escursione
Member
αγόρασε ένα ψωμί από το Σούπερ Μάρκετ και 10 φέτες κασέρι και καθάρισες!......
Συμφωνώ απόλυτα. Έχω μείνει σε πόλεις τις Ελβετίας αρκετό διάστημα τα 2 τελευταία χρόνια για δουλεία. Για να κάτσεις να φας κάπου, ακόμη και στο πιο απλό εστιατόριο το κυρίως πιάτο κάνει γύρω στα 20 φράγκα. Για φθηνό φαγητό μόνο σάντουιτς και τα μεσημεριανά γεύματα των σούπερ μάρκετ κινούνται γύρω στα 10 φράγκα και είναι οικονομικά. Αλλά αυτά είναι για να τα πάρετε πακέτο. Σε μερικά πολυκαταστήματα έχει food courts κι εκεί το ένα πίατο σκέτο κάνει γύρω στα 13-15 φράγκα. Το φαγητό στην Ελβετία είναι πολύ ακριβή υπόθεση, και όπως είπαν η @KIKI και η @paefstra ακριβότερο από τις γνωστές ακριβές πόλεις της υπόλοιπης Ευρώπης (ενδεικτικά το Vapiano του οποίου ένα πίατο στην υπόλοιπη Ευρώπη ξεκινάει από τα 7 ευρώ/λίρες στην Ελβετία έχει 17,5 φράγκα). Γενικά θα πρέπει να πάτε με τέλειο προγραμμα, το οποίο θα τηρείτε με ευλάβεια για να μείνετε εντός budget. Και η μικρότερα παρασπονδία εκεί κοστίζει ακριβά.Τζαμπα γραφουμε , σηκωσα τα χερια ψηλα χαχα
Ειχα ολη τη διαθεση να βοηθησω αφου ημουν την περασμενη εβδομαδα και τα εχω φρεσκα .
Political οταν με το καλό γυρίσεις , γραψε μας πως ετρωγες και επινες μς 25-30 ευρω την ημερα να μαθουμε και εμεις οι ασχετοι ......
Πολύ ακριβό το συγκεκριμένο.Δες και το κεντρικο motel one ζυριχης.Για uber ξερει κανεις αν υπαρχει στη ζυριχη;
Uber στη Ζυριχη ; Πάτα το φίλο γκουγκλη ......Δες και το κεντρικο motel one ζυριχης.Για uber ξερει κανεις αν υπαρχει στη ζυριχη;
Πάνω από 60 την βραδιά δεν έχω σκοπό να δώσω. Για αυτό το κύριο μέλημα μου είναι το ποσό που θα χρειαστώ για απεριόριστες διαδρομές.Political dες παντως το leoneck swiss hotel και το hotel du theathre by fassbind.το πρωτο μου αρεσει περισσοτερο. Δεν ειναι πολυ φτηνα βεβαια.
Στο booking έχω βρεί μέχρι στιγμής δύο: Το πρώτο στην περιοχή Oerlekon (κάπως έτσι) 4 χλμ από το κέντρο με βαθμολογία 6,4 .Το δεύτερο είναι στο κέντρο ακριβώς και κοστίζει 330 ευρώ για πέντε βράδια, με βαθμολογία 7,5 .Με 60 δεν ξερω τι βρισκεις....