underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!Κατι μου λεει οτι πηγατε στο Makalu;
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!Κατι μου λεει οτι πηγατε στο Makalu;
Σωστος!Όταν υπάρχει το waffle house στην ευρύτερη περιοχή δεν πηγαίνεις αλλού...
Ισχύει έχει μακράν το καλύτερο παγωτό για μένα... Αλλά έχει καταντήσει πολυτέλεια. 6 ευρώ για 2 μπάλες στο χέρι...Όταν υπάρχει το waffle house στην ευρύτερη περιοχή δεν πηγαίνεις αλλού...
Το τελευταίο ρετρό μετά την αλλαγή/εκσυγχρονισμό του άλλου ρετρό Esplanade...Επισης αν θελετε κατι πραγματικα παλιακο-ρετρο-βιντατζ (οπως θελετε πειτε το) υπαρχει το Aqua Marina στην Βουλιαγμενη κατω απο τα πλατανια που σερβιρουν ακομα το ιδιο παγωτο σικαγο και τις παστες των 80’s. Ακομα και οι σερβιτοροι απο τοτε ειναι εκει.
Ααα εγώ μέχρι στιγμής τον @fotast είχα ως μάστερ του θέματος αν και λίγο ακριβός στις προτάσεις του.Ρε συ @varioAthens δεν παίζει να προτείνεις κάτι για φαγητό και να μην είναι όντως αξιόλογο!
Είναι, είναι!Ααα εγώ μέχρι στιγμής τον @fotast είχα ως μάστερ του θέματος αν και λίγο ακριβός στις προτάσεις του.
Είναι και η @varioAthens? Ok θα την έχουμε υπ'οψιν μας!
Edit: Βασικά τώρα που τσεκαρα προτάσεις της. Όντως ξέρει πολλά...
Τέτοια πηγή και να είσαι στην άλλη άκρη;!Για την ακτινα που μας δινεις δεν ξερω αλλα αν αποφασισετε να «λοξοδρομησετε»
προς Γλυφαδα, προτεινω το «Yi/Γη»:
YI - ΑΡΧΙΚΗ