Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Λοιπόν, κάποια πρόταση για φαγητό βράδυ Σαββάτου να βγω με το αμόρε λόγω γενεθλίων?
Κατά προτίμηση κέντρο λόγω απογευματινου θεάτρου για να είμαστε κοντά. Βέβαια αν αξίζει κάτι και πιο μακριά γιατί όχι.
Πέρα από όσα έχουν γραφτεί στο thread μιας και τα περισσότερα έχω πάει η τα έχω τσεκαρει. Τιμή θα πω από 30 - 50 ανά άτομο. Αυτά!
By the glass, Zampano, Warehouse, Gamay, Zurbaran, Nyx (οι τιμές του όμως είναι πάνω από το ποσό που έγραψες) για κέντρο, τα αγαπημένα μου, δοκιμασμένα όλα! Με μεγάλη ποικιλία κρασιών όλα, ίσως για αυτό είναι και αγαπημένα μου!

paykopete

Member
Για.. άλλο Σαββατο:
Στο Κουκάκι Μανη-Μανη και Εσθιω (το done in Athens μενού είναι παραδόξως καλό κι αν έχεις αλφαμπανκ είναι και -10%).

Στην Πλάκα το Θεσπις, ειδικα αν ο καιρός επιτρέπει να φας έξω.
To Μανη-Μανη ειναι απο τα αγαπημενα μου εστιατορια στην Αθηνα , απιστευτος χωρος και φαγητο!
Το esthio το ειχα στα υποψην θα το τσεκαρω! Το Θεσπις δεν με τρελανε μετριες εντυπωσεις.

By the glass, Zampano, Warehouse, Gamay, Zurbaran, Nyx (οι τιμές του όμως είναι πάνω από το ποσό που έγραψες) για κέντρο, τα αγαπημένα μου, δοκιμασμένα όλα! Με μεγάλη ποικιλία κρασιών όλα, ίσως για αυτό είναι και αγαπημένα μου!
Αυτο το nyx δεν το εχω δοκιμασει ακομα! Ευχαριστω για τις ιδεες!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
To Μανη-Μανη ειναι απο τα αγαπημενα μου εστιατορια στην Αθηνα , απιστευτος χωρος και φαγητο!
Το esthio το ειχα στα υποψην θα το τσεκαρω! Το Θεσπις δεν με τρελανε μετριες εντυπωσεις.

Αυτο το nyx δεν το εχω δοκιμασει ακομα! Ευχαριστω για τις ιδεες!
Στο Εσθιω το μόνο απογοητευτικο ήταν το καλαμάρι, τα υπόλοιπα από καλά έως πολύ καλά, το σεβιτσε (με άλλο ονομα) τρικαλο.

paykopete

Member
Επανερχομαι με καποια εστιατορια που τα ειχα καιρο στα υποψην!

Mayan στην Πανεπιστημιου μεσα σε στοα. Μετριος χωρος, καλο service και το φαγητο τσιμπημενο. Οσον αφορα την nikkei κουζινα που προμοταρει, το ceviche ητανε συμπαθητικο και αλλα 3 πιατα αρκετα καλα. Ειχε φανταστικο cheesecake για το κλεισιμο αλλα ηθελα να παθω πλακα με το φαγητο!Δεν δικαιολογει το κοστος του (45 ευρω το ατομο για 4 πιατα στην μεση, ενα ποτηρι κρασι και ενα γλυκο) , ουτε για τον χωρο ουτε για το φαγητο. Δεν θα περασει καποιος ασχημα αλλα προσωπικα αν δεν αλλαξει κατι ριζικα δεν θα ξαναπηγαινα.

Tanpopo , ηθελα καιρο να δοκιμασω το ραμεν του και μονο αυτο πηρα οποτε δεν εχω αποψη για τα αλλα του πιατα. Ωραιο μενου με λιγα πιατα, δοκιμασα ενα κλασσικο ramen (Shoyu) και ητανε πεντανοστιμο! Η ποσοτητα θα πω μικρη για το κοστος (15ευρω) οποτε αναμικτα συναισθηματα! Προτιμω το zuzuto γτ ειναι μεγαλυτερη η μεριδα και αρκετα κοντα γευστικα στο ραμεν!

Vietnam street food στην Περικλεους για να δοκιμασω και εκει ενα pho bo (με μοσχαρι). Εχοντας δοκιμασει στο Dao, στο Chau στον αγιο δημητριο και στο hanoi athens εχει μαλλον το καλυτερο pho! Για τα αλλα πιατα δεν εχω αποψη! Εαν καποιος ξερει καποιο αλλο βιετναμεζικο για pho, καλοδεχουμενη η προταση!

Chez Lucien στα Πετραλωνα! Ο χωρος μικρος αλλα συμπαθητικος! Το φαγητο ειναι εξαιρετικο και ακολουθει πιστα την γαλλικη κουζινα. Τα γλυκα φανταστικα, γενικα αξιζει εαν καποιος ψαχνει για ενα γαλλικο μπιστρο! Εννοειται θα το ξαναπροτιμησω!

Buho brancherie στα Πετραλωνα! Δεν ειμαι πολυ fan των brunch αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι πολυ τιμιο για το κοστος και σαν χωρος και σαν service! Πολυ ωραιο φαγητο!

jimp

Member
Για μπραντς 15 ευρώ για δύο αυγά με 1 φύλλο μαρουλιού ή 15 ευρώ για ραμεν.

Χίλιες φορές να τρώω κάστανα στον Όλυμπο.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ πλέον με τις χιπστεριες.

Τις προάλλες πήγα σε ένα, δεν θυμάμαι όνομα, και καλά ιαπωνικό, σερβίρουν σε φάση πως είναι τα χάρτινα κουτιά στυλ mac/kfc αλλά σε τιμές ξέρω γω x20 και ειχε και ουρά!!

Γι'αυτό αν θέλει κάποιος καλό πρόβειο παϊδάκι είμαστε εδώ να το συζητήσουμε.

(Για να μην παρεξηγηθώ δεν αποτελεί μομφή προς όσους πάνε και δοκιμάζουν αυτά τα μαγαζιά, γούστα είναι αυτά)

Anemos-T

Member

Τις προάλλες πήγα σε ένα, δεν θυμάμαι όνομα, και καλά ιαπωνικό, σερβίρουν σε φάση πως είναι τα χάρτινα κουτιά στυλ mac/kfc αλλά σε τιμές ξέρω γω x20 και ειχε και ουρά!!

(Για να μην παρεξηγηθώ δεν αποτελεί μομφή προς όσους πάνε και δοκιμάζουν αυτά τα μαγαζιά, γούστα είναι αυτά)
Να αγιάσει το στόμα σου! :)

paykopete

Member

Συμφωνουμε για τις χιπστεριες και για την αισχοκερδεια.
Απο την αλλη, μου αρεσει ιαπωνικη, βιετναμεζικη, περουβιανη και γαλλικη κουζινα το ιδιο σχεδον με την ελληνικη οποτε αναγκαστικα οταν δεν ειμαι σε ταξιδι πρεπει να ψαχνουμε και να βολευομαστε με τα μαγαζια στην Αθηνα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Για πες για προβειο παιδακι λοιπον καμια προταση μιας και μου μιλησες στην καρδια!

varioAthens

Member

Εγω παλι εχω κοψει τα κοψίδια-παίδια κλπ εξω γιατι θεωρω πεταμενα λεφτα να παω να πληρωσω για κατι που μπορω να φαω και σπιτι μου… ειδικα αμα εχεις καλο χασαπη

jimp

Member
Εγω παλι εχω κοψει τα κοψίδια-παίδια κλπ εξω γιατι θεωρω πεταμενα λεφτα να παω να πληρωσω για κατι που μπορω να φαω και σπιτι μου… ειδικα αμα εχεις καλο χασαπη
Καλά λέμε να πας με παρέα, και γω έχω δικά μου κρέατα από το χωριό, όταν είμαστε εμείς και μεις ψήνω στο σπίτι.

jimp

Member
Συμφωνουμε για τις χιπστεριες και για την αισχοκερδεια.
Απο την αλλη, μου αρεσει ιαπωνικη, βιετναμεζικη, περουβιανη και γαλλικη κουζινα το ιδιο σχεδον με την ελληνικη οποτε αναγκαστικα οταν δεν ειμαι σε ταξιδι πρεπει να ψαχνουμε και να βολευομαστε με τα μαγαζια στην Αθηνα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Για πες για προβειο παιδακι λοιπον καμια προταση μιας και μου μιλησες στην καρδια!
Ένα & ένα στο Χαϊδάρι και Ρηγάλος στο Ίλιον. Ποιότητα.

Υ.γ αυτό που έλεγα για ιαπωνικό ήταν το Ekiben kitchen

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.979
Μέλη
39.683
Νεότερο μέλος
evita_sp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα