orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Πραγματικά όμως γι΄ αυτό που λες για την επιστροφή δεν έχω καταλάβει ακόμη με ποια κριτήρια άλλους τους στέλνουν για ράπιντ κ άλλους τους αφήνουν... Αν δε κάνω λάθος έχεις κάνει 3 δόσεις εμβολίου? Γιατί κ εγώ ήρθα από τον ίδιο προορισμό με σένα και μια χαρά με άφησαν να περάσω όταν τους έδειξα το ψηφιακό πιστοποιητικό...Βέβαια εγώ προσγειώθηκα στο Ελ Βενιζέλο, όχι στο Μακεδονία... Αλλά πραγματικά δε ξέρω αν έχει σημασία... Λες να φταίει που ήρθες μέσω Ελβετίας? Δε ξέρω πραγματικά... Κοντεύω να πιστέψω ότι τελικά σε διαλέγουνε στη τύχη αν θα κάνεις ράπιντ η όχι
Μηδέν κριτήριο, τυχαία δειγματοληψία. Εάν θες τους ζητάς να σου κάνουν τεστ, τώρα πλέον στο Ελ. Βελ. το ονομάζουν free rapid test. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς plf θα πρέπει εάν κάνεις το rapid εκείνη την στιγμή να τους δώσεις όλα τα στοιχεία σου. Έτσι τώρα κάθεσαι και τα σημειώνεις για να σου στείλουν το αποτέλεσμα, που παίρνει κανα 3λεπτο-5λεπτο η όλη διαδικασία.Ναι έχω κάνει 3 δόσεις.
Τι να σου πω, προφανώς παίρνουν δειγματοληπτικά όπως γινόταν προ Plf.
Τη προηγούμενη φορά αρχές του έτους κατά την επιστροφή, σκάναραν το Plf και μας έστειλαν για τεστ βάσει αυτού του αποτελέσματος. Τώρα απλά είδε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και με κατεύθυνε στο χώρο δειγματολειψίας. Δε πειράζει, καλύτερα κιόλας, έτσι κι αλλιώς θα το έκανα μόνος όπως κάθε φορά που γυρνάω.
Δε μπορώ να ξέρω ποιό είναι το κριτήριο, μπορεί να έχει να κάνει με τον αλγόριθμο, μπορεί όντως και στη τύχη όπως λες. Σίγουρα και με τη χώρα προέλευσης πάντως.
Πτήση από Βιέννη με Α321, τίγκα, 1 στους 4-5 τους έβαζαν για ράπιντ και σκάναραν πιστοποιητικά εμβολιασμού/ανάρρωσης.