• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Διαφορές easyjet-ryanair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

panosast

Member
Στο αρχικό κείμενο οταν λέει οτι αν δεν έχεις εκτυπωμένη κάρτα επιβίβασης πληρώνεις εννόει οτι πρέπει να έχεις κάνει on line check in?

kabamarou

Member
Ναι οκ peter λάθος μoυ.Εσύ γράφεις για μία πτήση ενώ εγω για εισητήριο με επιστροφή οπότε τα ποσά που γράφεις είναι σωστά.
Α όσον αφορά το γρουπάκι που δημιούργησες για τους φίλους των οικονομικών εταιριών ποιος ο σκοπός του;Αν γραφτώ δηλαδή τι θα γίνει; θα ανταλλάσσουμε χρήσιμες σχετικές πληροφορίες μεταξύ μας η απλά θα δείξουμε ότι είμαστε πολλοί σε μια περίοδο που έχουν προηγηθεί πολλές λεκτικές μάχες επι του θέματος ;

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Μα για να εκτυπώσεις την Κ.Επ. πρέπει πρώτα να κάνεις online check-in. Είναι ασαφές το αρχικό κείμενο;

panosast

Member
Μα για να εκτυπώσεις την Κ.Επ. πρέπει πρώτα να κάνεις online check-in. Είναι ασαφές το αρχικό κείμενο;
Δεν έχω κάνει ποτέ online check in και δεν ξέρω.Το καλοκαίρι πάντως που ταξίδεψα με την εύκολη δεν είχα κάνει και δεν μου ζήτησαν τίποτα όποτε μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Προφανώς ταξίδεψες με βαλίτσα επί πληρωμή οπότε δεν μπόρεσες να κάνεις online checkin. Με χειραποσκευή μόνο θα μπορούσες να εκτυπώσεις μόνος σου την Κ. Επιβ.

Bahari

Member
Προφανώς ταξίδεψες με βαλίτσα επί πληρωμή οπότε δεν μπόρεσες να κάνεις online checkin. Με χειραποσκευή μόνο θα μπορούσες να εκτυπώσεις μόνος σου την Κ. Επιβ.
Στο αρχικό ποστ δεν είναι σαφές το ποιος πληρώνει τα 40 ευρώ εάν δεν έχει εκτυπώσει την κάρτα επιβίβασης, γι' αυτό μπερδευτήκαμε και έγραψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα πριν δυο βδομάδες. Άρα τα 40 ευρώ τα πληρώνει όποιος έχει μόνο χειραποσκευή και έχει κάνει online checkin, αλλά δεν έχει εκτυπώσει την κάρτα επιβίβασης.

panosast

Member
ναι είχα πληρώσει και για βαλίτσα.Αν δεν έχεις βαλίτσα και κάνεις check in online δεν περνάς καθόλου απο τα γκισέ της εταιρείας?

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Aν έχεις μόνο χειραποσκευή περνάς κατευθείαν στον αστυνομικό έλεγχο αρκεί να έχεις κάνει από το σπίτι online check in.
Διόρθωσα τα ασαφή σημεία, ελπίζω να είναι εντάξει τώρα.

panosast

Member
Επειδή έχω διαβάσει διάφορα για τις low cost στο φορουμ θα ήθελα να αναφέρω οτι η easy που έχω ταξιδέψει μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις..και οι αεροσυνοδοί ήταν εξυπηρετικές και το αεροπλάνο καθαρό με ωραίο εσωτερικό και στο κάθισμα αν και ψηλος μια χαρά βολεύτηκα.Το μόνο αρνητικό στις low cost για μένα είναι η κάλυψη που δίνουν σε περίπτωση πολλαπλών πτήσεων σε περίπτωση που γίνει κάτι με την πρώτη πτήση μένεις με την βαλίτσα στο χέρι..γι αυτο καλό είναι να υπάρχουν αρκετές ώρες διαφορά ανάμεσα στις 2 πτήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το μόνο αρνητικό στις low cost για μένα είναι η κάλυψη που δίνουν σε περίπτωση πολλαπλών πτήσεων...
Προφανώς εννοείς τη μη κάλυψη, γιατί καμιά από τις δύο που συζητάμε δεν προσφέρει connections...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
νομιζω πως μονο η ΝΕ είχε εφαρμοσει connection στο δυκτιο της

panosast

Member
Προφανώς εννοείς τη μη κάλυψη, γιατί καμιά από τις δύο που συζητάμε δεν προσφέρει connections...
Αναφέρομαι στην περίπτωση που επιλέξει κάποιος να πάει πχ με easy ισπανια με 2 εισιτήρια μέσω μιλάνου αν δεν γίνει η πτήση απο άθηνα όπως σήμερα που έχουν απέργια οι ελέγχτες πάει η ισπανία.. ακόμα και αν η 2-η πτήση είναι την επόμενη μέρα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie