Γενικά Εμβολιασμός για Κεντρική και Νότια Αμερικη

alma

Member
Μέχρι τα 2500μ δεν θεωρείται μεγάλο υψόμετρο. Το μόνο που παρουσιάζεται είναι κόπωση στο περπάτημα και τίποτα άλλο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να εμφανίσει κάποιος συμπτώματα της ασθένειας του υψομέτρου κάτω απο 2500μ.
Ναι,δεν λέω πως είναι μεγάλο υψόμετρο.Ανέφερε η @Vicks την Πόλη του Μεξικού κ είπα τη δική μου εμπειρία από παρόμοιου υψόμετρου περιοχή.
Ωστόσο ο ξεναγός στη Γεωργία έλεγε"αν κάποιος έχει θέμα με το υψόμετρο να μην ανέβει στο Gergeti "...Δεν ξέρω τι περιπτώσεις είχε συναντήσει κ το είπε.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ωστόσο ο ξεναγός στη Γεωργία έλεγε"αν κάποιος έχει θέμα με το υψόμετρο να μην ανέβει στο Gergeti "...Δεν ξέρω τι περιπτώσεις είχε συναντήσει κ το είπε.
Καλά κάνει και το αναφέρει ο κάθε ξεναγός σε τέτοια μέρη, γιατί μπορεί κάποιος να έχει αναπνευστικό πρόβλημα και άγνοια για το πως μπορεί η ανύψωση να τον επηρεάσει. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ασθένεια του υψομέτρου! Όλοι οι κοινοί θνητοί πάνω απο τα 2000μ περπατούν πιο αργά και κουράζονται πιο γρήγορα. Εξαίρεση είναι οι αθλητές που προπονούνται σε μεγάλα υψόμετρα!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.736
Μέλη
39.471