amsterdam
Member
Να πεις...........Να πω κι άλλα?
Να πεις...........Να πω κι άλλα?
Αν κράταγα ημερολόγιο, δε θα θυμόμουν μόνο 6...Πολλές λεπτομέρειες, πάρα πολλές...
Κρατάς ημερολόγιο και σημειώνεις με ακρίβεια ό,τι σου συμβαίνει;;; Τελοσπάντων. Καλά που τα είπες όλα αυτά για να μην ξαναπάρουμε τρένα στη Γερμανία... Θα προτιμούμε τα ελληνικά πλέον αφού κινούνται σε μια γραμμή μόνο, αποκλείεται να αργήσουν!
δεν σε καταλαβαίνω. ούτε κατάλαβα γιατί απάντησες στο ποστ μου αφού δεν έκανα καμμία σύγκριση. ούτε κ κατάλαβα το πικρόχολο σχόλιό σου στο τέλος. ισως γιατι δεν εχω συνηθισει να μιλαω ετσι. αν εχω κατι να πω το λεω ξεκαθαρα χωρις να κρυβομαι πισω απο υπονοουμενα.συγνώμη βρε συνφορουμίτη,
μια απορία εξέφρασα μηπως και γνώριζες..
ούτε δικά μου είναι τα τρένα, ουτε εχω διάθεση να ξεσπαθώσω, και νόμιζα το να γνωρίζουμε ποια ειναι τα συνεπέστερα τρένα ίσως να μας βοηθήσει στην οργάνωση μελλοντικών μας σιδηροδρομικών μετακινήσεων ως πληροφορία, είτε στην Ιταλία, είτε στην Γερμανία, είτε οπουδήποτε αλλού.
εχεις δίκαιο, ας κλείσει εδώ μιας και το προνόμιο των ουσιαστικών ποστ κ τόπικ ειναι αποκλειστικό ορισμένων μόνο.