Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Λοιπόν, κάποια πρόταση για φαγητό βράδυ Σαββάτου να βγω με το αμόρε λόγω γενεθλίων?
Κατά προτίμηση κέντρο λόγω απογευματινου θεάτρου για να είμαστε κοντά. Βέβαια αν αξίζει κάτι και πιο μακριά γιατί όχι.
Πέρα από όσα έχουν γραφτεί στο thread μιας και τα περισσότερα έχω πάει η τα έχω τσεκαρει. Τιμή θα πω από 30 - 50 ανά άτομο. Αυτά!
By the glass, Zampano, Warehouse, Gamay, Zurbaran, Nyx (οι τιμές του όμως είναι πάνω από το ποσό που έγραψες) για κέντρο, τα αγαπημένα μου, δοκιμασμένα όλα! Με μεγάλη ποικιλία κρασιών όλα, ίσως για αυτό είναι και αγαπημένα μου!

paykopete

Member
Για.. άλλο Σαββατο:
Στο Κουκάκι Μανη-Μανη και Εσθιω (το done in Athens μενού είναι παραδόξως καλό κι αν έχεις αλφαμπανκ είναι και -10%).

Στην Πλάκα το Θεσπις, ειδικα αν ο καιρός επιτρέπει να φας έξω.
To Μανη-Μανη ειναι απο τα αγαπημενα μου εστιατορια στην Αθηνα , απιστευτος χωρος και φαγητο!
Το esthio το ειχα στα υποψην θα το τσεκαρω! Το Θεσπις δεν με τρελανε μετριες εντυπωσεις.

By the glass, Zampano, Warehouse, Gamay, Zurbaran, Nyx (οι τιμές του όμως είναι πάνω από το ποσό που έγραψες) για κέντρο, τα αγαπημένα μου, δοκιμασμένα όλα! Με μεγάλη ποικιλία κρασιών όλα, ίσως για αυτό είναι και αγαπημένα μου!
Αυτο το nyx δεν το εχω δοκιμασει ακομα! Ευχαριστω για τις ιδεες!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
To Μανη-Μανη ειναι απο τα αγαπημενα μου εστιατορια στην Αθηνα , απιστευτος χωρος και φαγητο!
Το esthio το ειχα στα υποψην θα το τσεκαρω! Το Θεσπις δεν με τρελανε μετριες εντυπωσεις.

Αυτο το nyx δεν το εχω δοκιμασει ακομα! Ευχαριστω για τις ιδεες!
Στο Εσθιω το μόνο απογοητευτικο ήταν το καλαμάρι, τα υπόλοιπα από καλά έως πολύ καλά, το σεβιτσε (με άλλο ονομα) τρικαλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom