Μπορειτε μεσα στη χειραποσκευη. Αλλα επισης μπορειτε να το εχετε και εξω, σαν ξεχωριστο αντικειμενο. Αν σας πει καποιος κατι (δυσκολο) τοτε αρκει να χωραει να τοποθετηθει μεσα στη χειραποσκευη εκεινη τη στιγμη.Καλησπέρα! Ταξιδευω αυριο από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη και έχω εισιτήριο Light, ξέρετε αν μπορώ να έχω την τσάντα με το λαπτοπ μέσα στην βαλίτσα μου; Επίσης αν η βαλίτσα είναι 1-2 κιλά παραπανω απο τα 8, η χρέωση ποσο είναι;
Συγνώμη αλλά δεν ισχύουν αυτά που γράφεις και καλό είναι να μην καθοδηγούμε σε λανθασμένες τακτικές τους επιβάτες μιας πτήσης...Μπορειτε μεσα στη χειραποσκευη. Αλλα επισης μπορειτε να το εχετε και εξω, σαν ξεχωριστο αντικειμενο. Αν σας πει καποιος κατι (δυσκολο) τοτε αρκει να χωραει να τοποθετηθει μεσα στη χειραποσκευη εκεινη τη στιγμη.
Να μου ζυγισουν χειραποσκευη εχουν πολλους μηνες (βεβαια πηγαινω στο gate αφοτου ξεκινησει το boarding - καποιες φορες ζυγιζουν κατα τη διαρκεια της αναμονης) αλλα αν τυχει κ στην ζυγισουν και βρεθει υπερβαρη τοτε την λαμβανουν σαν αποσκευη για το αμπαρι και πληρωνεις κοστος αποσκευης στο αεροδρομιο που διαφερει αναλογα με το αν ειναι εσωτερικου ή εξωτερικου.
Μια χαρα ισχυει οτι γραφω.Συγνώμη αλλά δεν ισχύουν αυτά που γράφεις και καλό είναι να μην καθοδηγούμε σε λανθασμένες τακτικές τους επιβάτες μιας πτήσης...
Όποιος έχει αγοράσει light εισιτήριο και όχι flex ΔΕΝ δικαιούται 2ο προσωπικό αντικείμενο στην καμπίνα, παρά μόνο μια χειραποσκευή 8 κιλών.
Οι έλεγχοι της Aegean είναι συχνοί και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή!
Εάν είναι υπέρβαρη η χειραποσκευή θα πληρώσει κανένα 40άρι ευρώ, όπως πλήρωσε η κόρη μου και πολλοί άλλοι επιβάτες.
Η ανοχή τους είναι μέχρι 9 κιλά και εξαρτάται πάντα από την υπάλληλο που κάνει τον έλεγχο. Το έχω συζητήσει με τους υπαλλήλους πριν την επιβίβαση.
Έχω δει πολλές φορές να αναγκάζουν επιβάτες να βάζουν τη τσάντα τους μέσα στη χειραποσκευή και μετά να την ζυγίζουν.
Ειδικά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι εκνευριστικός ο έλεγχος!
Τον Μάιο σε πτήση προς Αθήνα τους έβαλαν σχεδόν όλους να ζυγίζουν τη χειραποσκευή τους.
Το ότι δεν έχουν ελέγξει εσένα μην το κάνεις κανόνα και οδηγία...
Αλλαξε απο 12 Ιουλη, τωρα και προσωπικο αντικειμενο. Τηλ στην Aegean για επιβεβαιωση.Συγνώμη αλλά δεν ισχύουν αυτά που γράφεις και καλό είναι να μην καθοδηγούμε σε λανθασμένες τακτικές τους επιβάτες μιας πτήσης...
Όποιος έχει αγοράσει light εισιτήριο και όχι flex ΔΕΝ δικαιούται 2ο προσωπικό αντικείμενο στην καμπίνα, παρά μόνο μια χειραποσκευή 8 κιλών.
Γι αυτο προτεινω τηλ. Εχει εξομοιωσει τους ορους με τη SkyExpress.? Πάντως στο σάιτ και στο app, ακόμα και λίγο πριν την αγορά εισιτηρίων δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Δεν σε αμφισβητώ, αλλά μια τέτοια ευεργετική αλλαγή, που προφανώς είναι διαφήμιση για την εταιρία την κρατάνε κρυφή;Γι αυτο προτεινω τηλ. Εχει εξομοιωσει τους ορους με τη SkyExpress.
Μαλλον το κέρδος απο οσους θα αγοράσουν flex επειδη θελουν και βαλιτσα και προσωπικο αντικειμενο θα ειναι υψηλότερο απο τη διαφημίση της "ευεργεσίας"! Το περιεργο ειναι πως ενω (ουσιαστικα) αφαιρεθηκε ενα "προνομιο" του flex ναυλου, ανεβηκε η οικονομικη διαφορα με το light ναυλο.Δεν σε αμφισβητώ, αλλά μια τέτοια ευεργετική αλλαγή, που προφανώς είναι διαφήμιση για την εταιρία την κρατάνε κρυφή;
edit το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτάκια. Δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το σάιτ και το app.
Θενκς @paefstra