fotast
Member
Προσωπικά μια επιφύλαξη την έχω με αυτές τις αλυσίδες με τα πολλά εστιατόρια..Προτιμώ τα μεμονωμένα....
Last edited:
Oυσιαστικα και το Ιθακη ειναι σε ομιλο, στον ιδιο με το Blue Fish μαλιστα καθως και με αρκετα αλλα, ομως ειναι και τα 2 τοπ.Προσωπικά μια επιφύλαξη την έχω με αυτές τις αλυσίδες με τα πολλά εστιατότια..Προτιμώ τα μεμονωμένα....
Ευέλικτος είμαι, χαζός δεν είμαι να δώσω για μια σαλάτα 40 ευρώ.Και αυτά μέσα....είπε οτι είναι ευέλικτος γενικά...
Σωστό και αυτό,σε ορισμένα ξεφεύγουν οι τιμές.....Στα τελευταία που γράψαμε πληρώνεις και την τοποθεσία/θέα...άσχετα αν σε κάποια και η κουζίνα είναι πολύ καλή....Ευέλικτος είμαι, χαζός δεν είμαι να δώσω για μια σαλάτα 40 ευρώ.
Δεν ειναι θεμα χαζομαρας! Πληρωνεις θεα, σερβις, σεφ, υλικα.Ευέλικτος είμαι, χαζός δεν είμαι να δώσω για μια σαλάτα 40 ευρώ.
Εντάξει ήμουν κάπως υπερβολικός. Αλλά σε μια εχωριατικη δεν γίνεται να φτάνουν τα υλικό στα 40 ευρώ.Δεν ειναι θεμα χαζομαρας! Πληρωνεις θεα, σερβις, σεφ, υλικα.
Το ψάρι είναι είδος πολυτέλειας, όποτε και τη σαλάτα να μη πληρωσεις βαπορισια, στο ψάρι θα τα χώσεις .Εντάξει ήμουν κάπως υπερβολικός. Αλλά σε μια εχωριατικη δεν γίνεται να φτάνουν τα υλικό στα 40 ευρώ.
Ρε συ @varioAthens δεν παίζει να προτείνεις κάτι για φαγητό και να μην είναι όντως αξιόλογο!Το αλλο ειναι ο «Τσιροπουλος» που θα βρεις θαλασσινα (οχι μεγαλα ψαρια σε αντιθεση με τον Θοδωρο παραπανω), «αιθερια» τηγανητα και οσο κ αν σου φανει παραξενο, φοβερη πιτσα και μακαροναδες.
Ο Τσιρόπουλος στην Βάρκιζα είναι η αγαπημένη νότια στάση μετά την παραλία
Α πολυ χαιρομαι!!!Ρε συ @varioAthens δεν παίζει να προτείνεις κάτι για φαγητό και να μην είναι όντως αξιόλογο!
Πήγαμε σήμερα σε αυτόν τον Τσιρόπουλο μετά το μπανάκι μας στα πέριξ και ήταν όντως παρά πολύ καλός!
Δεν πήραμε θαλασσινά, είχαμε mood για pizza e pasta και ήταν όντως εξαιρετικά όλα.
Δυστυχώς όχι. Είχαμε κέφι για παγωτό (δεν μας ικανοποίησε όμως και τόσο το παγωτατζιδικο που πήγαμε). Next time!Α πολυ χαιρομαι!!!
Ελπιζω να πηρατε και το χειροποιητο τσιζκεικ φιστικι στο τελος που ειναι νεα προσθηκη (των τελευταιων ημερων) και τα σπαει!
Κατι μου λεει οτι πηγατε στο Makalu;Δυστυχώς όχι. Είχαμε κέφι για παγωτό (δεν μας ικανοποίησε όμως και τόσο το παγωτατζιδικο που πήγαμε). Next time!