psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Περίπου στην ηλικία που έχουν οι γονείς μου και οι φίλοι τους, από τους οποίους έχω αλλιεύσει όλες τις πληροφορίες για την έντονη και ταραγμένη αυτή εποχή.Για τη δεύτερη τώρα. Εγώ και η παρέα μου εκείνη ακριβώς την εποχή ήμασταν φοιτηταριό και...
Σε ότι αφορά τις συναυλίες, ακόμα και στο σήμερα υπάρχει τοποθέτηση του κόσμου και πολιτικές - κοινωνικές τοποθετήσεις, χωρίς απαραίτητα να δίνει το έναυσμα ο καλλιτέχνης. Είναι σύνηθες φαινόμενο, είναι ο τρόπος έκφρασης μέσω της τέχνης, που πολλές φορές είναι δίπλα σε δίκαιους αγώνες. Μεγάλο κεφάλαιο σίγουρα και πολύ πιο έντονο τη δεκαετία του 80
Μακάρι να έρθει η ώρα σύντομα. Αυτή η ιστορία βέβαια εστιάζει αποκλειστικά στη πρωτεύουσα, ενώ η χώρα είναι πανέμορφη, κάτι που θέλω να δω κι εγώ με τη σειρά μου μόλις είναι εφικτό.Ιρλανδία δεν έχω πάει, οπότε η ιστορία και τα σχόλια θα μου φανούν χρήσιμα, όταν έρθει η ώρα.
Μακάρι να είναι έτσι τα off topic. Εδώ κινούμαστε σε ρυθμούς Rory!Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
(Συγγνώμη για το λίγο off topic @psilos3)
Ήμουν απόλυτα σίγουρος για τη τοποθέτηση σου.
Ήμουν πεπεισμένος ότι θα είχες γνώση για τη συναυλία που αναφερθήκαμε κι ότι θα χες ίσως πάει.
Δε περίμενα όμως τέτοιο αρχέιο, με άθικτο εισιτήριο και αφίσσα! Καταπληκτικός!!
(Τρέχω να κάνω την αναγωγή στο σήμερα για τις 450 δραχμές )