• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαφορές easyjet-ryanair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panosast

Member
Δεν έχω ταξιδέψει με την ryanair αλλά αυτά που εχώ ακούσει για τον ιδρυτή της οτι σκεφτόταν να βάλει χρέωση για την χρήση τουαλέτας ή οτι έβρισκε περιτό τα αεροπλάνα να πετούν με 2 πιλότους και το γεγονός οτι πετάει σε αεροδρόμια μακριά απο τον τελικό προόρισμο με κάνουν να μην την έχω σε εκτίμηση κάτι που δεν ίσχυει για τη εύκολη την οποία έχω ψηλά στη συνείδηση μου.Για μια αεροπορική σημαντική είναι και η εικόνα της στο διαδίκτυο για μένα η σελίδα της είναι απλά τραγική οτι χειρότερο έχω δει σε αεροπορική πραγματικά βαριέμαι να ψάξω πτήσεις τους σε αντίθεση με την εύκολη που έχει πολύ ευχάριστη σελίδα,ακόμα και το εσωτερικό των αεροπλάνων τους (κάτι που προσωπικά δεν με απασχολεί) είναι πολύ μέτριο καμία σχέση με easy και wizzair.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Ναι, η ιστοσελίδα της ryanair όντως είναι κάπως... Οι άλλες εταιρίες χαμ. κόστους έχουν καλύτερη εμφάνιση στις ιστοσελίδες τους, όχι πως η ιστοσελίδα της ryanair δεν είναι λειτουργική... Τί να κάνουμε όμως, τη ryanair έχουμε στην πόλη μας όλο το χρόνο, με αυτήν βγαίνουμε από τη χώρα όταν έχουμε χρόνο και όρεξη για ταξίδι! Καλύτερη ιστοσελίδα βρίσκω της wizzair, μετά της easyjet ή μετά της ryanair.

panosast

Member
Ναι, η ιστοσελίδα της ryanair όντως είναι κάπως... Οι άλλες εταιρίες χαμ. κόστους έχουν καλύτερη εμφάνιση στις ιστοσελίδες τους, όχι πως η ιστοσελίδα της ryanair δεν είναι λειτουργική... Τί να κάνουμε όμως, τη ryanair έχουμε στην πόλη μας όλο το χρόνο, με αυτήν βγαίνουμε από τη χώρα όταν έχουμε χρόνο και όρεξη για ταξίδι! Καλύτερη ιστοσελίδα βρίσκω της wizzair, μετά της easyjet ή μετά της ryanair.
Mπορεί να την θάβω την ryanair αλλά εύχομαι να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην ελλάδα και μακάρι και στην αθήνα να δώσει και σε εμένα και σε πολλούς άλλους την δυνατότητα να ταξιδεύσουμε μαζί της να βγάλω και εγώ πιο ασφαλή συμπεράσματα,το ίδιο ισχύει και για την wizzair η οποία μας έχει γυρίσει την πλάτη μέχρι στιγμής.Απο ρόδο έχει καλέs πληρότητες?

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
τόσα χρόνια πολλοί Ελληνες ταξιδεύουν με τα ΚΤΕΛ κάνοντας διαδρομές 2 και 4 και 6 ωρών, και μας πειράζει που μπορούμε να ταξιδεύουμε στην Ευρώπη αεροπορικώς για 2 η 3 ώρες σε ανάλογες συνθηκες...

και για τις τιμές:
η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πάτρα πηγαινε ελα κοστίζει 75Ε
η διαδρομή Θεσσαλονίκ-Αθήνα πήγαινε έλα 55Ε

με το ΚΤΕΛ πάντα και χρόνος ταξιδιού από 4 εως 6,5 ώρες...
απλά με τις λο κο θέλει προσοχή στα κρυφά κόστη και να ξέρεις στο τέλος το συνολικό κόστος σε σχέση με μια ρέγκουλαρ!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Οι χαμηλού κόστους σαφώς υπηρέχουν αφού σε πάνε οικονομικότερα στον προορισμό σου. Δεν υπάρχουν "κρυφές χρεώσεις", είναι όλες φανερές! Σε ρωτάνε μάλιστα και διαλέγεις μία-μία τις χρεώσεις. Είναι ολοφάνερες, τί πιό τίμιο να διαλέξω τί ακριβώς θα χρειαστώ;;;
Οι πληρότητες στη Ρόδο είναι καλές, πέταξα 10 φορές από τον Ιούλιο προς Μιλάνο, Πίζα και Ρώμη και είδα μπόλικο κόσμο, κυρίως όμως Ιταλούς. Αν κάποια πτήση δεν είχε καλή πληρότητα, τότε θα σταματούσε. Βρήκαμε την υγειά μας αφού απαλαγήκαμε από τα μονοπώλια της Αθήνας!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Οι χρεώσεις δεν είναι κρυφές είναι ύπουλες... ο Ο'Λίρης χρεώνει 40e αν ξεχάσει ένας επιβάτης να φέρει το boarding pass που κατέβασε με το δικό του υπολογιστή και το δικό του internet, που τύπωσε με το δικό του μελάνι και χαρτί...

panpan

Member
Οι χρεώσεις δεν είναι κρυφές είναι ύπουλες... ο Ο'Λίρης χρεώνει 40e αν ξεχάσει ένας επιβάτης να φέρει το boarding pass που κατέβασε με το δικό του υπολογιστή και το δικό του internet, που τύπωσε με το δικό του μελάνι και χαρτί...
Ας πληρωση και με τα δικα του λεφτα να μαθει να μην ξεχναει

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
δηλαδη ρε παιδες για να καταλαβω, με την ευκολη πρεπει να εκτυπωσω το boarding pass για να μπω??????εχει αλλαξει κατι??δηλαδη τα γνωστα.παω αεροδρομιο δινω βαλιτσα παιρνω το εισητηριακι και καλο ταξιδι.εχω χασει κατι??
επισης βαλτε ρε παιδια και την airberlin στο παιχνιδι.βγηκε και η καλυτερη- αν δεν απατομαι - low cost εταιρια 2010.και σαιτ ωραιο εχει και εξυπηρετηση και αεροσυνοδους,χαχα.βεβαια αγαπητοι αθηναιοι πεταει μονο απο θεσσαλονικη αλλα δυστυχως εδω χασατε

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
τόσα χρόνια πολλοί Ελληνες ταξιδεύουν με τα ΚΤΕΛ κάνοντας διαδρομές 2 και 4 και 6 ωρών, και μας πειράζει που μπορούμε να ταξιδεύουμε στην Ευρώπη αεροπορικώς για 2 η 3 ώρες σε ανάλογες συνθηκες...
Και το 1930 το Αθήνα-Ρόδος (με αεροπλάνο και ενδιάμεσο σταθμό τη Σύρο) κρατούσε μια μέρα, και 2500 χρόνια πριν πήγαιναν με τριήρεις...

Τι να κάνουμε δηλαδή? Να ξαναγυρίσουμε στη λίθινη εποχή?

και για τις τιμές:
η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πάτρα πηγαινε ελα κοστίζει 75Ε
η διαδρομή Θεσσαλονίκ-Αθήνα πήγαινε έλα 55Ε
Και με το "γρήγορο" τραίνο το Θεσ/νίκη - Αθήνα ξεπερνάει το κατοστάρικο, όσο περίπου μπορείς να βρείς σχετικά εύκολα εισιτήριο με ΟΑ ή Α3.

με το ΚΤΕΛ πάντα και χρόνος ταξιδιού από 4 εως 6,5 ώρες...
Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το δω (τους χρόνους εννοώ). Μιά φορά αναγκάστηκα να πάρω ΚΤΕΛ για Αθήνα και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω (όχι πριν κάτι αιώνες, πριν καναδυό χρόνια).

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651