EviTan
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Παντως στο Εξπρές, τελευταία φορά πριν 1χρονο περίπου, οι μερίδες του δεν τις λες και μικρές. Σαντουιτς δεν έχω πάρει...
Nα ρωτησω; το μικρό του ιδιοκτητη, του τρέχοντος το μαγαζι τελος παντων, ειναι Σάκης;σε ένα στενό της Τούμπας
Πάμε καλά δηλαδή,2 στις 3 προτάσεις μας επιτυχημένεςΕφαγα κι εκει.
ΝαιNα ρωτησω; το μικρό του ιδιοκτητη, του τρέχοντος το μαγαζι τελος παντων, ειναι Σάκης;
Μάλιστα. Το βλεπω (ας πούμε) ως σημάδι όλο αυτό διότι έχω χρόνια να πάω παρότι ανεβαίνω συχνά. Στὴν ἑπομένη ἐπίσκεψη (πρωτα ο Θεός) το δίχως αλλο θα πάω για ένα σουβλάκι μέ γύρο βεβαίως βεβαίως.(πχ ο Σάκης ασχολείται μόνον με τον γύρο και με τα ποτά από το ψυγείο)
Αυτό που ξέρεις όλα τα μαγαζιά και όλα τα ονόματα και είσαι και σε φόρμαΠάμε καλά δηλαδή,2 στις 3 προτάσεις μας επιτυχημένες
Ναι
Από παλιά στο μαγαζί ήταν ο Παναγιώτης (ο μπαμπάς που έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό),η μαμά Αθηνά,ο γιος Σάκης,η αδελφή Τίνα και ο ξάδελφος Λευτέρης.Ο καθένας έχει ξεχωριστό πόστο (πχ ο Σάκης ασχολείται μόνον με τον γύρο και με τα ποτά από το ψυγείο) και μετά το Πάσχα πήραν και μία σερβιτόρα,την Νατάσα.
Αυτό που ξέρεις όλα τα μαγαζιά και όλα τα ονόματα
Είναι αυτό που λένε Φένια μου ότι ο παλιός είναι αλλιώς Το μαγαζί είναι πιο παλιό από σένα
Αυτό θα στο πω ιδιαιτέρωςκαι είσαι και σε φόρμα
Α,εννοείς το Barakat Ethno που το έχει η Κα Τατιάνα από την Τασκένδηπληροφορίες για ουζμπέκικο !
Στο ουζμπεκικο στη Νεοχωρούδα έχω πάει τρεις φορές, οκ φαγητό πολύ δυνατό, τιμές καταπλητικές τέλος. Ατμόσφαιρα φουλ σοβιετορωσικής καλτίλας με καρέκλες ντυμένες για δεξίωση γάμου, εκκωφαντική μουσική και γενικά ατμόσφαιρα καλτ σοβιετορωσοκεντροασιατικού γάμου.Αυτό που ξέρεις όλα τα μαγαζιά και όλα τα ονόματα και είσαι και σε φόρμα
Λοιπόν δεσμεύσου δημόσια να τους έχουμε και πληροφορίες για ουζμπέκικο !
Καλά,αυτό είναι σίγουρο και δεν αμφισβητείται.....................Κι από σένα είναι πιο παλιό
Μικρο σαντουιτς, θυμιζει Αθηναικο. Αλλα με τετοιο γυρο που εχουν, δεν με πειραζει ειλικρινα.Παντως στο Εξπρές, τελευταία φορά πριν 1χρονο περίπου, οι μερίδες του δεν τις λες και μικρές. Σαντουιτς δεν έχω πάρει...