panpan
Member
Ο Ζύθος. Στην Κατούνη. Παλιό αγαπημένο στέκι.Καμια προταση για εστιατοριο και μπαρ στο κεντρο;;Βαλαωριτου, Λαδαδικα, Αριστοτελους..
Επίσης το 7 Θάλασσες στην Καλαποθάκη .
Ο Ζύθος. Στην Κατούνη. Παλιό αγαπημένο στέκι.Καμια προταση για εστιατοριο και μπαρ στο κεντρο;;Βαλαωριτου, Λαδαδικα, Αριστοτελους..
Χάλασε το 7 Θάλασσες...κρίμα...δεν δηλητηριάστηκα καθώς δεν είμαι τραπεζικό μεγαλοστέλεχος....Για Βαλαωρίτου τίμιο φαγητό στα Τρία Γουρουνάκια
Για Λαδάδικα όπως αναφέρθηκε Χαρούπι (Κρητική κουζίνα),Ζύθος και +Τροφή
Αριστοτέλους τίποτα
Μακριά από τις 7 Θάλασσες,εκεί δηλητηριάστηκαν τα τραπεζικά μεγαλοστελέχη τον Σεπτέμβριο.Το Voukakrato που είναι δίπλα είναι καλύτερο.
Αλλες προτάσεις που είναι κοντά στα μέρη που ανέφερες
Μαίτρ και Μαργαρίτα Φράγκων 3
Σέμπρικο Φράγκων 2
Οδύσσεια Καστριτσίου 11
Το καινούργιο Ψι Σκρά 8 (μόνο μεσημέρι)
Λίγο πιο μακριά το Albero de la vita που αναφέρθηκε,η Κάνουλα (Τ.Παπαγεωργίου 4 απέναντι από το γνωστό πατσατσίδικο Τσαρουχα) και η Ηλιόπετρα Αισχύλου 5
Αν θα είσαι ΠΣΚ τηλέφωνο για κράτηση
ΥΓ Δεν έβαλα το Μεζέν γιατί νομίζω ότι το ξέρεις
Δεν μας είπες και τι φαγητό θα ήθελες να δοκιμάσεις
Καλά που το ανέφερες. Παλιά ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Ήταν όμως πολύ ακριβό.Μακριά από τις 7 Θάλασσες,εκεί δηλητηριάστηκαν τα τραπεζικά μεγαλοστελέχη τον Σεπτέμβριο.Το Voukakrato που είναι δίπλα είναι καλύτερο.
Για καλό και ακριβό ψάρι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στο MareaΉταν όμως πολύ ακριβό.
Και το όνομα αυτού;ας τα ρωτάμε για να ξέρουμε ...Για καλό και ακριβό ψάρι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στο Marea
Για πιο μακριά υπάρχει άλλο με πολύ καλή ποιότητα και καλύτερες τιμές
Βούδας στην Καλαμαριά,Μιαούλη 24,και με εξαιρετικά μεζεδάκιαΚαι το όνομα αυτού;