Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ε αυτό δεν ισχύει κ στους κλειστούς χώρους εστίασης; Αν δεν είσαι εμβολιασμενος, μπαίνεις με τεστ.Διαφωνώ, συνεπιβάτης μή εμβολιασμένος μπήκε με rapid test
Ε αυτό δεν ισχύει κ στους κλειστούς χώρους εστίασης; Αν δεν είσαι εμβολιασμενος, μπαίνεις με τεστ.Διαφωνώ, συνεπιβάτης μή εμβολιασμένος μπήκε με rapid test
Όχι, μόνο σε ανοιχτούς/εξωτερικούς. Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντεςΕ αυτό δεν ισχύει κ στους κλειστούς χώρους εστίασης; Αν δεν είσαι εμβολιασμενος, μπαίνεις με τεστ.
οι νοσησαντες εχουν προσβαση.Όχι, μόνο σε ανοιχτούς/εξωτερικούς. Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντες
Αυτό λέω κι εγώ, αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει δεν έχουν πρόσβαση ούτε με τεστ.
Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντες
δες τι εγραψες. οτι οι νοσησαντες δεν εχουν προσβαση.Αυτό λέω κι εγώ, αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει δεν έχουν πρόσβαση ούτε με τεστ.
Το "μή" πηγαίνει και στα 2 επίθετα, εξ ου και η κάθετος.δες τι εγραψες. οτι οι νοσησαντες δεν εχουν προσβαση.
εχω περιορισμενη φαντασια...παραδιδομαι..Το "μή" πηγαίνει και στα 2 επίθετα, εξ ου και η κάθετος.
Σωστός. Για κάποιον λόγο πίστευα ότι μπαίνουν με τεστ τόσο καιρό.Όχι, μόνο σε ανοιχτούς/εξωτερικούς. Στους εσωτερικούς δεν έχουν πρόσβαση μή εμβολιασμένοι/νοσήσαντες
Σοβαρά; Υποτίθεται ότι θες και τεστ αν και εμβολιασμένος για να γυρίσεις από Μεξικό, έτσι δεν είναι;Να πω οτι γυρνώντας απο Μεξικό πίσω Ελλαδα μεσω Φρανκφούρτης δε μου ζητήσανε τιποτα σε σχέση με covid πιστοποιητικα, test και οτιδήποτε... Βέβαια το πιστοποιητικό το ειχα ανεβασει στο site της Lufthansa.. Ουτε rapid test κατα την αφιξη κανένας αποτι ειδα.. Απλα το αναφέρω να βλέπουμε πως συμπεριφέρονται και οι εταιρίες με το περασμα του χρόνου...
Ναι.. Ειχα κανει test βέβαια δεν το ρισκαρα.. Απλά δε μου το ζητήσανε ουτε το έκανα upload..Σοβαρά; Υποτίθεται ότι θες και τεστ αν και εμβολιασμένος για να γυρίσεις από Μεξικό, έτσι δεν είναι;
Ας ελπίσουμε αυτά να καταργηθούν και επίσημα από την άλλη Δευτέρα.