rev26
Member
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Από αυτά που ζητούν νομίζω μόνο μάσκες και εμβόλιο ή τεστ ισχύουν ακόμα. Το PLF δεν καταργείται από σήμερα;Η ΙΑΤΑ και η ACI(Airport Council International Europe) ζητούν από την κυβέρνηση την άρση όλων των περιορισμών.
Ντοκουμέντο: Η επιστολή των ACI EUROPE - IATA στην ελληνική κυβέρνηση για άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών του Covid - Metaforespress
Ναι καταργήθηκε.Μάλλον την επιστολή την έστειλαν νωρίτερα.Από αυτά που ζητούν νομίζω μόνο μάσκες και εμβόλιο ή τεστ ισχύουν ακόμα. Το PLF δεν καταργείται από σήμερα;
Νομιζω οτι δυσκολα θα βρεις απαντησεις στο φορουμ γιατι δεν τολμανε πολλοι ταξιδι με ανεμβολιαστο παιδι, οχι γιατι θα κανει βαρια συμπτωματα, αλλα γιατι μπορει να κολλησει πριν την αναχωρηση η πριν την επιστροφη. Ενηνερωτικα, πριν το καλοκαιρινο ταξιδι μας χρειαστηκε να μπουμε λιγες μερες σε απομονωση μην κολλησει και με εφαγε το αγχος μην εγκλωβιστουμε εκει.και ο ξενος πως δηλωνει το ραπιντ ή το σελφ τεστ (το ανηλικο)... ? Ειχα παρει στο 1235 και μου ειπαν μπαινουν με τους κωδικους απο το plf.... τωρα;