• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Επιστροφή/ άφιξη στην Ελλάδα και περιορισμοί covid

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Διαφωνώ, συνεπιβάτης μή εμβολιασμένος μπήκε με rapid test
Ε αυτό δεν ισχύει κ στους κλειστούς χώρους εστίασης; Αν δεν είσαι εμβολιασμενος, μπαίνεις με τεστ.

mourohavlos

Member
Ε αυτό δεν ισχύει κ στους κλειστούς χώρους εστίασης; Αν δεν είσαι εμβολιασμενος, μπαίνεις με τεστ.
Όχι, μόνο σε ανοιχτούς/εξωτερικούς. Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντες

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντες
Αυτό λέω κι εγώ, αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει δεν έχουν πρόσβαση ούτε με τεστ.
δες τι εγραψες. οτι οι νοσησαντες δεν εχουν προσβαση.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όχι, μόνο σε ανοιχτούς/εξωτερικούς. Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντες
Σωστός. Για κάποιον λόγο πίστευα ότι μπαίνουν με τεστ τόσο καιρό.

JensFellas

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
?!
Πιστοποιητικό χρειάζεται μόνο για καταστήματα εστίασης στο αεροδρόμιο (τέτοιο είναι και το lounge). Επίσης, δε ζητάνε πιστοποιητικό αν το έχεις περασμένο στο boarding pass.

Όσον αφορά τον έλεγχο στην πύλη εξαρτάται για ποια χώρα πετάς και τι προϋποθέσεις έχει (πχ. Ιταλία θέλει πιστοποιητικό αλλιώς δεν μπαίνεις στο αεροπλάνο).

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Να πω οτι γυρνώντας απο Μεξικό πίσω Ελλαδα μεσω Φρανκφούρτης δε μου ζητήσανε τιποτα σε σχέση με covid πιστοποιητικα, test και οτιδήποτε... Βέβαια το πιστοποιητικό το ειχα ανεβασει στο site της Lufthansa.. Ουτε rapid test κατα την αφιξη κανένας αποτι ειδα.. Απλα το αναφέρω να βλέπουμε πως συμπεριφέρονται και οι εταιρίες με το περασμα του χρόνου...

GTS

Member
Να πω οτι γυρνώντας απο Μεξικό πίσω Ελλαδα μεσω Φρανκφούρτης δε μου ζητήσανε τιποτα σε σχέση με covid πιστοποιητικα, test και οτιδήποτε... Βέβαια το πιστοποιητικό το ειχα ανεβασει στο site της Lufthansa.. Ουτε rapid test κατα την αφιξη κανένας αποτι ειδα.. Απλα το αναφέρω να βλέπουμε πως συμπεριφέρονται και οι εταιρίες με το περασμα του χρόνου...
Σοβαρά; Υποτίθεται ότι θες και τεστ αν και εμβολιασμένος για να γυρίσεις από Μεξικό, έτσι δεν είναι;
Ας ελπίσουμε αυτά να καταργηθούν και επίσημα από την άλλη Δευτέρα.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Σοβαρά; Υποτίθεται ότι θες και τεστ αν και εμβολιασμένος για να γυρίσεις από Μεξικό, έτσι δεν είναι;
Ας ελπίσουμε αυτά να καταργηθούν και επίσημα από την άλλη Δευτέρα.
Ναι.. Ειχα κανει test βέβαια δεν το ρισκαρα.. Απλά δε μου το ζητήσανε ουτε το έκανα upload..

• Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα