panosast
Member
Στο αρχικό κείμενο οταν λέει οτι αν δεν έχεις εκτυπωμένη κάρτα επιβίβασης πληρώνεις εννόει οτι πρέπει να έχεις κάνει on line check in?
Δεν έχω κάνει ποτέ online check in και δεν ξέρω.Το καλοκαίρι πάντως που ταξίδεψα με την εύκολη δεν είχα κάνει και δεν μου ζήτησαν τίποτα όποτε μάλλον κάνεις κάποιο λάθος.Μα για να εκτυπώσεις την Κ.Επ. πρέπει πρώτα να κάνεις online check-in. Είναι ασαφές το αρχικό κείμενο;
Στο αρχικό ποστ δεν είναι σαφές το ποιος πληρώνει τα 40 ευρώ εάν δεν έχει εκτυπώσει την κάρτα επιβίβασης, γι' αυτό μπερδευτήκαμε και έγραψα ότι δεν μου ζήτησαν τίποτα πριν δυο βδομάδες. Άρα τα 40 ευρώ τα πληρώνει όποιος έχει μόνο χειραποσκευή και έχει κάνει online checkin, αλλά δεν έχει εκτυπώσει την κάρτα επιβίβασης.Προφανώς ταξίδεψες με βαλίτσα επί πληρωμή οπότε δεν μπόρεσες να κάνεις online checkin. Με χειραποσκευή μόνο θα μπορούσες να εκτυπώσεις μόνος σου την Κ. Επιβ.
Προφανώς εννοείς τη μη κάλυψη, γιατί καμιά από τις δύο που συζητάμε δεν προσφέρει connections...Το μόνο αρνητικό στις low cost για μένα είναι η κάλυψη που δίνουν σε περίπτωση πολλαπλών πτήσεων...
Αναφέρομαι στην περίπτωση που επιλέξει κάποιος να πάει πχ με easy ισπανια με 2 εισιτήρια μέσω μιλάνου αν δεν γίνει η πτήση απο άθηνα όπως σήμερα που έχουν απέργια οι ελέγχτες πάει η ισπανία.. ακόμα και αν η 2-η πτήση είναι την επόμενη μέρα.Προφανώς εννοείς τη μη κάλυψη, γιατί καμιά από τις δύο που συζητάμε δεν προσφέρει connections...