• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελληνικο νησι που δε θα ξαναεπισκεφτοσασταν

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Πολύ Κω παίζει στο δε ξαναπάω, και έχω κλείσει εκεί για Σεπτέμβριο.....!
Εντάξει για μια φορά κάτι θα βρεις...λίγο τα συμπαθητικά σημεία της πόλης,λίγο το Ασκληπιείο,λίγο καμιά καλή παραλία,αν έχεις πολλές μέρες κάνεις εύκολα και μια ημερήσια.

nikoponis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δε ξέρω αν ειναι τυχαίο, αλλά αν έλεγα κι εγώ ένα νησί που δε θα ξαναπηγαινα, αυτό θα ήταν η Κως. Ίσως φαίνεται αδικία, γιατί το ξενοδοχείο που είχα μείνει ήταν από τα καλύτερα που έχω βρει σε νησί (Hilton Doubletree αν θυμάμαι καλά, σε πολύ καλή τιμή), ενώ και η πόλη έχει μια γραφικοτητα (δε μιλω για τα σκηνικα με τους μεθυσμενους τουριστες!). Ομως γενικα ηταν μια απογοητευση.
Άλλο μέρος που δε θα τρελαινόμουν να ξαναπάω ειναι μάλλον η Κέρκυρα, γιατί πλέον αυτό το είδος του τουρισμού με απωθεί, συν το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, τα σκουπίδια και οι διακοπές νερού. Λευκάδα επίσης, δεν μπορώ να πω ότι θα μου λείψει αν δε ξαναπάω (αν και οι Εγκρεμνοι ειναι από τις καλύτερες παραλίες που έχω πάει, αλλά με πολύ δύσκολη πρόσβαση). Σαμοθρακη το ιδιο, δε βρισκω λογο να την επισκεφτω, μαλλον θα ελεγα και Σκιαθο, οχι απαραιτητα γιατι δε μου αρεσε, αλλα δε νομιζω οτι εχει κατι αλλο να μου δωσει. Οριακα θα εβαζα και την Ανδρο, αν λογω
Κι επειδη γενικα προτιμω να πηγαινω οσο μπορω σε περισσοτερους νεους προορισμους, ισως για εμενα θα ηταν πιο καταλληλο το ερωτημα σε ποια νησια θα ηθελα να ξαναπαω, καποια στιγμη: Ναξος, Κρητη (παροτι τη γυρισα σχεδον ολη), Τηνο, Κεφαλονια, Λημνο ετσι που μου ερχονται στο νου τωρα.

Efi.k

Member
Πολύ Κω παίζει στο δε ξαναπάω, και έχω κλείσει εκεί για Σεπτέμβριο.....!
Εγώ πάλι γυρνάω και ξαναγυρνάω στην Κω ! Έχει τα πάντα αλλά σίγουρα για να δεις πολλά θέλει αυτοκίνητο. Πανέμορφη πόλη, ωραία περαντζαδα στο λιμάνι, ωραίες παραλίες , μέχρι και τη Ζιά έχει που μοιάζει σαν να μην είσαι σε νησί αλλά σε ορεινό μέρος (όντως ορεινό είναι ) με απίστευτο ηλιοβασίλεμα με θέα.

Efi.k

Member
Εγώ πάλι γυρνάω και ξαναγυρνάω στην Κω ! Έχει τα πάντα αλλά σίγουρα για να δεις πολλά θέλει αυτοκίνητο. Πανέμορφη πόλη, ωραία περαντζαδα στο λιμάνι, ωραίες παραλίες , μέχρι και τη Ζιά έχει που μοιάζει σαν να μην είσαι σε νησί αλλά σε ορεινό μέρος (όντως ορεινό είναι ) με απίστευτο ηλιοβασίλεμα με θέα.
Και για να γράψω και το δικό μου ποτέ ξανά. Ίος ! Ποτέ ξ ανα! Ήθελα να φύγω στα μισά των διακοπών !

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Μετα απο σκεψη θα ελεγα την Μυκονο.Δεν λεω μεγαλες κουβεντες γιατι καποτε ειχα τρελαθει με το νησι,νυχτερινη ζωη,φοβερη χωρα σοκακια ,σουπερ παραλιες,την ειχα επισκεφτει πολλες φορες και ειχα περασει και εγω την φαση στα 20 Μυκονοοοος.Πλεον ομως δεν μου αρεσει καθολου ο κοσμος που πηγαινει ,το θεωρω ενα κιτς πανηγυρακι ,νιωθω οτι δεν απευθυνεται πλεον σε μενα και ακομα και οι ιδιοι οι ξενοι τουριστες της γυρναν σιγα σιγα την πλατη.Ακομα και οι celebrity εγχωριοι και μη πλεον δεν θεωρουν in την Μυκονο.Θελω να θυμαμαι την Μυκονο οπως το 2012 που πηγα τελευταια φορα ,με την ωραια περατζαδα στα Ματογιαννια ,με το super paradise της και το ωραιο ομως high της ,που παντα ηταν ακριβα αλλα χωρις nammos και 80 ευρω καλαμαρακια.Πλεον θεωρω εχει ξεπεσει και ειναι στην παρακμη της.Εαν ξαναπηγαινα Μαιο Ιουνιο ή τελος Σεπτεμβρη.

Επισης δεν μου αρεσει η Παρος ,περα οτι Αυγουστο γινεται χαμος απο πιτσιρικαρια,πιστευω οτι υπαρχουν νησια με καλυτερες χωρες απο Ναουσα και Παροικια οπως και με καλυτερες παραλιες.Απο την αλλη με τα χιλια θελω να παω απεναντι Αντιπαρο που πιστευω μου ταιριαζει καλυτερα.
Παρομοιως το ιδιο και με Σκιαθο πανεμορφες παραλιες ,αλλα περα απο αυτο οτι ειναι η Παρος τον Αυγουστο αλλα για Βορειοελλαδιτες.Ωραια ειχα περασει αλλα προτιμω εαν ξαναπαω Σποραδες να παω Σκοπελο,Αλλονησο.

Robert

Member
Και για μένα η Κως είναι αγαπημένο νησί,παρότι έχω πλέον να παω χρόνια.Εκει θα μπορούσα να πηγαίνω και κάθε χρόνο

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Και γω φέτος που πήγα κατάλαβα γιατί όσοι γνωστοί είχαν πάει ήδη δεν ψήνονταν να ξαναπάνε.
Μαζεύει υπερβολικά πολύ κόσμο- ήδη Ιούνιο ήταν πραγματικά γεμάτη με αυτοκινητα από Ρουμανία, Βουλγαρία κυρίως -και δεν έχει αρκετά αξιόλογα αξιοθέατα.
Από την άλλη έχει πολύ πράσινο και όμορφες παραλίες. Απλά για να τα βρεις αυτά δεν είναι απαραίτητο να πας σε νησί.
Ωστόσο ισως ξαναπήγαινα για να γυρίσω περισσότερο το νότιο τμήμα μήπως ανατραπεί αυτή η εικόνα.

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
Θα ρίξω και εγώ λάδι στη φωτιά και θα πω Αλόννησο, μετά Τέλενδο και τέλος.... Αστυπάλαια!

Στην Αλόννησο πέρα από τη Χώρα που την βρήκα συμπαθητική δεν μου άρεσαν ούτε οι παραλίες, ούτε το Πατητήρι ούτε κάποιο άλλο χωριό, την βρήκα ακριβή και με καθόλου vibes νησιού (2022).

Τέλενδο, είχε πολύ ωραίο ηλιοβασίλεμα αλλά ούτε εκεί μου άρεσαν οι παραλίες ή το χωριουδάκι ούτε δοκίμασα κάτι πολύ καλό...(2021)

Αστυπάλαια...τα διάβασα και τα ξέρω! έχεις τους φανατικούς της που πηγαίνουν κάθε χρόνο και βρίσκουν αυτή τη μαγεία. Εγώ παιδιά πέρα από την όμορφη χώρα με τους μύλους δεν ενθουσιάστηκα με τίποτα άλλο. Με κούρασαν οι αποστάσεις με το αμάξι, οι παραλίες δεν .. εκτός από κανα δύο, το φαγητό και η διαμονή ακριβά, νυχτερινή ζωή δεν βρήκα και στο πανηγύρι του 15Αύγουστου που μπορούσε εκεί να κερδίσει λίγους πόντους...είχε τόσο πολύ κόσμο στη μικρή αυλή της εκκλησίας που για να καταφέρω να κατεβώ και να μπω στο χορό έκανα μισή ώρα (2023).

Georgie

Member
Μετα απο σκεψη θα ελεγα την Μυκονο.Δεν λεω μεγαλες κουβεντες γιατι καποτε ειχα τρελαθει με το νησι,νυχτερινη ζωη,φοβερη χωρα σοκακια ,σουπερ παραλιες,την ειχα επισκεφτει πολλες φορες και ειχα περασει και εγω την φαση στα 20 Μυκονοοοος.Πλεον ομως δεν μου αρεσει καθολου ο κοσμος που πηγαινει ,το θεωρω ενα κιτς πανηγυρακι ,νιωθω οτι δεν απευθυνεται πλεον σε μενα και ακομα και οι ιδιοι οι ξενοι τουριστες της γυρναν σιγα σιγα την πλατη.Ακομα και οι celebrity εγχωριοι και μη πλεον δεν θεωρουν in την Μυκονο.Θελω να θυμαμαι την Μυκονο οπως το 2012 που πηγα τελευταια φορα ,με την ωραια περατζαδα στα Ματογιαννια ,με το super paradise της και το ωραιο ομως high της ,που παντα ηταν ακριβα αλλα χωρις nammos και 80 ευρω καλαμαρακια.Πλεον θεωρω εχει ξεπεσει και ειναι στην παρακμη της.Εαν ξαναπηγαινα Μαιο Ιουνιο ή τελος Σεπτεμβρη.

Επισης δεν μου αρεσει η Παρος ,περα οτι Αυγουστο γινεται χαμος απο πιτσιρικαρια,πιστευω οτι υπαρχουν νησια με καλυτερες χωρες απο Ναουσα και Παροικια οπως και με καλυτερες παραλιες.Απο την αλλη με τα χιλια θελω να παω απεναντι Αντιπαρο που πιστευω μου ταιριαζει καλυτερα.
Παρομοιως το ιδιο και με Σκιαθο πανεμορφες παραλιες ,αλλα περα απο αυτο οτι ειναι η Παρος τον Αυγουστο αλλα για Βορειοελλαδιτες.Ωραια ειχα περασει αλλα προτιμω εαν ξαναπαω Σποραδες να παω Σκοπελο,Αλλονησο.
Νησαρα η Μύκονος
Αλλά η Χρυσή εποχή της ήταν μέχρι το 2000 βαριά βαριά .
Μετά πλάκωσαν οι Λαϊκοί έφεραν και τις καμήλες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom