• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελληνικο νησι που δε θα ξαναεπισκεφτοσασταν

Αν και έχω αρκετά χρόνια να πάω Αστυπάλαια, νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο σε αυτούς που νυχτοπερπατανε - το νησί είναι after. Γιατί το να δεις την ανατολή του ηλίου από το μπαλκόνι του Άρτεμις bar είναι πράγματι μια εμπειρία.

Κατά τα λοιπά, έχει πλάκα να έχουμε συνηθίσει την ασχημια μιας τσιμέντουπολης που ζούμε ολόχρονα, θεωρώντας την και γοητευτική, όμως να είμαστε αμείλικτοι στην οποία ασχήμια ενός νησιού.

Georgie

Member
Πολύ Κω παίζει στο δε ξαναπάω, και έχω κλείσει εκεί για Σεπτέμβριο.....!

Last edited:

varioAthens

Member
Άνετα θα μπορούσα να ήμουν αυτή που θα παίρνε το ασύρματο ηχείο να το ρίξει στη θάλασσα, για όσους έχετε δει το βιντεάκι 🤣
Σε αγαπω! 😂
Εχω κανει το ιδιο αλλα σε παραλια με μπαλακι απο ρακετες … τουκου τουκου και πανω μου … 1-2-5-10 φορες… την 11η δειχνω το μπαλακι στον γερμανο και του λεω (στα ελληνικα) «το βλεπεις;» γνεφει αυτος ναι, «ε δεν θα το ξαναδεις» και το πεταξα σε κατι θαμνους.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν και έχω αρκετά χρόνια να πάω Αστυπάλαια, νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο σε αυτούς που νυχτοπερπατανε - το νησί είναι after. Γιατί το να δεις την ανατολή του ηλίου από το μπαλκόνι του Άρτεμις bar είναι πράγματι μια εμπειρία.
Επιτέλους κάποιος το είπε!
Έχω γυρίσει στην Αστυπάλαια κάτι 7 και κατι 8 το πρωί που δε θα τα έκανα ούτε στη Μύκονο. Μεγάλη αλήθεια!

alma

Member
Ρε παιδιά μπαράκια αργά είχε η Αστυπάλαια κι εγώ τα είδα.Μερη για χορό είχε πουθενά;
Γιατί όπου μπήκαμε μόνο έπιναν δε χορεύε κανένας.
Ακόμα αναρωτιέμαι μήπως είχε κάπου και δεν το βρήκαμε.

MVSylvia

Member
Σε αγαπω! 😂
Εχω κανει το ιδιο αλλα σε παραλια με μπαλακι απο ρακετες … τουκου τουκου και πανω μου … 1-2-5-10 φορες… την 11η δειχνω το μπαλακι στον γερμανο και του λεω (στα ελληνικα) «το βλεπεις;» γνεφει αυτος ναι, «ε δεν θα το ξαναδεις» και το πεταξα σε κατι θαμνους.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Είδωλο!

annoula

Member
Σίφνο (γιατί βρηκα τις παραλιες αδιαφορες), Ίο (για τον κακο τουρισμό), Ζακυνθο (γιατί το μονο που αξιζει ειναι το ναυαγιο), Ικαρια (για τις μετριες παραλίες και τους χαλια δρομους). Σ όλα τ αλλα που εχω παει μαλλον θα ξαναπηγαινα με πρωτα πρωτα την Κρητη, την Αναφη, την Αστυπαλαια και την Φολεγανδρο.

alma

Member
Σίφνο (γιατί βρηκα τις παραλιες αδιαφορες), Ίο (για τον κακο τουρισμό), Ζακυνθο (γιατί το μονο που αξιζει ειναι το ναυαγιο), Ικαρια (για τις μετριες παραλίες και τους χαλια δρομους). Σ όλα τ αλλα που εχω παει μαλλον θα ξαναπηγαινα με πρωτα πρωτα την Κρητη, την Αναφη, την Αστυπαλαια και την Φολεγανδρο.
Για Ίο συμφωνώ για τον κόσμο και το ακούω όχι μόνο από επισκέπτες αλλά και από ντόπιους. Λένε πως παλεύουν χρόνια να προσελκύσουν άλλο στυλ τουριστών και δεν τα καταφέρνουν. Κρίμα την ομορφιά του νησιού...

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Το μόνο νησί που πάω, ξαναπάω και θα πηγαίνω όσο ζω είναι η Νάξος.
Δε θέλω να ξαναπατήσω στα κατωθι:
Σέριφος (έφυγα νύχτα) δεν είχε ούτε νερό 3 μέρες.
Πάρος (ο αέρας μπορεί να με τρελανει)
Σαντορίνη (ένας πρώην είχε τέτοιο κόλλημα που τη σιχάθηκα)
Μύκονος (πηγα μια εβδομάδα για δουλειά, και δε θέλω να την ξαναδώ ουτε ζωγραφιστή)
Σίκινος (αδιανόητα και ανεξήγητα ακριβή για αυτά που προσφέρει)
Κεα (ο κόσμος που μαζεύει μου τη δίνει)
Ψαρά (παραπάνω όμορφα από όσο προσδοκούσα, όμως μια φορά έφτασε)
Τήλος (υπέροχο vibe, αλλά 15 ώρες με 7 μποφόρ στο Blue Star δεν αντέχεται δεύτερη φορά 🤣)
Ικαρία (ανάθεμα και αν καταφέρα να κάνω μια μέρα μπάνιο χωρίς τεράστια κύματα)
Σκιάθος (οι 3 φορές που πηγα όταν ήμουν 23 25 27, έφτασαν)
Λήμνος (πολυ ωραία νερά, όμως εντελώς ρηχα). Το γεγονός ότι για να πας να φας σε κάτι κατσικικοχωρια χρειάζεται κράτηση, με ξεπερνάει.
Πάτμος (πολυ δήθεν για τα γούστα μου)
Χίος (μεγάλη και κουραστική)
Θάσος (αδιάφορη)
Ζάκυνθος (όχι και παλι οχι)

Χαχαχαχα easy-going!

paefstra

Member
Ρε παιδιά μπαράκια αργά είχε η Αστυπάλαια κι εγώ τα είδα.Μερη για χορό είχε πουθενά;
Γιατί όπου μπήκαμε μόνο έπιναν
Ναι ειχε αργα, μονο που επρεπε να ριξεις εναν υπνο ως τις 3 για να αντεξεις 4 με 6 το πρωι, πραγματα που καναμε γυρω στα 25, αλλα οχι πιο πανω.
Σοβαρευτειτε, με τετοια γερμανικα ωραρια δουλευα και νυχτοφυλακας. Και μιλαμε για πληκτικο νησι. Εχω ξημερωσει πολλακις και στην πληκτικη Νισυρο αλλα δεν θα τη διαφημισω και ως "γλεντια ως το πρωι".

MaryK.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη-Σεβίλλη-Κόρδοβα
Ταξίδι-Όνειρο
Koh Phangan Thailand
Θα ηθελα την αποψη σας στο ερωτημα
Καλησπέρα στην ομάδα... σίγουρα παίζουν πολλά ρόλο στο να μην σου αρέσει ένα νησί ... Πόσο μάλλον για μένα που είμαι από την Κέρκυρα... προφανώς λόγω του νησιού μου βρίσκω λιγότερο "εντυπωσιακά" τα νησιά του Αιγαίου ... συγνωμη ρε παιδιά αλλά έχω συνηθίσει το πράσινο!!
Όμως δεν θα ξαναπηγαινα Κώ και πήγα 2 φορές για προσωπικούς λόγους και τις 2 ΔΕΝ μου άρεσε , Μύκονος που είχα πάει πριν 20 χρόνια όχι τώρα με τους χαμούς δεν μου άρεσε , Ζάκυνθος και Κεφαλλονιά επίσης δεν τρελάθηκα, Πάρος και Σύρος ομορφούλικα αλλά μου έλειπαν τα δέντρα (ρε μιλάμε έχω πρόβλημα) και δεν βρήκα καμιά φοβερή παραλία, και Θάσος πολύ μέτρια, πάλι δεν βρήκα καμιά παραλία που να μου μείνει στο μυαλό. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα νησιά αυτά που προανέφερα είχα περάσει τέλεια γιατι είχα καλή παρέα!!! απλά αν μου έλεγες να ξαναπάω... μπαααα

MaryK.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη-Σεβίλλη-Κόρδοβα
Ταξίδι-Όνειρο
Koh Phangan Thailand
Έχοντας πάει σε σχεδόν όλα τα νησιά μας δε θα μπορέσω εύκολα να βρω κάποιο που κατηγορηματικα δε θα ξαναπήγαινα.
Ακόμα κι αυτά που μου άφησαν μέτριες εντυπώσεις (πχ Κως, ή τα μεγάλα του Ιονίου) ξέρω ότι ίσως πρέπει να τα δω και υπό άλλες συνθήκες.

Σίγουρα όμως δε θα ήθελα να ξαναπάω σε Μύκονο και Σαντορίνη τους καλοκαιρινούς μήνες πάρα μόνο για να πάρω το πλοίο γι' αλλού.

Επίσης σε Σκιάθο και γενικά στις Σποράδες (μη τρελαθούμε τώρα με την προέκταση της Χαλκιδικής) γιατί μου την έδωσαν οι εξωφρενικές για τα δεδομένα τιμές τους, αν και παραλίγο να βρισκόμουν από σπόντα και πάλι προς τα κει φέτος, οπότε δεν είμαι εντελώς αρνητικός.

Δε θα ξαναπήγαινα ακόμη στη Λευκάδα Αύγουστο μήνα, οχι γιατί δε μ' αρέσε, αλλά γιατί μου τη βίδωσε η κίνηση και η έλλειψη πάρκινγκ που μόνο ταλαιπωρία ήταν. Εν αντιθέσει με οσα διαβάζω, τη βρήκα σαφώς πιο ωραία απο Ζάκυνθο - Κεφαλλονιά, ακόμα και Κέρκυρα (βγάζοντας έξω τις πόλεις) κάτι που δε περίμενα να συμβεί.

Για τη Κω τα είπα, μια μετριότητα οσες φορές κι αν πήγα, εχει όμως αρκετά ενδιαφέροντα σημεία κι αυτή και αποτελεί κόμβο για πολλά τριγύρω νησιά, οπότε κάποια στιγμή θα με ξαναβγάλει ο δρόμος.
Η Κέρκυρα (ναι είμαι από εκεί) σε βορρά και νότο έχει πολύ ωραίες παραλίες να επισκεφτείς αλλά με δρόμους δύσκολους και από 20/7 έως 20/8 για μένα δεν είναι να πας διακοπές, σκέτη ταλαιπωρία πολύυυυς κόσμος.... Έχει πολλές επιλογές όμως, και ευκολοπροσβάσιμες παραλίες σε σχέση με την Λευκάδα που είναι ταλαιπωρία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom