North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Τελικά ανέβηκαν οι πτήσεις Πάσχα '25 όπως γράφτηκε σε διπλανό θέμα ή αγνοούνται;
Η δική μου αγνοείταιΤελικά ανέβηκαν οι πτήσεις Πάσχα '25 όπως γράφτηκε σε διπλανό θέμα ή αγνοούνται;
Δεν τα καταφερα ουτε κι εγω σε καμια απο τις δυο πτησεις του Ιουλιου, μαλιστα δεν καταφερα καν να φτασω στο σημειο να χρεωσω γιατι δεν εβρισκε τις πτησεις μουΔεν βρήκα άλλη αναφορά κάπου και ήθελα να ρωτήσω, αν έχει καταφέρει, γιατί εγώ δεν κατάφερα μετα από τρεις απόπειρες, κάποιος να αγοράσει από το Shop in clouds. Το μόνο που κατάφερα να δεσμεύσω 450 ευρώ στην κάρτα μου από τις τρεις επαναλήψεις και η παραγγελία να μην έχει περάσει.
Τελικά και μετά από ακόμα μια προσπάθεια σήμερα το πρωί και πάντα με πιστωτική της Eurobannk και αφού ήμουν στο messenger με την Aegean, προσπάθεια με κάρτα της Πειραιώς και πέρασε. Τώρα άντε να βρεις άκρη με τα 600 ευρώ που είναι σε δεσμεύσεις 4 συναλλαγών.Δεν βρήκα άλλη αναφορά κάπου και ήθελα να ρωτήσω, αν έχει καταφέρει, γιατί εγώ δεν κατάφερα μετα από τρεις απόπειρες, κάποιος να αγοράσει από το Shop in clouds. Το μόνο που κατάφερα να δεσμεύσω 450 ευρώ στην κάρτα μου από τις τρεις επαναλήψεις και η παραγγελία να μην έχει περάσει.
Αν οι συναλλαγές με τη πιστωτική δεν πραγματοποιήθηκαν ώστε να αγοράσεις κάποιο προϊόν, τότε τα δεσμευμένα ποσά είτε θα εξαφανιστούν σε λίγες μέρες χωρίς να κάνεις κάτι (ανάλογα με τη τράπεζα, εγώ θα περίμενα μία βδομάδα το πολύ), είτε θα πάρεις στη τράπεζα να στα αποδεσμεύσουν.Τελικά και μετά από ακόμα μια προσπάθεια σήμερα το πρωί και πάντα με πιστωτική της Eurobannk και αφού ήμουν στο messenger με την Aegean, προσπάθεια με κάρτα της Πειραιώς και πέρασε. Τώρα άντε να βρεις άκρη με τα 600 ευρώ που είναι σε δεσμεύσεις 4 συναλλαγών.
Άσε με γιατί μόλις είδα ότι οι τρεις απόπειρες της Παρασκευής πέρασαν κανονικά στην Eurobannk....... Με βλέπω με 4 σακούλες πραμάτεια.... Εν τω μεταξύ είμαι στο τσατ του messenger εδώ και μία ώρα και δεν απαντά κανείςΑν οι συναλλαγές με τη πιστωτική δεν πραγματοποιήθηκαν ώστε να αγοράσεις κάποιο προϊόν, τότε τα δεσμευμένα ποσά είτε θα εξαφανιστούν σε λίγες μέρες χωρίς να κάνεις κάτι (ανάλογα με τη τράπεζα, εγώ θα περίμενα μία βδομάδα το πολύ), είτε θα πάρεις στη τράπεζα να στα αποδεσμεύσουν.