• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εκστρατεία «Άρνησης» στον αντικαπνιστικό νόμο ξεκινούν επιχειρηματίες

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παλι ως καπνιστρια μπορω να αντεξω να μην καπνιζω μεσα σε ενα καφε η ενα εστιατοριο .Και κακα τα ψεμματα -μπορει να ειναι σπαστικο αλλα καλο μας κανει στην τελικη.
Εκει ομως που δεν μπορω καθολου να φανταστω οτι δεν θα καπνισω ειναι σε καποιο μπαρ-κλαμπ-μπουζουκι.Και αυτο εχει να κανει -πιστευω-με το τι κανει καθενας στα συγκεκριμενα μαγαζια.Εγω χορευω οταν βγαινω.Δεν μπορω να διανοηθω πανω στην καψα της στιγμης να μην αναψω τσιγαρο ή οταν μερακλωσω με καποιο τραγουδι ,αλλα να πρεπει να διασχισω ενα μεγαλο μαγαζι..να σπρωχτω για να βγω εξω και να κουβαλαω και το παλτο μου μαζι ή να τρεχω να το ζηταω απο τη γκαρνταρομπα.
Τωρα καποιος αλλος που δεν χορευει ,μπορει να μην τον πειραζει να κοβει τους χορους και τα τραγουδια στη μεση και να τρεχει εξω για τσιγαρο.
Για μενα παντως θα ηταν πολυ εκνευριστικο.

XRISTOS71

Member
Εγω παλι ως καπνιστρια μπορω να αντεξω να μην καπνιζω μεσα σε ενα καφε η ενα εστιατοριο .Και κακα τα ψεμματα -μπορει να ειναι σπαστικο αλλα καλο μας κανει στην τελικη.

σκέψου όμως οτι υπάρχουν και αυτοι που δεν κάπνίζουν και ειναι υποχρεωμενοι να ανεχονται το τσιγάρο και πολύ σωστα λες οτι σας κανει και καλό συν της άλλης

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εκει ομως που δεν μπορω καθολου να φανταστω οτι δεν θα καπνισω ειναι σε καποιο μπαρ-κλαμπ-μπουζουκι.Και αυτο εχει να κανει -πιστευω-με το τι κανει καθενας στα συγκεκριμενα μαγαζια.Εγω χορευω οταν βγαινω...
Μα εκεί στη Γερμανία, στην Αγγλία κτλ που υπάρχουν τα φοβερότερα κλαμπ και στα οποία συχνάζουν κοπέλες και νέοι σαν εμάς (να σημειώσω επίσης πολύ πιο μοντέρνοι και απελευθερωμένοι) πώς μπορούν και να χορεύουν και να μην καπνίζουν σα φουγάρα και να τους τρώει το ξεροβόρι έξω από τα κλαμπ για να καπνίσουν... α ξέχασα, μαθαίνουν από το σχολείο και από την οικογένειά τους ένα πράγμα που λέγεται πολιτισμός... εδώ πολιτισμός είναι η μαγκιά, ο τσαμπουκάς, η κάψα, το μεράκλωμα και η επιβολή στους υπολοίπους...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ειδικά οι Βρετανοί clubbers είναι το απαύγασμα του πολιτισμού.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Σόρρυ, βρε Κλεοπάτρα, δεν το λέω ειρωνικά, αλλά πώς χορεύεις και καπνίζεις; Εγώ και τότε που κάπνιζα το έσβηνα για να χορέψω, γιατί αλλιώς ούτε να ρουφήξω μπορούσα αλλά και έκαιγα όλους τους διπλανούς μου όταν τίναζα τα χέρια ή χοροπηδούσα. (γι' αυτό κανείς μη καπνιστής δεν αγαπάει τους καπνιστές που χορεύουν!)

GTS

Member
Δε διάβασα όλα τα posts, αλλά το κάπνισμα έξω δίνει και μια μοναδική ευκαιρία σε καπνιστές για socializing. Σκέψου εκείνη την ωραία κοπέλα που έχεις σταμπάρει, βγαίνει έξω για τσιγάρο, βγαίνεις κι εσύ, της δίνεις φωτιά...δείτε και τη θετική πλευρά, θα γνωρίσετε κόσμο!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Υπάρχει και ορολογία γι'αυτό.

Smirting εκ των Smoking+Flirting.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
GTS δίνεις επιχειρήματα να ξεκινήσουμε το κάπνισμα...

GTS

Member
GTS δίνεις επιχειρήματα να ξεκινήσουμε το κάπνισμα...
Μπορείς πάντοτε να προσποιηθείς ότι καπνίζεις! Κράτα ένα τσιγάρο και μια φωτιά στο χέρι κι ας μη το βάλεις στο στόμα...θα σου χρειαστεί. Εμπρός λοιπόν να εφαρμοστεί ταχύτατα και αυστηρότατα ο νόμος...

fotast

Member
Δεν ξέρω αν θεωρείται πολιτισμένους τους Γερμανούς/΄Αγγλους κτλ. αλλα ο νομος ψηφίστηκε και εφαρμόζεται.Και τους τρώει το κρύο για να καπνίσουν έξω.

Εδώ(με την καλοκαιρία) ούτε αυτό μπορεί να εφαρμοσθεί(όπως κάθε νόμος σχεδόν..)

Σήμερα με πρόσχημα την οικονομική κρίση(και για το συμφέρον των μαγαζιών) υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε αναστολή του νόμου.Τι να πεί κανείς..

XRISTOS71

Member
Δεν ξέρω αν θεωρείται πολιτισμένους τους Γερμανούς/΄Αγγλους κτλ. αλλα ο νομος ψηφίστηκε και εφαρμόζεται.Και τους τρώει το κρύο για να καπνίσουν έξω.

Εδώ(με την καλοκαιρία) ούτε αυτό μπορεί να εφαρμοσθεί(όπως κάθε νόμος σχεδόν..)

Σήμερα με πρόσχημα την οικονομική κρίση(και για το συμφέρον των μαγαζιών) υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε αναστολή του νόμου.Τι να πεί κανείς..
Τι να πει κανείς ;;;ότι για κάποιους έχει ήδη ανοίξει το τριωδιο !!!
Τελικά τσίπα δεν πάνω τους μερικοί.
Στο lido στο Παρισι πριν 4 χρόνια απαγορευόταν ήδη το καπνισμα

XRISTOS71

Member
Δε διάβασα όλα τα posts, αλλά το κάπνισμα έξω δίνει και μια μοναδική ευκαιρία σε καπνιστές για socializing. Σκέψου εκείνη την ωραία κοπέλα που έχεις σταμπάρει, βγαίνει έξω για τσιγάρο, βγαίνεις κι εσύ, της δίνεις φωτιά...δείτε και τη θετική πλευρά, θα γνωρίσετε κόσμο!
Η γυναίκα σου σε διαβάζει ;;; αν ναι δεν σε ξαναβλεπω:haha: σε συνάντηση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα