panagiotis.k
Member
Για Ελβετία νομίζω πως υπάρχουν κανονικά τα τέλη περιαγωγής (https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/faq/question-and-answers-roaming) . Ωστόσο, στο εξωτερικό υπάρχουν εταιρίες που περιλαμβάνουν την Ελβετία στη λίστα τους με τις χώρες όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πακέτο σου.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο, ξέρετε τι παίζει? Δεν ισχύουν οι χρεώσεις όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη σωστά?
Επίσης, το αλπικό τρένο για Σαιν μοριτζ αξίζει τα λεφτά του?
Για την Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει κάποια. Για τις αναλυτικές χρεώσεις τσέκαρε απευθείας στο site του παρόχου σου.
Μπορείς όταν φθάσεις να αγοράσεις μια sim από μαγαζιά τύπου ψιλικών και να βάλεις ένα προπληρωμένο πακέτο για ομιλία και δεδομένα ώστε να αποφύγεις τις υψηλές χρεώσεις.
7 ευρώ(~7,5 φράγκα) νομίζω είναι λίγο υπερβολική η τιμή (ειδικά για τις άλλες πόλεις της Ελβετίας).Μπορείς να βρεις αρκετά φθηνότερο. Γενικά το κόστος του καφέ είναι το μόνο που δεν πρέπει να απασχολεί κάποιον σε ένα ταξίδι στην Ελβετία.Καφες 7 ευρω στην Ελβετια. Αν πινεις 2 τη μερα, εινσι θεμα.
Last edited: