fotast
Member
Το αεροδρόμιο είναι 10 χλμ περίπου.Το απλό εισιτήριο για τον σταθμό τρένων(κέντρο) έχει 7 Φράγκα.Το 24ωρο με την Zurich card έχει 14 Φράγκα.Αυτά το καλοκαίρι.
Για Λουκέρνη που είναι βαριά βαριά μια ώρα αν κλείσουν το εισιτήριο με τις προσφορές (χωρίς ευελιξία στο δρομολόγιο που θα πρέπει να πάρουν) κοστίζει 13 ανά διαδρομή ανά άτομο. Αν τώρα δε βρουν προσφορές στις ώρες που τους βολευουν η θέλουν ευελιξία η τιμή διπλασιάζεται στα 26 ανά διαδρομή ανά άτομο. 100 ευρώ για 2 άτομα μετ'επιστροφης εξού και οι ενδοιασμοί μου για τον προορισμό.Aλλο Γενευη ομως που ειναι διπλα στη Γαλλια και αλλο Ζυριχη.
Political νομιζω οτι μπορεις να εισαι εντος budget.marguis ποσο ειναι η μεταφορα απο αεροδρομιο στο κεντρο και ποση ωρα διαρκει;επισης για να πας πχ λουκερνη ποσο ειναι το κοστος;
Καλημέρα και από μένα! Θα πάω στην Ζυριχη στις 29/12 και έκλεισα μέσω της SBB εισιτήρια τρένων από Ζυριχη για Λουκέρνη και από εκεί για Engelberg -Mount Titlis. Όλα αυτά για δυο άτονα 155€. Είναι αρκετά χρήματα για τα δεδομένα τα δικά μας αλλά η Ελβετία εκ των πραγμάτων είναι ακριβή..Αν κλεισεις νωρις 52 φραγκα για 2 ατομα πηγαινε ελα δεν ειναι κατι τραγικο.Φτηνο δεν ειναι αλλα ειναι οκ.Τα τρενα στην ευρωπη γενικοτερα δεν ειναι φτηνα.Για τους καταρρακτες ξερεις ποσο κοστιζει και πως λεγεται η περιοχη;
πολύ σωστά μιλάς αν ξέρεις την ημερομηνία που θα ταξιδεύσεις το εισιτήριο βγαίνει στη μισή τιμή αν το κλείσεις 1 μήνα νωρίτερα. Τα 52 φράγκα για το Saver Day pass Ticket από ότι βλέπω ισχύει για 27-30 ημέρες νωρίτερα! διαφορετικά η τιμή ανεβαίνει.Αν κλεισεις νωρις 52 φραγκα για 2 ατομα πηγαινε ελα δεν ειναι κατι τραγικο.Φτηνο δεν ειναι αλλα ειναι οκ.Τα τρενα στην ευρωπη γενικοτερα δεν ειναι φτηνα.Για τους καταρρακτες ξερεις ποσο κοστιζει και πως λεγεται η περιοχη;
Στα McDonald s δεν τρωω ουτε στην Αμερική εκτος απο περιπτωση ανάγκης οταν δεν βρίσκω κάτι άλλο και πεινάω πολύ ! Το μενου που λες των 9 φραγκων ειναι αυτο που στην Αθήνα εχει 3 ευρω .Τα McDonald's από ότι είδα έχουν καλές τιμές. Τουλάχιστον η ενδεικτική που δίνει το επίσημο δεν ξεπερνάει τα 8-9 ελβετικά φράγκα.
@escursione σε ευχαριστώ. Το είχα και χθες αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως χωρίζονται οι ζώνες.
1. Πως έκλεισες εισιτήρια για 29/12 αφού το σύστημα βγάζει εισιτήρια μέχρι 1 μήνα μετά? Εγώ που το δοκιμάζω μου βγάζει μήνυμα Your selected date of travel is not within the advanced booking period.Καλημέρα και από μένα! Θα πάω στην Ζυριχη στις 29/12 και έκλεισα μέσω της SBB εισιτήρια τρένων από Ζυριχη για Λουκέρνη και από εκεί για Engelberg -Mount Titlis. Όλα αυτά για δυο άτονα 155€. Είναι αρκετά χρήματα για τα δεδομένα τα δικά μας αλλά η Ελβετία εκ των πραγμάτων είναι ακριβή..
Το Ζυρίχη Λουκέρνη αν το κλείσεις συγκεκριμένες ώρες (πχ. 9 το πρωί και επιστροφή 7 το απόγευμα) και 1 μήνα πριν κοστίζει 13 φράγκα η διαδρομή το άτομο. Με ελεύθερες ώρες ημερήσιο διπλασιάζεται η τιμή. Πάντως δεν το λες και ακριβο!!Ζυριχη λουκερνη θα παω αυθημερον ,οποτε θα κλεισω συγκεκριμενρς ωρες.εχει κατι αλλι πιο οικονομικο σαν one day travel ticket πηγαινε ελα;
Ζώνες https://www.zvv.ch/zvv-assets/abos-und-tickets/zonen/tarifzonen_d_e_16.pdfΔεν παίρνω και όρκο ότι τελικά θα τα κλείσουμε. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν μας ενημερώσει κάποιος για τις μετακινήσεις και για το πώς χωρίζονται οι ζώνες. Από ότι κατάλαβες, οι μετακίνησεις για εμένα είναι το Α και το Ω ενός ταξιδιού. Είναι το πρώτο έξοδο που υπολογίζω σε κάθε ταξίδι που κάνω. Με κακό φαγητό ή λίγο φαγητό την βγάζεις, χωρίς μετακινήσεις με τίποτα..
Για Ζυριχη Λουκέρνη δεν βγάζει. Παρά μόνο Λουκέρνη προς Ενγκελμπεργκ μετ επιστροφής. Την διαδρομή Ζυριχη προς Λουκέρνη θα τη βγάλω 30 του μηνός που θα μπορώ λόγω του ότι κάποια εισιτήρια πρέπει να τα βγάλεις τον τελευταίο ένα μήνα πρώτου ταξιδέψεις.. σαν σύνολο , αυτά που έχω βγάλει ήδη και αυτά που πρόκειται να βγάλω την Πέμπτη μου κόστισαν 155€1. Πως έκλεισες εισιτήρια για 29/12 αφού το σύστημα βγάζει εισιτήρια μέχρι 1 μήνα μετά? Εγώ που το δοκιμάζω μου βγάζει μήνυμα Your selected date of travel is not within the advanced booking period.
2. Έψαξες με το Saver Day Pass μήπως κάνεις ολες τις διαδρομές με 52 φράγκα