• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Επιστροφή/ άφιξη στην Ελλάδα και περιορισμοί covid

aikaterinib

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who Knows
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλησπερα για Transit πτηση χρειαζεται να συμπληρωσει το αντιστοιχο plf στην χωρα που αλλαζεις αεροπλανο?Πχ απο Ιταλία για Ελλαδα με ενδιαμεσο στο Βουκουρέστι ?

Taksidiwtis

Member
Καλησπερα
Σε 3 εβδομαδες επιστρεφω απο Μεξικο μεσω Αμστερνταμ τρις εμβολιασμενοσς χρειαζετε να εχω τεστ στα χερια μου πριν επιβιβαστω;

fotast

Member

alma

Member
Από αυτά που ζητούν νομίζω μόνο μάσκες και εμβόλιο ή τεστ ισχύουν ακόμα. Το PLF δεν καταργείται από σήμερα;

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
@alma Τα τεστ pcr και rapid έχουν καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό ...

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Υπαρχουν τα ραπιντ ακόμα για όσους δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
@alma Ναι το γνωρίζω ... Εγώ μιλούσα για τους εμβολιασμένους ...

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
και ο ξενος πως δηλωνει το ραπιντ ή το σελφ τεστ (το ανηλικο)... ? Ειχα παρει στο 1235 και μου ειπαν μπαινουν με τους κωδικους απο το plf.... τωρα;

paefstra

Member
και ο ξενος πως δηλωνει το ραπιντ ή το σελφ τεστ (το ανηλικο)... ? Ειχα παρει στο 1235 και μου ειπαν μπαινουν με τους κωδικους απο το plf.... τωρα;
Νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις απαντησεις στο φορουμ γιατι δεν τολμανε πολλοι ταξιδι με ανεμβολιαστο παιδι, οχι γιατι θα κανει βαρια συμπτωματα, αλλα γιατι μπορει να κολλησει πριν την αναχωρηση η πριν την επιστροφη. Ενηνερωτικα, πριν το καλοκαιρινο ταξιδι μας χρειαστηκε να μπουμε λιγες μερες σε απομονωση μην κολλησει και με εφαγε το αγχος μην εγκλωβιστουμε εκει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom