dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Και εγω φυσικά..
Attachments
-
5,9 KB Προβολές: 21
Μα βρε πουλακι μου δεν καπνιζεις και χορευεις αλα ΤραβολταΣόρρυ, βρε Κλεοπάτρα, δεν το λέω ειρωνικά, αλλά πώς χορεύεις και καπνίζεις; Εγώ και τότε που κάπνιζα το έσβηνα για να χορέψω, γιατί αλλιώς ούτε να ρουφήξω μπορούσα αλλά και έκαιγα όλους τους διπλανούς μου όταν τίναζα τα χέρια ή χοροπηδούσα. (γι' αυτό κανείς μη καπνιστής δεν αγαπάει τους καπνιστές που χορεύουν!)
Εμενα μου φαινεται οτι οι Βρεττανοι clubbers περνουν αλλα πραγματα πιο πριν και ετσι δεν χρειαζεται να κεφωσουν επι τοπουΜα εκεί στη Γερμανία, στην Αγγλία κτλ που υπάρχουν τα φοβερότερα κλαμπ και στα οποία συχνάζουν κοπέλες και νέοι σαν εμάς (να σημειώσω επίσης πολύ πιο μοντέρνοι και απελευθερωμένοι) πώς μπορούν και να χορεύουν και να μην καπνίζουν σα φουγάρα και να τους τρώει το ξεροβόρι έξω από τα κλαμπ για να καπνίσουν... α ξέχασα, μαθαίνουν από το σχολείο και από την οικογένειά τους ένα πράγμα που λέγεται πολιτισμός... εδώ πολιτισμός είναι η μαγκιά, ο τσαμπουκάς, η κάψα, το μεράκλωμα και η επιβολή στους υπολοίπους...
Για φαντασου και το αλλο:να βγαινουν εξω κατι κακασχημοι (να σου τρακαρουν και τσιγαρο για να σε γνωρισουν) ,ενω ο ωραιος που σταμπαρες να ειναι non-smoker....Δε διάβασα όλα τα posts, αλλά το κάπνισμα έξω δίνει και μια μοναδική ευκαιρία σε καπνιστές για socializing. Σκέψου εκείνη την ωραία κοπέλα που έχεις σταμπάρει, βγαίνει έξω για τσιγάρο, βγαίνεις κι εσύ, της δίνεις φωτιά...δείτε και τη θετική πλευρά, θα γνωρίσετε κόσμο!
Ε, το σπορ έχει και τα ρίσκα του!Για φαντασου και το αλλο:να βγαινουν εξω κατι κακασχημοι (να σου τρακαρουν και τσιγαρο για να σε γνωρισουν) ,ενω ο ωραιος που σταμπαρες να ειναι non-smoker....
Tην ατυχια μου!
Ε, το σπορ έχει και τα ρίσκα του!
Εύγε κόρη μου, άξια άξιαΚαι εγω φυσικά..