικυνδυνη οταν φυσαει....
Στο Σιβα εχει καλο παραδοσιακό φαγητο...εξηγω οτι τα καζανια ειναι η τελετη παραγωγης τσικουδιας που μαζευονται ολοι οι φιλοι τρωνε του σκασμου..πινουν μεχρι τελικής πτωσεως τη τσικουδια που μολις βγαίνει...και βεβαια χορος μεχρι το πρωι....
Για τη περιοχή μου παντως σε βλεπως ακρως ενημερωμενο....:roll:;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
,εχω να προτεινω την αγια γαληνη η οποια ειναι χτισμενη στην
πότε πάμε????:shock:

και δεύτερον τι με πέρασες παιδί μου για την πετρούλα που ξέρει τους χάρτες ??
τι σημαίνει που ειναι κίτρινη η κρήτη έ???:rolleyes:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
=renata;132247]πότε πάμε????:shock:
Αυτη την εποχη δεν λεει....απο Ανοιξη...τωρα ειναι νεκρα..μονο λιγοι μονιμοι κατοικοι...
και δεύτερον τι με πέρασες παιδί μου για την πετρούλα που ξέρει τους χάρτες ??
τι σημαίνει που ειναι κίτρινη η κρήτη έ???:rolleyes:
Ελα renata τωρα..... δεν θελει θεογνωσια.....νταλα ηλιο ειχαμε σημερα...απο μεθευριο βλεπουμε....κατα πανω μας ερχονται τα συννεφα...

amantab

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου γης και πατρίς...
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρος
Απακια φταχνει η μαμα μου σπιτικα στο τζακι και τα καπνιζει με φασκομηλα, και οτι βοτανο δεν καιγεται για να ειναι αρωματισμενα
Τα δε πιταρακια στο φυλλο βαζουμε τσικουδια για διαφορετικη γευση και τα χορτα μαζευονται απο το βουνο για να ειναι αγρια και αρωματικα..
Οποτε κατεβεις δωσε σημα....και θα σου τα εχουμε ολα ετοιμα !!!!:clap::clap:
Η κρεατοτουρτα και το μπουρεκι στα Χανια δεν σου λειπουν ????;)
rethimno μολις με κατεστρεψες...ξενιτεμενη ούσα για σπουδές, μετράω αντίστροφα τις μέρες που θα γυρίσω στα Χανιά για χριστούγεννα..και άντε τώρα να διαβάσω για εξεταστική με τόσες λιχουδιές που ξεστόμησες:bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
προς ευη
απο το ζαρο εισαι ευουλη...εχει και μια εκκλησια εκει εχω παει μεγαλη εβδομαδα αλλα δε θυμαμαι ονομα.. μαλλον μοναστηρι ηταν
ματαλα.........τι μου θυμησες...τελεια ηταν...

rena
ο χαρτης ειναι βροχοπτωσης...δεξια βλεπεις στη καθετη μπαρα γραφικα το ποσοστο βροχοπτωσης αρα αφου κιτρινη τη χρονικη στιγμη στην οποια αναφερεται δε εχετε βροχη....αλλα θαχετε αμεσως μετα.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom