paefstra
Member
Ποση ΣΑΛΟΝΙΚΑ εχει αυτη η προταση σε λιγες λεξεις.Ο Δάσκαλος της Κάλλας είναι καντίνα έξω από το Μέγαρο.
Ποση ΣΑΛΟΝΙΚΑ εχει αυτη η προταση σε λιγες λεξεις.Ο Δάσκαλος της Κάλλας είναι καντίνα έξω από το Μέγαρο.
Tο μενου του φαινεται το κατι αλλο. Πραγματικα πολυ ενδιαφερον.Εφημερίδα Μακεδονία: Εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» στη Λεωφόρος Νίκης: Η ιστορία συνεχίζεται, 28 χρόνια μετά.
Εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» στη Λεωφόρος Νίκης: Η ιστορία συνεχίζεται, 28 χρόνια μετά
Είχα την τύχη να φάω και στο παλιό και έχω ακόμα αναμνήσεις.Έφαγε κάποιος στο Όλυμπος Νάουσα να μας πει καμιά γνώμη;
Δάσκαλος στα κάρβουνα
Α ναι, τώρα κατάλαβα, το ξέρω σαν Δάσκαλος σκέτο. Πρωτοπήγα προ 20ετίας που ήταν μια τρύπα μαγαζί και ξεχώριζε για την ποιότητα του, πολύ δυνατό σουβλάκι όντως. Έχει κρατήσει ακόμα το όνομα και τη φήμη που το συνοδεύει χωρίς να ξεχωρίζει πλέον το ίδιο, σταθερή αξία.Ο ψηλός ξέρει.
Οπως έχει ήδη απαντηθεί (@tripakias-@panpan-@mourohavlos-@psilos3) Ο Δάσκαλος είναι ψητοπωλείο προς το τέρμα της Παπάφη, πολύ κοντά στην γνωστή Παλιά Αθήνα.Ο κατάλογος του αναφέρει ότι ξεκίνησε το 1990,το σίγουρο όμως είναι ότι κατά το 2016 επεκτάθηκε,έκανε μία γενναία ανακαίνιση,άλλαξε ύφος και έχασε την λαϊκότητα που έβγαζε παλιά.Το σουβλάκι του είναι πράγματι καλό αλλά όχι και αξιομνημόνευτο.Εσείς που έχετε πτυχία και διδακτορικά στο φαγητό της Θεσσαλονίκης, ένα "El Gerco Cousina", "Δάσκαλος στα κάρβουνα" και "Δάσκαλος της Κάλλας" τι λένε; Έχω έναν συνάδερφο που θέλει να φάει σε αυτά και δεν τα γνωρίζω καν. Ούτε εδώ μέσα τα έχετε αναφέρει.....
Ποιο 22,To Room 22, το Π22 ή τα 22 σουβλάκια ?ο 22ος υπαρχει ακομα?
Υπάρχει...Έχει ανοίξει εδώ και 5-6 χρόνια το 22 σουβλάκια στην Αριστοτέλους. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως έχει αποχωρήσει από το Ντερλικατεσεν.ο 22ος υπαρχει ακομα?
παλια υπηρχε εκει στην "ωραια" κοντα και μετα στο cosmos μου φαινεται...Ποιο 22,To Room 22, το Π22 ή τα 22 σουβλάκια ?