• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εγκαίνια Malpensa express-Milano Centrale

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Πολλές λεπτομέρειες, πάρα πολλές...
Κρατάς ημερολόγιο και σημειώνεις με ακρίβεια ό,τι σου συμβαίνει;;; Τελοσπάντων. Καλά που τα είπες όλα αυτά για να μην ξαναπάρουμε τρένα στη Γερμανία... Θα προτιμούμε τα ελληνικά πλέον αφού κινούνται σε μια γραμμή μόνο, αποκλείεται να αργήσουν!

Borealis

Member
Ξέρω τα προβλήματα του Βερολίνου αλλά αυτά που λες μου φαίνονται απίστευτα. Φυσικά δεν αμφισβητώ το λόγο σου. Δεν ξέρω αν διαβάζει για να απαντήσει και ο thanosth που γνωρίζει καλύτερα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πολλές λεπτομέρειες, πάρα πολλές...
Κρατάς ημερολόγιο και σημειώνεις με ακρίβεια ό,τι σου συμβαίνει;;; Τελοσπάντων. Καλά που τα είπες όλα αυτά για να μην ξαναπάρουμε τρένα στη Γερμανία... Θα προτιμούμε τα ελληνικά πλέον αφού κινούνται σε μια γραμμή μόνο, αποκλείεται να αργήσουν!
Αν κράταγα ημερολόγιο, δε θα θυμόμουν μόνο 6...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
συγνώμη βρε συνφορουμίτη,
μια απορία εξέφρασα μηπως και γνώριζες..

ούτε δικά μου είναι τα τρένα, ουτε εχω διάθεση να ξεσπαθώσω, και νόμιζα το να γνωρίζουμε ποια ειναι τα συνεπέστερα τρένα ίσως να μας βοηθήσει στην οργάνωση μελλοντικών μας σιδηροδρομικών μετακινήσεων ως πληροφορία, είτε στην Ιταλία, είτε στην Γερμανία, είτε οπουδήποτε αλλού.

εχεις δίκαιο, ας κλείσει εδώ μιας και το προνόμιο των ουσιαστικών ποστ κ τόπικ ειναι αποκλειστικό ορισμένων μόνο.
δεν σε καταλαβαίνω. ούτε κατάλαβα γιατί απάντησες στο ποστ μου αφού δεν έκανα καμμία σύγκριση. ούτε κ κατάλαβα το πικρόχολο σχόλιό σου στο τέλος. ισως γιατι δεν εχω συνηθισει να μιλαω ετσι. αν εχω κατι να πω το λεω ξεκαθαρα χωρις να κρυβομαι πισω απο υπονοουμενα.
στο διευρυμενο πλεον θεμα μας , δεν υπαρχει από οτι ξερω καποια ευρωπαικη αρχη με στοιχεια για ολες τις εταιρειες. από ότι ξερω ομως και οι γερμανοι από περισυ εφτασαν το 90% ακριβεια κ ειναι ευχαριστημενοι γι αυτο, αρα >90% ακριβεια ειναι ενα πολυ καλο νουμερο για τα ευρωπαικα δεδομενα.
SPIEGEL Interview with CEO of Deutsche Bahn: 'I Never Thought the Job Would Be Easy' - SPIEGEL ONLINE - News - International

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πάντως, εγώ όσες φορές χρησιμοποίησα Γερμανικό τραίνο, ποτέ δεν είχε καθυστέρηση. Μια φορά μάλιστα, το έχασα γιατί έφτασα ένα λεπτό αργότερα στην αποβάθρα. Είχε φύγει!

LIDA

Member
Συγνώμη ρε παιδια...αλλα εγώ όταν θα πάω στην Ιταλία θα χρησιμοποιήσω τα ιταλικά τρένα και στη Γερμανία τα γερμανικα...τώρα γιατί να ασχοληθούμε με ποια ειναι περισσότερο συνεπή δεν καταλαβαίνω...εκτος αν ταξιδεύει κάποιος με γνώμονα τη συνέπεια των τρένων..εκει πάσο...συνεχίστε..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom