ZephX
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Azerbaijan/Bhutan
Καθόλου όμως :xmas_biggrin:.την easy jet εννοείς?το θέμα με τα αρχικά δεν το έχεις σήμερα..
Ήθελα να γράψω ΕΖΥ και μου τα έκανα σαρδάμ... :xmas_cool:
Καθόλου όμως :xmas_biggrin:.την easy jet εννοείς?το θέμα με τα αρχικά δεν το έχεις σήμερα..
Mπορεί να την θάβω την ryanair αλλά εύχομαι να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην ελλάδα και μακάρι και στην αθήνα να δώσει και σε εμένα και σε πολλούς άλλους την δυνατότητα να ταξιδεύσουμε μαζί της να βγάλω και εγώ πιο ασφαλή συμπεράσματα,το ίδιο ισχύει και για την wizzair η οποία μας έχει γυρίσει την πλάτη μέχρι στιγμής.Απο ρόδο έχει καλέs πληρότητες?Ναι, η ιστοσελίδα της ryanair όντως είναι κάπως... Οι άλλες εταιρίες χαμ. κόστους έχουν καλύτερη εμφάνιση στις ιστοσελίδες τους, όχι πως η ιστοσελίδα της ryanair δεν είναι λειτουργική... Τί να κάνουμε όμως, τη ryanair έχουμε στην πόλη μας όλο το χρόνο, με αυτήν βγαίνουμε από τη χώρα όταν έχουμε χρόνο και όρεξη για ταξίδι! Καλύτερη ιστοσελίδα βρίσκω της wizzair, μετά της easyjet ή μετά της ryanair.
Ας πληρωση και με τα δικα του λεφτα να μαθει να μην ξεχναειΟι χρεώσεις δεν είναι κρυφές είναι ύπουλες... ο Ο'Λίρης χρεώνει 40e αν ξεχάσει ένας επιβάτης να φέρει το boarding pass που κατέβασε με το δικό του υπολογιστή και το δικό του internet, που τύπωσε με το δικό του μελάνι και χαρτί...
Και το 1930 το Αθήνα-Ρόδος (με αεροπλάνο και ενδιάμεσο σταθμό τη Σύρο) κρατούσε μια μέρα, και 2500 χρόνια πριν πήγαιναν με τριήρεις...τόσα χρόνια πολλοί Ελληνες ταξιδεύουν με τα ΚΤΕΛ κάνοντας διαδρομές 2 και 4 και 6 ωρών, και μας πειράζει που μπορούμε να ταξιδεύουμε στην Ευρώπη αεροπορικώς για 2 η 3 ώρες σε ανάλογες συνθηκες...
Και με το "γρήγορο" τραίνο το Θεσ/νίκη - Αθήνα ξεπερνάει το κατοστάρικο, όσο περίπου μπορείς να βρείς σχετικά εύκολα εισιτήριο με ΟΑ ή Α3.και για τις τιμές:
η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πάτρα πηγαινε ελα κοστίζει 75Ε
η διαδρομή Θεσσαλονίκ-Αθήνα πήγαινε έλα 55Ε
Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το δω (τους χρόνους εννοώ). Μιά φορά αναγκάστηκα να πάρω ΚΤΕΛ για Αθήνα και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω (όχι πριν κάτι αιώνες, πριν καναδυό χρόνια).με το ΚΤΕΛ πάντα και χρόνος ταξιδιού από 4 εως 6,5 ώρες...
δεν το λες κ στους ιδιους γιατι δεν φαίνεται να το ξέρουν...ρε παιδια η ΑΒ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LOW COST!