• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εκστρατεία «Άρνησης» στον αντικαπνιστικό νόμο ξεκινούν επιχειρηματίες

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έτσι για να πω και τον πόνο μου σε μια καπνοσυντρόφισσα,εγώ ούτε να πεταχτώ έξω από μαγαζί να ανάψω ένα στα γρήγορα μπορώ.Αφού ματσούκι κάτω από 30'-40' μίνιμουμ δεν παίζει.

Κι αν κάνω και κανένα παιδάκι που θα πηγαίνω δηλαδή;

Τότε πια θα κουβαλάω
στη σπηλιά την κουρελού

Που λέει κι ένα παλιό ρεμπέτικο.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και για να βαλλω και κατι λιγο πιο συγχρονο:

Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Μέχρι τις εκλογές ότι προλάβουμε ν΄απολαύσουμε απ την παρανομία μας:(Μετά πάλι στη ρουτίνα μας:(

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σόρρυ, βρε Κλεοπάτρα, δεν το λέω ειρωνικά, αλλά πώς χορεύεις και καπνίζεις; Εγώ και τότε που κάπνιζα το έσβηνα για να χορέψω, γιατί αλλιώς ούτε να ρουφήξω μπορούσα αλλά και έκαιγα όλους τους διπλανούς μου όταν τίναζα τα χέρια ή χοροπηδούσα. (γι' αυτό κανείς μη καπνιστής δεν αγαπάει τους καπνιστές που χορεύουν!)
Μα βρε πουλακι μου δεν καπνιζεις και χορευεις αλα Τραβολτα :haha:
Ουτε καπνιζεις παντα οταν χορευεις ,ουτε οταν εισαι ο ενας πανω στον αλλο.
Λεω ΚΑΠΟΙΕΣ φορες οταν μερακλωσεις με ενα ζεμπεκικο ...με κατι .. μπορει να θελω να κανω και ειναι σπαστικο να τρεχω εξω.Δεν ειπαμε οτι θα πεθανουμε κιολας.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μα εκεί στη Γερμανία, στην Αγγλία κτλ που υπάρχουν τα φοβερότερα κλαμπ και στα οποία συχνάζουν κοπέλες και νέοι σαν εμάς (να σημειώσω επίσης πολύ πιο μοντέρνοι και απελευθερωμένοι) πώς μπορούν και να χορεύουν και να μην καπνίζουν σα φουγάρα και να τους τρώει το ξεροβόρι έξω από τα κλαμπ για να καπνίσουν... α ξέχασα, μαθαίνουν από το σχολείο και από την οικογένειά τους ένα πράγμα που λέγεται πολιτισμός... εδώ πολιτισμός είναι η μαγκιά, ο τσαμπουκάς, η κάψα, το μεράκλωμα και η επιβολή στους υπολοίπους...
Εμενα μου φαινεται οτι οι Βρεττανοι clubbers περνουν αλλα πραγματα πιο πριν και ετσι δεν χρειαζεται να κεφωσουν επι τοπου:haha:
Οπως και να χει καλε μου North ,δεν ειπαμε οτι δεν θα επιζησουμε κιολας..ειπαμε οτι ειναι σπαστικο και μας χαλαει την διασκεδαση.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δε διάβασα όλα τα posts, αλλά το κάπνισμα έξω δίνει και μια μοναδική ευκαιρία σε καπνιστές για socializing. Σκέψου εκείνη την ωραία κοπέλα που έχεις σταμπάρει, βγαίνει έξω για τσιγάρο, βγαίνεις κι εσύ, της δίνεις φωτιά...δείτε και τη θετική πλευρά, θα γνωρίσετε κόσμο!
Για φαντασου και το αλλο:να βγαινουν εξω κατι κακασχημοι (να σου τρακαρουν και τσιγαρο για να σε γνωρισουν) ,ενω ο ωραιος που σταμπαρες να ειναι non-smoker....:(:(:(
Tην ατυχια μου!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λοιπον επαναστατες μου.Ποτε ξεκιναμε τα ντου απο παντου?
Λεγε καπετανισσα Dim.

GTS

Member
Για φαντασου και το αλλο:να βγαινουν εξω κατι κακασχημοι (να σου τρακαρουν και τσιγαρο για να σε γνωρισουν) ,ενω ο ωραιος που σταμπαρες να ειναι non-smoker....:(:(:(
Tην ατυχια μου!
Ε, το σπορ έχει και τα ρίσκα του! :haha:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εύγε κόρη μου, άξια άξια :D
Ακτινογραφία δεν έχω, αλλά μπορώ να παραθέσω πως στο άσπρο μου δάχτυλο υπάρχει σημάδι φίλτρου από τα στριφτά. Περνάω;:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα