Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Αν θελετε να πληρωσετε θεση μπορειτε να την επιλεξετε απο τωρα..αν δε θελετε να πληρωσετε τοτε η δωρεαν επιλογη θεσης ειναι διαθεσιμη μονο 48 ωρες πριν την πτηση
Δεν υπάρχει δωρεάν επιλογή θέσης αλλά τυχαία εκχώρηση θέσης. Δηλαδή το σύστημα θα σου δώσει δωρεάν ότι θέλει αυτό και ότι έχει περισσέψει.
Αν πας να την αλλάξεις την δωρεάν τυχαία θέση τότε θα πληρώσεις ότι επιλέξεις.
@zounakos μπορεί να σου τύχει και καλή θέση αλλά και μεσαία θέση. Μην αφήσεις τελευταία στιγμή το check in γιατί μπορεί και να μην βρεις θέση εάν έχει γίνει overbooking στην πτήση...

maria91

Member
Δεν υπάρχει δωρεάν επιλογή θέσης αλλά τυχαία εκχώρηση θέσης. Δηλαδή το σύστημα θα σου δώσει δωρεάν ότι θέλει αυτό και ότι έχει περισσέψει.
Αν πας να την αλλάξεις την δωρεάν τυχαία θέση τότε θα πληρώσεις ότι επιλέξεις.
@zounakos μπορεί να σου τύχει και καλή θέση αλλά και μεσαία θέση. Μην αφήσεις τελευταία στιγμή το check in γιατί μπορεί και να μην βρεις θέση εάν έχει γίνει overbooking στην πτήση...
Ναι τυχαια δωρεαν εκχωρηση θεσης,δε το διατυπωσα ορθα!

zounakos

Member
Αν θελετε να πληρωσετε θεση μπορειτε να την επιλεξετε απο τωρα..αν δε θελετε να πληρωσετε τοτε η δωρεαν επιλογη θεσης ειναι διαθεσιμη μονο 48 ωρες πριν την πτηση
Βασικά θέλω 4 θέσεις αν μπω όταν ανοίξει το τσεκ ιν θα βρω δωρεάν η καλύτερα να πληρώσω ευχαριστώ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βασικά θέλω 4 θέσεις αν μπω όταν ανοίξει το τσεκ ιν θα βρω δωρεάν η καλύτερα να πληρώσω ευχαριστώ
Αν διαβάσετε παρακάτω, θα καταλάβετε ότι δε μπορείτε να επιλέξετε θέσεις δωρεάν. Η μόνη περίπτωση να μην πληρώσετε, είναι να αποδεχτείτε τις θέσεις που θα σας δώσει αυτόματα η εταιρία.
Και αν δε συντρέχουν ειδικοί λόγοι (π.χ. άτομα που χρειάζονται υποστήριξη) θα σας πρότεινα να μην το κάνετε - μια σύντομη πτήση είναι, θα περάσει ακόμα κι αν είστε χώρια.

maria91

Member
Αν θελετε να κατσετε ολοι μαζι τοτε τις αγοραζετε απο τωρα,αν δε σας ενδιαφερει αν θα κατσετε χωρια τοτε περιμενετε την θεση που θα σας δωσει το συστημα...και παλι αν οταν ανοιξει το τσεκ ιν δεν σας αρεσει η επιλεγμενη θεση σας και θελετε να την αλλαξετε(πχ αν ειστε στη μερια του διαδρομου κ εσεις θελετε να κατσετε στο παραθυρο)τοτε ΠΑΛΙ πληρωνετε!!δωρεαν ειναι ΜΟΝΟ η θεση που επιλεγει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για ΕΣΑΣ!

Xriz

Member
Καλημέρα. Βγάζω εισητηριο φλεξ αξιας 150 και το αλλάζω μετά σε άλλη ημερομηνία που η τιμή του ειναι 100. Το υπόλοιπο χάνεται ή να το ζητήσω με μέιλ?

pan82

Member
Eπειδή αυτή την απορία την έχω κι εγώ και ξέρω ότι δε το παίρνεις πίσω φυσικά η απορία μου είναι αν ξανα αλλάξεις μετά τη πτήση σε εισιτήριο που κάνει πάλι 150 η 200 πχ πληρώνεις τη διαφορά από τα 100€ η από τα 150€ που είχες δώσει αρχικά;

Xriz

Member
Καλημέρα. Βγάζω εισητηριο φλεξ αξιας 150 και το αλλάζω μετά σε άλλη ημερομηνία που η τιμή του ειναι 100. Το υπόλοιπο χάνεται ή να το ζητήσω με μέιλ?
Ενημέρωση. Τα εισιτήρια ήταν 162 και 163, φλεξ και τα 2. Πήρα στην ετζιαν, να αλλάξω ώρα στο πήγαινε που η νεα τιμή του θα ήταν 126 στο κομφόρ φλεξ και να κάνει την επιστροφή μπίζνες στην ίδια πτήση με τη διαφορά (από 163 σε 200. Η πτηση ειχε 2 μπιζνες, 200 και 219) . Είχε κολλήσει το απ και δεν με άφηνε να κάνω διαχείριση κράτησης. Η υπάλληλος είπε ότι ήθελε για την αλλαγη ωρας 23 ευρω, το ποσό που έμενε θα χάνονταν και για το μπίζνες ηθελε αλλα 58. Αφού της είπα ότι όταν κολλάει το απ δεν πληρώνεται για τα 23, είπε ναι έχετε δίκιο και ότι δεν μπορεί
να μεταφερθούν τα ποσά αλλά χάνονται και πουτσ€Σ μπλε. Η διαχείριση της κράτησης δε γινόταν γιατί είχα κάνει τσεκ ιν κτλ και αν ήθελα να το ακυρωνε για να το δω και μόνος μου. Της είπα ότι το είχα ακυρώσει ηδη και μου είπε ότι θα έχει πρόβλημα το απ και θα το κάνει αυτή και να δοκιμάσω μόνος μου σε 5 λεπτά. Τελικά άλλαξα την ώρα σε φλεξ με 108 το νέο και έκανα μπίζνες την επιστροφή στο 219. Δεν εμφάνιζε την μπίζνες των 200. Έξτρα χρέωση 3 ευρώ. Μακάρι αύριο να είναι ΟΑΕΔ. Λες και της ζητήσαμε να λύσει πυρηνική φυσική.

cacao

Member
Κ μένα έκανε bad request όπως όλη μέρα κ τελικά περάστηκε πτήση με άπειρες ώρες αναμονής

Τους πήρα με το ζόρι έβγαλα γραμμή κ μου ζητούσαν ένα σκασμό λεφτά για να το αλλάξουν λες κ είμαι μαζοχα κ ενώ υπήρχε εναλλακτική εγώ θα ήθελα να ξεχαρβαλωνομαι στο πάτωμα του αεροδρομίου με τις ώρες αλλά το ασύλληπτο ήταν όταν της είπα ότι ολημερίς υπολειτουργειτε μου είπε δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ! Αεροπορική από lidl

nick07

Member
Τι γινεται με το συστημα της Αιγαιου; Μετα την black friday καταστραφηκε εντελώς; Προσπαθω να κανω check-in απο το app και μου βγαζει συνεχεια HTTP STATUS 400 - BAD REQUEST με ενα κατεβατο κωδικα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.582
Νεότερο μέλος
alexia.z

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom