GTS
Member
Μάλλον ότι δεν έχουν βγει ακόμα εισιτήρια. Το βγάζει κ για άλλους προορισμούς.
Σήμερα ανέβασε και άλλο πρόγραμμα ! σε συνέχεια ....Θέλω να κλείσω εισιτήρια για Λουξεμβούργο Πάσχα 2025 κ μου λέει ότι το δρομολόγιο θα εκτελεστεί ως 28/3/25. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν βγει ακόμα εισιτήρια για τότε ή ότι θα σταματήσει το απευθείας δρομολόγιο;
Αποσκευές που είναι εντός των ορίων αλλά έχουν περίεργες διαστάσεις παραδίδονται και ενίοτε παραλαμβάνονται από ειδικούς ιμάντες. Αλλά αν είναι εντός ορίων, επιτρέπονται. Από το checkin θα σε στείλουν στον κατάλληλο ιμάντα.Κοιτώντας τους όρους των αποσκευών είδα ότι παραδοτέα βαλίτσα επιτρέπεται μέχρι λέει συνολικές διαστάσεις 158cm (Μ+Π+Υ) και είχα την απορία μιας και έχω μια δεύτερη βαλίτσα δωρεάν μπορώ να μεταφέρω μια ομπρέλα θαλάσσης προφανώς συσκευασμένη με φυσαλίδες ή σε κουτί; Μετρώντας είδα είναι 120 μήκος και γύρω στα 10 οι υπόλοιπες διαστάσεις. Είμαι οκ δηλαδή αφού είμαι στα όρια ή θεωρείται κάτι ειδικό; έχει πάρει ποτέ κανένας;
Άρα ότι δεν είναι στη λογική μια κανονικής αποσκευης αλλά είναι μέσα στα όρια δε θα έχω θέμα να μου πούν κάτι; Θα πάρω κι ένα τηλέφωνο να ρωτήσω βέβαια αλλά μη πέσω σε άσχετο και δε βγάλω άκρη φοβάμαιΑποσκευές που είναι εντός των ορίων αλλά έχουν περίεργες διαστάσεις παραδίδονται και ενίοτε παραλαμβάνονται από ειδικούς ιμάντες. Αλλά αν είναι εντός ορίων, επιτρέπονται. Από το checkin θα σε στείλουν στον κατάλληλο ιμάντα.
Αυτό το έχω δεί αλλά αυτό αφορά αποσκευές πάνω από τη διάσταση των 158cm που πάνε στην ειδική κατηγορία για αυτό είπα ότι μιλάμε πάντα για εντός των ορίων. Θα κάνω μια κλήση και θα ενημερώσωΑ, ώπα, έχουν αλλάξει σιωπηλά τους κανόνες (δε θα ήταν Aegean αν δεν ήταν σιωπηλά...) και τώρα τα χρεώνουν:
https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/eidikes-aposkeves/