fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Καλά καλά άμα εσύ ξέρεις από Ιταλία εγώ είμαι ο πάπας.
Ναι, βρήκες παράδειγμα να κάνεις σύγκριση τώρα... Έχω πάρει δεκάδες από δαύτα, αλλά είναι ζήτημα το 20-25% των Γερμανικών ICE που έχω πάρει να έφυγε στην ώρα τους... Έχουν πολλά καλά τα Γερμανικά τρένα, αλλά η ακρίβεια τους δεν είναι ένα από αυτά...Χαχα, γιαυτό και ο tiganitos το έχασε το τρένο!!! Φίλε, άστο, ξέρω από Ιταλία. Σε σχέση με τη Γερμανία τα ιταλικά τρένα είναι εντελώς ασυνεπή!
Χαχα, γιαυτό και ο tiganitos το έχασε το τρένο!!! Φίλε, άστο, ξέρω από Ιταλία. Σε σχέση με τη Γερμανία τα ιταλικά τρένα είναι εντελώς ασυνεπή!
ούτε αυτό το θέμα το έχεις. πάντα υπάρχει στο φορουμ καποιος/οι που ξερει παραπανω από μας. μην λες ότι ξερεις γιατι εκτιθεσαι. κ για να μην εκτιθεσαι κ εδω πρώτα να φερεις στοιχεια κ μετα να μιλας.Δηλαδή βρέθηκες εσύ να αμφισβητήσεις τη γερμανική τελειότητα;;; Είναι τα ιταλικά τρένα καλύτερα από τα γερμανικά;;;; Πού τα βρίσκεις και τα λες αυτά;;;
μηπως ξέρεις να μας πεις την πεντάδα η την δεκάδα των συνεπέστερων τραίνων στην Ευρώπη?από τα πιο συνεπή στην Ευρώπη.
άνοιξε ένα νέο θέμα να πεις εκεί ότι θέλεις. αν έχεις φυσικά κάτι ουσιαστικό να πεις.μηπως ξέρεις να μας πεις την πεντάδα η την δεκάδα των συνεπέστερων τραίνων στην Ευρώπη?
τα γερμανικά είναι πάνω η κάτω απο τα ιταλικά;
Καλύτερα δεν είναι... Είναι όμως ακριβέστερα στα δρομολόγιά τους.Δηλαδή βρέθηκες εσύ να αμφισβητήσεις τη γερμανική τελειότητα;;; Είναι τα ιταλικά τρένα καλύτερα από τα γερμανικά;;;; Πού τα βρίσκεις και τα λες αυτά;;;
Θυμάσαι κάποια παραδείγματα σημαντικής αργοπορίας των ICE που δεν είχαν σχέση με τη σύνδεση των δύο δικτύων και την αναβάθμιση του ανατολικού και τα γνωστά ανόητα ατυχήματα (που θα μπορούσαν να συμβούν παντού). Έχω χρησιμοποιήσει παραπάνω από τριάντα φορές τραίνο στη Γερμανία και δεν άργησε ποτέ ( οι τιμές του είναι που σφάζουν, ειδικά αν αγοράζεις στο ταμείο και δεν ταξιδεύεις με μεγάλη παρέα).Ναι, βρήκες παράδειγμα να κάνεις σύγκριση τώρα... Έχω πάρει δεκάδες από δαύτα, αλλά είναι ζήτημα το 20-25% των Γερμανικών ICE που έχω πάρει να έφυγε στην ώρα τους... Έχουν πολλά καλά τα Γερμανικά τρένα, αλλά η ακρίβεια τους δεν είναι ένα από αυτά...
Κάποια ώρα το μεσημέρι της 31/8/2010 στο σταθμό του FRA, περιμένω το ICE για Βόννη. Το μεγάφωνο δε σταματά να ανακοινώνει καθυστερήσεις.... Το δικό μου άργησε 14 λεπτά. Το διπλανό είχε 32 λεπτά καθυστέρηση, όπως και όλα τα υπόλοιπα εκείνη τη μέρα είχαν λίγη, από 3 λεπτά μέχρι 30+ ...Θυμάσαι κάποια παραδείγματα σημαντικής αργοπορίας των ICE που δεν είχαν σχέση με τη σύνδεση των δύο δικτύων και την αναβάθμιση του ανατολικού και τα γνωστά ανόητα ατυχήματα (που θα μπορούσαν να συμβούν παντού). Έχω χρησιμοποιήσει παραπάνω από τριάντα φορές τραίνο στη Γερμανία και δεν άργησε ποτέ ( οι τιμές του είναι που σφάζουν, ειδικά αν αγοράζεις στο ταμείο και δεν ταξιδεύεις με μεγάλη παρέα).