• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ελληνικο νησι που δε θα ξαναεπισκεφτοσασταν

varioAthens

Member
στο πανηγύρι του 15Αύγουστου που μπορούσε εκεί να κερδίσει λίγους πόντους...είχε τόσο πολύ κόσμο στη μικρή αυλή της εκκλησίας που για να καταφέρω να κατεβώ και να μπω στο χορό έκανα μισή ώρα (2023).
Δηλαδη πατε σε τουριστικα μερη την πιο τουριστικη περιοδο αλλα περιμενετε να ΜΗΝ βρειτε τουριστες;

bandit650

Member
γραφετε πολλοι δε ξαναπαω στο ταδε νησι γιατι την τελευταια φορα που πηγα δε βρηκα αυτο η εκεινο.
Σκεφτητε ενα σκηνικο.
ταξιδι στο ιδιο νησι. στα 16-22 ανδροπαρεα η γυναικοπαρεα
μετα 22-26 με σχεση
μετα 26+ με γυναικα η και ενδεχομενως παιδια.
ποια κριτικη θα δινατε;; και για ποια χρονικη στιγμη;
πολλοι λενε η μυκονος ηταν καλη μεχρι τοτε.
Μηπως ομως η μυκονος ειναι ιδια με τοτε απλα εμεις αλλαξαμε και θελουμε αλλα πραγματα;

Georgie

Member
γραφετε πολλοι δε ξαναπαω στο ταδε νησι γιατι την τελευταια φορα που πηγα δε βρηκα αυτο η εκεινο.
Σκεφτητε ενα σκηνικο.
ταξιδι στο ιδιο νησι. στα 16-22 ανδροπαρεα η γυναικοπαρεα
μετα 22-26 με σχεση
μετα 26+ με γυναικα η και ενδεχομενως παιδια.
ποια κριτικη θα δινατε;; και για ποια χρονικη στιγμη;
πολλοι λενε η μυκονος ηταν καλη μεχρι τοτε.
Μηπως ομως η μυκονος ειναι ιδια με τοτε απλα εμεις αλλαξαμε και θελουμε αλλα πραγματα;
Ισχύει αυτό που γράφεις 100%
Αλλά η αναφορά μου στη Μύκονο δεν έγινε με ηλικιακά κριτήρια.
Σίγουρα η μαγεία που είχε το νησί όταν το επισκέφτηκα πρώτη φορά στα πολύ νιάτα μου το 1989 θα είχε χαθεί ακόμα και αν τίποτα δεν είχε αλλάξει.
Αλλά εδώ μιλάμε για πολιτιστικη κατάρευση.
Το απόλυτο τίποτα αποτυπωμένο στο Instagram.
Οι παραλίες της όμως !...........

alma

Member
Για μένα ούτε οι παραλίες της Μυκόνου είναι οι καλύτερες των Κυκλάδων.
Αξιολογότατες παραλίες έχει και η Πάρος, Μήλος,Κίμωλος κλπ έχουν πολύ καλύτερες.
Γραφική χώρα έχει όπως και πολλά άλλα νησιά.
Για να πηγαίνει κάποιος σε κοσμικά στέκια και ακριβές μπουτίκ μια χαρά είναι.

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
Δηλαδη πατε σε τουριστικα μερη την πιο τουριστικη περιοδο αλλα περιμενετε να ΜΗΝ βρειτε τουριστες;
Όχι όχι το πρόβλημα σε εμένα δεν ήταν αυτο! Αφού είναι τουριστική περίοδος τουριστικό μέρος γεμάτο τουρίστες και ξέρεις πως και αυτο αναζητούμε τον Δεκαπενταύγουστο… ένα πανηγυρι να χαρεί η καρδιά μας…. Κανε το πανηγυρι σε ένα πιο ανοιχτό μέρος να το χαρούμε όλοι!Οχι να στεκόμαστε επανω επανω και να βλέπουμε τα 50 άτομα να χορεύουν!μετεφερετο! Πως πχ στα Ζαγοροχώρια κάνουν τη λειτουργία σε οποία εκκλησία γιορτάζει και μετά το πανηγύρι γίνεται στην πλατεία του χωριού! Λέω εγώ ένα παράδειγμα!

piccolo_mondo

Member
Ζακυνθος και Σκιαθος για μενα... Την Ζακυνθο συγκεκριμενα την βρηκα αδιαφορη εως και ασχημη, αν και μπορει να την αδικησα γιατι πηγα χειμωνα και δεν πηγα σε παραλιες...

paykopete

Member
Έχοντας γυρίσει σχεδόν όλα τα νησιά (καλά να είμαστε να τα δούμε όλα), δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν ξαναπήγαινα σε κάποιο από αυτά. Το καθένα έχει τις χαρές του. Προφανώς κάποια αγάπησα περισσότερο και σε δεύτερη επίσκεψη θα είχανε τον πρώτο λόγο αλλά ποτέ δεν θα απέρριπτα μια πρόταση για κάποιο νησί να το ξανά επισκεφθώ. Απλά θα ήμουνα πιο επιλεκτικός.
Πχ Σαντορίνη θα πήγαινα πολύ εύκολα έτσι ένα φθινοπωρινό σκ και θα απέφευγα τους καλοκαιρινούς μήνες.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δεν θέλω να ξαναπάω Θάσο. Έχει κάποιες όμορφες παραλίες αλλά ως εκεί. Αδιάφορο μέρος κατά τα άλλα, χωρίς την ενέργεια που έχουν άλλα νησιά.
Επίσης δεν θέλω να πάω ξανά στη Σάμο. Εδώ αναγνωρίζω ότι ίσως δεν φταίει το νησί αλλά η δική μου διάθεση τότε που πήγα. Πάντως δεν είδα τίποτα που δεν είχα ξαναδεί και θα ήταν στον πάτο των επιλογών αν έπρεπε να διαλέξω νησί που έχω βρεθεί ξανά.

annoula

Member
Ζακυνθος και Σκιαθος για μενα... Την Ζακυνθο συγκεκριμενα την βρηκα αδιαφορη εως και ασχημη, αν και μπορει να την αδικησα γιατι πηγα χειμωνα και δεν πηγα σε παραλιες...
Δεν την αδικησες. Δεν εχει.

Evi_Stav

Member
Οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα όντως μπορεί να επηρεαστούν από προσωπικές εμπειρίες τύπου "πήγα με γκόμενο και τσακωνόμασταν όλη μέρα, δεν θα ξαναπάω".

Ωστόσο, εγώ θα πω πως δεν θα ξαναπήγαινα (όχι σύντομα) Τήνο καθώς πήγα για 7 καλοκαίρια σερί και την έχω δει από άκρη σε άκρη! Επιπλέον, έχει "χαλάσει" αρκετά από τον τουρισμό και η τελευταία φορά που πήγα (2022) δεν είχε καμία σχέση με τις εποχές πριν το 2018. Ενδεικτικά, δύσκολα βρίσκεις πλέον παραλία χωρίς ξαπλώστρα, φαγητό σε ταβέρνα λιγότερο από 20-25 ευρώ το άτομο και ποτό λιγότερο του 10ευρου.

Σε κάποιον που δεν έχει πάει αναμφίβολα θα πρότεινα να πάει αύριο κιόλας! Είναι πανέμορφο νησί με υπέροχες παραλίες, πολλές επιλογές διασκέδασης και γραφικά χωριά! Ωστόσο θα πρότεινα επίσης να βιαστεί να πάει καθώς θεωρώ πως είναι από τα νησιά που ο τουρισμός θα τα χαλάσει (αν και ήδη το έχει κάνει) πολύ γρήγορα!

Από τα πιο αδιάφορα νησιά που όντως δεν θέλω να ξαναπάω είναι οι Σπέτσες. Τίποτα φοβερό, πολύ ακριβά.

Άσχημα είχα περάσει στη Σέριφο και σίγουρα αν με ρώταγες δεν θα ήθελα να ξαναπάω, αλλά δεν είμαι αντικειμενική! Αντικειμενική είμαι μόνο για το κάμπινγκ της Σερίφου που κάποτε ήταν από τα καλύτερα αλλά τώρα (2022 και πάλι) ήταν τρομακτική η εμπειρία!

sylvia96

Member
Ζάκυνθο ούτε εγώ θέλω να ξαναπάω. Εντελώς αδιάφορο νησί. Βέβαια είμαι άνθρωπος που δεν θέλει να μπαίνει σε καραβάκι γεμάτο κόσμο για να πηγαίνει σε παραλίες και καταλαβαίνω ότι έτσι θα δεις τις καλύτερες παραλίες της Ζακύνθου. Μόνο στη Μήλο το έκανα αυτό για το Κλέφτικο.
Στην Κέρκυρα επίσης με ξενέρωσε άσχημα ο ξένος τουρισμός και η πολλή ζέστη στη πόλη. θα πήγαινα μόνο άνοιξη ή φθινόπωρο να μείνω μέσα στη πόλη και να τη γυρίσω. Καλοκαίρι όχι.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα