• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

fotast

Member
Προσωπικά μια επιφύλαξη την έχω με αυτές τις αλυσίδες με τα πολλά εστιατόρια..Προτιμώ τα μεμονωμένα....

Last edited:

varioAthens

Member
Προσωπικά μια επιφύλαξη την έχω με αυτές τις αλυσίδες με τα πολλά εστιατότια..Προτιμώ τα μεμονωμένα....
Oυσιαστικα και το Ιθακη ειναι σε ομιλο, στον ιδιο με το Blue Fish μαλιστα καθως και με αρκετα αλλα, ομως ειναι και τα 2 τοπ.

fotast

Member
Ευέλικτος είμαι, χαζός δεν είμαι να δώσω για μια σαλάτα 40 ευρώ.
Σωστό και αυτό,σε ορισμένα ξεφεύγουν οι τιμές.....Στα τελευταία που γράψαμε πληρώνεις και την τοποθεσία/θέα...άσχετα αν σε κάποια και η κουζίνα είναι πολύ καλή....

Last edited:

jimp

Member
Δεν ειναι θεμα χαζομαρας! Πληρωνεις θεα, σερβις, σεφ, υλικα.
Εντάξει ήμουν κάπως υπερβολικός. Αλλά σε μια εχωριατικη δεν γίνεται να φτάνουν τα υλικό στα 40 ευρώ.

Eagle Fly

Member
Εντάξει ήμουν κάπως υπερβολικός. Αλλά σε μια εχωριατικη δεν γίνεται να φτάνουν τα υλικό στα 40 ευρώ.
Το ψάρι είναι είδος πολυτέλειας, όποτε και τη σαλάτα να μη πληρωσεις βαπορισια, στο ψάρι θα τα χώσεις .

Παντως σαν εμπειρία και μόνο, ένα μαγαζί με ομορφη θέα, πολυ καλη εξυπηρέτηση και πολυ καλη ποιοτητα ( για μια φορά αξίζει να τα δώσεις) :cool:

Eagle Fly

Member
Πριν από μέρες πηγαμε στο :

Macao .
Διευθυνση : Σεβαστουπολεως 152 .
Περιοχή : Αμπελόκηποι.

Πήραμε :

Α) Μια μερίδα καλαμαράκια τηγανιτά ( πολυ νόστιμα) .
Β) Μια μερίδα σαρδέλες ψητες ( πολυ σωστά ψημενες, πολυ νόστιμες) .
Γ) Μια γαριδοσαλατα ( πολυ νόστιμη) .
Δ) Μια μερίδα ταραμοσαλάτα ( νοστιμοτατη) .
Ε) Μια μερίδα σαγανάκι ( αρκετά καλό) .
Ζ) Ένα αναψυκτικό.

Συνολο 32.00 ευρώ.

Είναι ένας πολυ μεγάλος και όμορφος χώρος ( εννοείται με κλιματισμό) . Το μενου είναι μαζεμενο αλλά, ότι έχει είναι πολυ νόστιμο.
Το προσωπικο είναι επαγγελματίες, σε χρόνο αστραπή, έρχονται, παίρνουν παραγγελία, επίσης τα πραγματα ερχονται γρήγορα.
Οι τιμές του είναι πολυ καλές.

Είναι κάτι που η συγκεκριμένη περιοχη δεν έχει, εννοώ ψάρια - θαλασσινά, σε καλές τιμές.

Όποιος μένει στις γυρω περιοχες θέλει να φαει ψάρια - θαλλασινα, σε λογικές τιμές και όχι να πληρωσει ένα νεφρό , αξίζει να παει :cool:

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Το αλλο ειναι ο «Τσιροπουλος» που θα βρεις θαλασσινα (οχι μεγαλα ψαρια σε αντιθεση με τον Θοδωρο παραπανω), «αιθερια» τηγανητα και οσο κ αν σου φανει παραξενο, φοβερη πιτσα και μακαροναδες.
Ο Τσιρόπουλος στην Βάρκιζα είναι η αγαπημένη νότια στάση μετά την παραλία
Ρε συ @varioAthens δεν παίζει να προτείνεις κάτι για φαγητό και να μην είναι όντως αξιόλογο!
Πήγαμε σήμερα σε αυτόν τον Τσιρόπουλο μετά το μπανάκι μας στα πέριξ και ήταν όντως παρά πολύ καλός!
Δεν πήραμε θαλασσινά, είχαμε mood για pizza e pasta και ήταν όντως εξαιρετικά όλα.

varioAthens

Member
Ρε συ @varioAthens δεν παίζει να προτείνεις κάτι για φαγητό και να μην είναι όντως αξιόλογο!
Πήγαμε σήμερα σε αυτόν τον Τσιρόπουλο μετά το μπανάκι μας στα πέριξ και ήταν όντως παρά πολύ καλός!
Δεν πήραμε θαλασσινά, είχαμε mood για pizza e pasta και ήταν όντως εξαιρετικά όλα.
Α πολυ χαιρομαι!!!
Ελπιζω να πηρατε και το χειροποιητο τσιζκεικ φιστικι στο τελος που ειναι νεα προσθηκη (των τελευταιων ημερων) και τα σπαει!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Α πολυ χαιρομαι!!!
Ελπιζω να πηρατε και το χειροποιητο τσιζκεικ φιστικι στο τελος που ειναι νεα προσθηκη (των τελευταιων ημερων) και τα σπαει!
Δυστυχώς όχι. Είχαμε κέφι για παγωτό (δεν μας ικανοποίησε όμως και τόσο το παγωτατζιδικο που πήγαμε). Next time!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom