..παλι στο μαυρο ερεβος...μας αφησεςΠρος trapper...
Προς mio gps...
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και καλό συνεταίρο...
..παλι στο μαυρο ερεβος...μας αφησεςΠρος trapper...
Προς mio gps...
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο και καλό συνεταίρο...
Eγώ πάλι δεν είμαι ο τύπος του πιστού άντρα... Κάθε γυναίκα ... συγνώμη κάθε αεροπορική εταιρία έχει τα κουσούρια της, έτσι λοιπόν προσαρμόζω τις πτήσεις μου ανάλογα με τις ανάγκες μου ή τις επιθυμίες μου και όχι ανάλογα με την εταιρία...
γι αυτο οι αεροπορικές έχουν εφεύρει τα δωρεάν μίλια για να προσαρμόζουμε τις ανάγκες μας σ' αυτές.πείτε όχι λοιπόν ή απλά να έχετε όπως εγώ 3 κάρτες ή και παραπάνω.
όσο για το σερβις το πρωινό σε μια οποιαδήποτε πτήση της ολυμπιακής είναι αξεπέραστο.
αν πατε οπου πας συνηθως, μαλλον σε βλεπω για περισσοτερες καρτες, απο αυτες τις πολυχρωμες, ξερεις..Καλώς τον...
Δηλαδή αγαπητέ πρέπει να βγάλουμε 10 κάρτες μιλίων για να είσαι ευχαριστημένος??
Στις 3 κάρτες βάζεις και αυτή του Αγούδημου που έχεις?
Είσαι γκουρμέ τύπος... δεν χωράει καμιά αμφιβολία... μπαγιάτικα κρουασάν , Λακωνία πορτοκαλάδα και παστίτσιο με μυρουδιά ξυνίλας το αγαπημένο σου...
Το ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα. Η όλη συζήτηση για τις τράπεζες γίνεται επειδή ΔΕΝ βγαίνουν και ΔΕΝ θέλουμε να κλείσουν και ΘΕΛΟΥΜΕ να τους πληρώσουμε παραπανίσια λεφτά για να συνεχίσουν να υπάρχουν. Το ίδιο εννοώ για την Aegean που φυσικά και δέχεται αθέμιτο ανταγωνισμό, και είναι και καλή (σε εξυπηρέτηση) εταιρία. Δεν προχωρώ, γιατί το θέμα ξεφεύγει απο τα ταξίδια...και πάει αλλού...Traveller said:αν δεν βγαίνουν ας την κλείσουν... Εγώ βλέπω την συγκεκριμένη εταιρία σαν όλες τις εταιρίες του κόσμου έχεις κέρδη προχωράς δεν έχεις κλείνεις...
Αυτή είναι μονάχα μια από τις πολλές πολιτικές απόψεις που κυκλοφορούν αυτήν την εποχή. Πολλοί διαφωνούν (κι εγώ ανάμεσα σ' αυτούς). Ας μην το παίρνουμε ως δεδομένο.Το ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα. Η όλη συζήτηση για τις τράπεζες γίνεται επειδή ΔΕΝ βγαίνουν και ΔΕΝ θέλουμε να κλείσουν και ΘΕΛΟΥΜΕ να τους πληρώσουμε παραπανίσια λεφτά για να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Η όλη συζήτηση για τις τράπεζες γίνεται επειδή ΔΕΝ βγαίνουν και ΔΕΝ θέλουμε να κλείσουν και ΘΕΛΟΥΜΕ να τους πληρώσουμε παραπανίσια λεφτά για να συνεχίσουν να υπάρχουν
Σε πληροφορώ ότι αυτό που περιγράφεις γίνετε σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου... Κι ας σου φαίνετε απίθανο γίνετε και στην εξωτική Αθήνα...Λοιπον θα μιλησω για εταιρειες εκτος ευρωπης.
Qantas εσωτερικες πτησεις και μαλιστα μετα τα 3 ατυχηματα που χε τελη ιουλιου.Check-in εκανες μονος σου στα μηχανηματα στο αεροδρομιο ανετα,πολλα μηχανηματα και αν ειχες να παραδωσεις βαλιτσα,επαιρνες και το αυτοκολλητο με το νουμερο και μονο περιμενες να την δωσεις και ολα γρηγορα.Μαλιστα ειχαμε πτηση στις 6:00 το πρωι και αυτος που ηρθε να μας βοηθησει ηταν με το χαμογελο στα χειλη.
Η γαβάθα είχε ξυνόμηλα ή φιρίκια Βόλου μέσα? Το κέικ ήταν απλό ή κέικ σοκολάτα?Το ιδιο συστημα ακολουθει και air new zealand με το check-in.Στην πτηση της που εκανα προσφεραν μηλο Η κεικ!!Το κουφο ηταν μια γαβαθα γεματη μηλα!!!
Όλα ήταν καλά δηλαδή εκτός από την θέση του άντρα σου που είχε πρόβλημα... Επί 5 ώρες πάλευε μόνος του να την φτιάξει στην business και οι υπεύθυνοι τον κοιτάγανε...Εγω με emirates εχω παει business class ολα ηταν καλα,αλλα στη πτηση dubai-sydney η καρεκλα του ανδρα μου δεν εκλινε που υποτιθεται γινεται σχεδον κρεβατι στο συγκεκριμενο αεροπλανο και απο τισ 13 ωρες,τις 5 τις περασε καθιστος και στο τελος εφτιαξε μονος του το προβλημα που ειχε το καθισμα.Πριν φυγουμε μας εδωσαν και 1 κουτι σοκολατακια godiva για τη ταλαιπωρια,οταν ειχαμε χρυσοπληρωσει το εισητηριο!Τελοσπαντων εχω καλη εικονα απο την emirates.
Μάπα δηλαδη η Iberia. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι σαν την Aegean που παρέλαβα τις βαλίτσες 2 μέρες αργότερα λόγω άρνησης τους (των βαλιτσών) να επιβιβαστούν στην πτήση απο Ρωμη για Αθήνα.Η πτηση ειναι καπου στις 3,5 ωρες και συνηθως αργουν να δωσουν το φαγητο,ισως 45-60 λεπτα απο την απογειωση.Νομιζω οτι εξυπηρετουν πρωτα την business.Το φαγητο συνηθως ειναι ρυζι με κοτουπολο Η μακαρονια,εχει και ελληνικη σαλατα(οταν φευγεις απο αθηνα).Οι μεριδες ειναι πολυ μικρες.Εχεις επιλογες κρασιου και μπυρας αν δε κανω λαθος.Το καλο ειναι οτι εχεις δικαιωμα 10 κιλα ως χειραποσκευη και 23 κιλα να κανεις ckeck-in.