D
Delmem38110
Guest
σταυρόλεξα, πολλά σταυρόλεξα.μεγαλωσαμε και ξεχναω τα ονοματα απο τους δρομους
σταυρόλεξα, πολλά σταυρόλεξα.μεγαλωσαμε και ξεχναω τα ονοματα απο τους δρομους
Καλά ούτε εγώ θα έβαζα τέτοιο στόχο αν ήταν να έρθω Θεσσαλονίκη απο Αθήνα και να πρέπει να επιλέξω κάποιο χώρο εστίασης για φαγητό.... Οπότε απο εχθές έχει πέσει καζούρα με το θέμα της καντίνας , αλλά δεν πτοείται και πολύ απο αυτά...Ο Δάσκαλος της Κάλλας είναι όντως καντίνα έξω από το Μέγαρο, δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά δε θα έβαζα και στόχο να το επισκεφτώ.
σταθερή αξία.
Αυτά τα δύο μόλις τον έπεισαν. Του φτάνουν!Το σουβλάκι του είναι πράγματι καλό αλλά όχι και αξιομνημόνευτο.
Μου είπε οτι αυτά τα δύο έχουν το ίδιο σύμβολο στη διαφήμιση, το χιαστί σουβλάκι....οπότε μάλλον έχουν κάποια σχέση.Πρέπει να έχει κάποια σχέση με τον Δάσκαλο γιατί τον αναφέρει στον αναρτημένο κατάλογο του.
Οσον αφορά την τρίτη επιλογή δεν την ξέρω και δεν έχω ακούσει κάτι παρεμφερές,μήπως κάνει κάνει κάποιο λαθάκι στον τίτλο?
Το πιο πιθανό είναι να μου έχει πει κάτι λάθος. Μα και το "Δάσκαλος στα κάρβουνα" λάθος μου το είπε απ' ότι συμπεραίνω.Το El Greco μήπως είναι το εστιατόριο του ομώνυμου ξενοδοχείου;
Όχι. Σωστά το είπε. Δες το μειλ του που σου έβαλα.Μα και το "Δάσκαλος στα κάρβουνα" λάθος μου το είπε απ' ότι συμπεραίνω.
Στα Βρασνά είναι αυτό....κάτσε να του το στείλω να δω τι θα πει, αν έχει σχέση δλδ με αυτό που βλέπει στη διαφήμισηEl Greco | Greek Restaurant
Ας δει και αυτό στα Βρασνά.
Όχι. Σωστά το είπε. Δες το μειλ του που σου έβαλα.
Ενώ το μαγαζί γράφει σκέτο δάσκαλος, στο μειλ γράφει δάσκαλος στα κάρβουνα.
Σωστά στο είπε,το "στα κάρβουνα" είναι υποσημείωση στον τίτλο τουΜα και το "Δάσκαλος στα κάρβουνα" λάθος μου το είπε απ' ότι συμπεραίνω.
Αυτό είναι μου είπε. Ευχαριστώ Παναγιώτη! Βέβαια τώρα άρχισε να ρωτάει για τα Βρασνά......εκεί δεν τον στέλνω! Ολόκληρη Χαλκιδική υπάρχει δίπλα, νισαφι πχιαEl Greco | Greek Restaurant
Ας δει και αυτό στα Βρασνά.
Περασαμε χθες. Δεν ειδα πελατεια, δηλαδη ποσοι να πλακωσουν το παγωτο ελαιολαδου.Παγωτό ελαιόλαδου Kassandra στη νέα αγορά Μοδιάνο. Δυσάρεστα περίεργο το φιστίκι, ενδιαφέρον το κάστανο, όχι όμως κάτι που θα ενθουσίαζε, ο συνταξιδιώτης ωστόσο εντυπωσιάστηκε από τις δικές του γεύσεις, άρα ίσως οι δικές μου επιλογές να ήταν ελαφρώς ατυχείς.
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.Στην ίδια πλατεία υπάρχει και το ιδιαίτερο εναλλακτικό καφενείο Cafe Chantant.Μικροσκοπικό,με στάνταρ μεζέ και μικρές παραλλαγές κάθε φορά, δεν έχει τηγάνι, σχάρα κτλ.Εχει όμως "ψαγμένη" μουσική που δεν περιμένεις να ακούσεις σε ένα καφενείο,από jazz μέχρι Χατζιδάκι, και τον λαϊκό ιδιοκτήτη Σίμο.Αξίζει για μια μπύρα με μεζέ.ε μια ανερχόμενη γειτονιά, πλατεία Μαβιλλη άνοιξε το Utopia Taproom με μπυρες αποκλειστικά απο μικρές ζυθοποιίες και σε έναν χώρο industrial και πολύ cozy αισθητικής .