CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Εγώ έχω ταξιδέψει μαζί της...μια χαρά μου φάνηκε και το service μέσα καλό.
και έμένα μου ακύρωσε την πτήση η alitalia.πήγαινα στις 26/12 αθήνα -ρώμη και ρώμη -βιέννη με επιστροφή.ζήτησα τα χρηματα μου πίσω και έκλεισα με austrian .μολις εχτές τα πήρα πίσω μετα από 6 εβδομάδες.ναι πραγματι και εμενα μου ειπαν να μου βρουν άλλη πτήση αλλα ουτε οι ώρες με βολευαν..αλλα δεν τους είχα και εμπιστοσύνη.εδωσα τελικα καποια χρήματα παραπανω στην austrian και πάω απευθείας.Είμαι ψώνιο γενικά, το παραδέχομαι, εκεί όμως που δίνω τα ρέστα μου είναι στην επιλογή των αεροπορικών εταιριών.... εκεί φτάνω στον κολοφώνα του ψώνιου μου...Δόγμα μου είναι "όσο ποιο περίεργα, ποιο μπερδεμένα, ποιο μυστήρια, ποιο στραβά τόσο πιο καλά..."
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν ετοιμαζόμουν, ένα μήνα πριν, να πατήσω το κλικ στο ποντίκι μου και να ολοκληρώσω την κράτηση μου για Βενετία... Γέλασα σαδιστικά και ονειρεύτηκα ατελείωτες ουρές, στριμωξίδι, βρισίδια, τσαμπουκάδες... το είχα αποφασίσει... θα ζούσα το απόλυτο σασπένς , θα πήγαινα στη Γαληνοτάτη με Alitalia μέσω Ρώμης...
Τα πράγματα τις επόμενες μέρες πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο... οι ακυρώσεις των πτήσεων είχαν πάρει μορφή χιονοστιβάδας , τα βρισίδια και οι ουρές στο αεροδρόμιο είχαν την τιμητική τους, η Alitalia βούλιαζε κι εγώ περίμενα με αγωνία την δικιά μου καταστροφή... Έμπαινα κάθε μέρα στο site της, αλλά περιέργως τα πάντα ήταν οκ. Και οι δύο πτήσεις μου, ATH-ROM και ROM-VCE, θα εκτελούντο κανονικά... τι ατυχία και αυτή! Ώσπου χθες βράδυ η τύχη μου άλλαξε για τα καλά και ήρθε το πολυπόθητο email με την αναγγελία της ακύρωσης του δευτέρου σκέλους. ROM-VCE πάπαλα , μας τελείωσε... Θρίαμβος σκέφτηκα, 4 μέρες πριν την αναχώρηση ακυρώθηκε η πτήση μου, άντε να βρεις άκρη με την Alitalia τώρα... Το απόλυτο σασπένς...
Άρχισα τα τηλέφωνα... από τον Άννα στον Καϊάφα... μύλος... έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί... πήρα τηλέφωνο στα γραφεία της Alitalia στο αεροδρόμιο... εκεί πέτυχα μια ηρωίδα υπάλληλο και της εξήγησα το πρόβλημά μου. Οφείλω να την συγχαρώ... Άψογα ενημερωμένη μου έδωσε την λύση της Lufthansa... Θα πέταξω την ίδια μέρα μέσω Μονάχου θα φτάσω 3 ώρες νωρίτερα και ασφαλώς δεν θα βάλω δραχμή παραπάνω από την τσέπη μου... Τελικά πιστεύω ότι είναι γεγονός... Η τύχη πάντα βοηθά τους τολμηρούς!!
Υ.Γ. Αν είστε λογικοί άνθρωποι ούτε καν να σκεφτείτε την λύση της Alitalia για το ταξίδι σας όσο φτηνά κι αν βρίσκετε το εισιτήριο... το ποιο πιθανό είναι να χαλάσετε τζάμπα την ζαχαρένια σας, να ακυρωθεί η πτήση σας και να εκλιπαρείτε τελευταία στιγμή για άλλο εισιτήριο... Αν όμως το σασπένς είναι τρόπος ζωής για σας η Ιταλική περιπέτεια σας περιμένει...