varioAthens
Member
Ε βέβαια...όταν προερχόμαστε από τη χώρα που όλοι έχουν το ίδιο όνομα (μ@λ@κ@ς) και η μούτζα είναι στην ημερήσια διάταξη... ε ναι, οι άγγλοι σου φαίνονται αγενείς!!!
Σ'αλλη πολη πηγα εγω;;;;ευγενεια??? που?? μονο οι μεγαλοι σε ηλικια. οι αλλοι..... αστα.......
Βρεανικο Μουσειο?? καθε αλλο παρα Βρετανικο δεν ειναι. ελληνικα κ εγυπτιακα ολο το μοσειο.
tube?? που ηταν μεσα στην βρωμα?? που τα εισητηρια τους κοστιζουνε μια περιουσια?? που το βραδυ τα ποντκακια κανανε βολτιτσες παντου κ τα φωτογραφιζαμε? που δεν ειχε πουθενα κυλιωμενες?
2οροφο λεοφορειακι?? Big Bus?? ενα θα σου πω το πλρωσαμε 2 μερες και το πηραμε μια φορα το πρωτο πρωινο και καναμε 2 ωρες μεχρι την Τραφαλγκαρ. αποσταση 3 χμ. Το ξαναπηραμε το απογ της επομενης μερας και καναμε απο Big ben μεχρι την London Bridge 3 ωρες. Αηδια. τζαμπα το πληρωσαμε.
Κινηση?? μετα λεμε για την Αθηνα και την Θεσσαλονικη.
Αγγλοι?? δεν εβλεπες και πολλους. οι περισσοτεροι ηταν ξενοι. κινεζοι, ινδοι, πακιστανο, αφρκανοι, ελληνες, ιταλοι, ιρλανδοι. δεν εβλεπεσ και πολλους αγγλους κ δεν τους ξεχωριζες.
ακριβεια....... αστα...... να μην πω για τα βρωμοξενοδοχεια τους και τα εισητηρια τους στις μεταορεσ τους... φωτια.....
οσο για ψωνια..... οτι και στην Ελλαδα και ακριβως ιδιες τμες...... σε ολα. ρουχα, παπουτσια, καλλυντικα.
Φυσικα το εχεις ζησει πολυ περισσοτερο. Αλλα σ'ενα βαθμο σε ενιωσα.Οταν μιλαω εγω
Ναι ναι. Φουξια, ροζ, τιρκουαζ...-Τα πολυχρωμα ταξι τους.????????????
Kαι στο πρωτο ποστ βλεπεις βατραχια;;; :roll: Δε ξερω τι φταιει.φτιάξε τις φωτογραφίες σου γιατί εγώ βλέπω μόνο βατράχια!!
θα με τρελάνετε???????Βατραχια βλεπει γιατι ειναι μεθυσμενη. Μια χαρα φαινονται, εκτος απο την τελευταια που ειναι καπως θολη.
και εγώ εκεί τα ανεβάζω.Βλεπει τα βατραχια επειδη βατραχι εχει η σελιδα απ'την οποια ανεβασα τις φωτογραφιες, το ImageShack® - Online Photo and Video Hosting. Αλλα δε ξερω πως να τα βγαλω...
Oxι δε τις εχω σβησει... Μηπως φταει κατι με το δικο σου pc; Δε ξερω.... :roll: Στις φωτογραφιες ειναι ενα ροζ κι ενα γαλαζιο ταξικαι εγώ εκεί τα ανεβάζω.
έχε κατα νου οτι άν τις σβήσεις απο το image shack δεν τις βλέπομε ούτε εμείς..